Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Σκουριές Χαλκιδικής & ο ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ ... σε αποστολή !!!

Φωτογραφία: Ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή, του Παπακωνσταντίνου ήδη του ετοιμάζουν το κελί, ο Πάχτας θα έπρεπε να είναι ήδη μέσα και παραδόξως όχι μόνο δεν είναι έξω αλλά τον κάναν και δήμαρχο οι μισθωτοί σκλάβοι του Μπόμπολα. Δείξε μου τους δημιουργούς της επένδυσης να σου πω τι επένδυση είναι.Τελικά ζούμε .... εποχή μεγαλείο !!!!!
όσο είστε σε "ομηρία" ...
εμείς οδηγούμαστε στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΆ !!!
Εμείς ... "οι άστους να λένε" !!!
ποτέ δεν πιστέψαμε σε .... ΙΣΟΔΎΝΑΜΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ !!!!
να τους χαίρεσαι τους λεβέντες σου ....
αφού κράτησες τις υποσχέσεις σου στους ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, στους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, στους ΕΛΛΗΝΕΣ κλπ κλπ κλπ το μόνο που έμεινε είναι να κόψεις .... την κορδέλα και στις ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ !!!

Υποδοχή των αποτυχημένων...

Θεσσαλονίκη, Προσυνέδριο Ν.Δ., Ιούνιος 2013

ΚΚΕ για την ομιλία Σαμαρά στο Προσυνέδριο της ΝΔ

Σε σχόλιό του, για την ομιλία Σαμαρά στο Προσυνέδριο της ΝΔ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζει:
«Οι επενδύσεις, που υπόσχεται η κυβέρνηση, δε θα οδηγήσουν σε ανακούφιση το λαό ούτε θα λύσουν το οξυμένο πρόβλημα της ανεργίας. Θα ωφελήσουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες και θα στηριχτούν στα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ήδη ψηφιστεί και σε άλλα που είναι προ των πυλών, όπως οι απολύσεις, η επέκταση της φοροληστείας, η ενεργοποίηση μηχανισμών κατάσχεσης ακόμη και για την πρώτη κατοικία.

Το Βήμα βαφτίζει τρομοκράτη ένα ολόκληρο χωριό (την Ιερισσό)

Δριμεία επίθεση εξαπολύει σήμερα η στήλη του Διόδωρου στο Βήμα, φαινομενικά ενάντια στον Αλ. Τσίπρα που «έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση της βίας» και στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην πραγματικότητα ενάντια σε ένα ολόκληρο χωριό, την Ιερισσό. Ασφαλώς, κάθε αρθρογράφος έχει δικαίωμα να κρίνει τη στάση κομμάτων και ατόμων, όμως εδώ ο κύριος Διόδωρος συκοφαντεί το σύνολο των κατοίκων της Ιερισσού και εμφανίζει σαν αθώα περιστερά την αστυνομία. Μιλά για το «παρακράτος της Ιερισσού», για «τρομοκράτες οικολόγους», για «ένοπλους οικολόγους». Ο Διόδωρος βγαίνει από τα ρούχα του επειδή «στην Ιερισσό δεν υπάρχει αστυνομία: κουκουλοφόρος λαϊκή πολιτοφυλακή ασκεί παράλληλη εξουσία στη μικρή πόλη, πρόκειται για την κατάσταση που

Βρείτε ποιος αποκάλεσε τον Σαμαρά "παλικάρι" !!!

Αν δυσκολεύεστε δείτε το στη συνέχεια...

Οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής σχετικά με τη δήλωση Σαμαρά για τα μεταλλεία χρυσού

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, μετά την προ λίγου καιρού, δήλωσή του ότι η “επένδυση” των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική θα διασφαλιστεί με κάθε κόστος, επανέλαβε σήμερα τη διαβεβαίωση ότι η “επένδυση” θα προχωρήσει παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και μιας κυβέρνησης που έχει εξαθλιώσει το σύνολο των πολιτών της χώρας, που έχει απαξιώσει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, που στο όνομα του “νόμου και της τάξης” έχει παραβιάσει κάθε νομιμότητα και ανθρώπινο δικαίωμα, που στο όνομα της ευρυθμίας επιστρατεύει προληπτικά απεργούς, που προκειμένου να παρουσιάσει μια καλή εικόνα της Ελλάδας καταστέλλει βαύναυσα κάθε κίνημα αντίστασης, συνόψισε σήμερα τη φιλοσοφία της πολιτικής του σε δυο φράσεις: “Εμείς θα κάνουμε ότι θέλουμε ακόμη και ενάντια στη βούληση των πολιτών”.

Θες να γίνεις ηθοποιός;

Ένα τέλος, μια ελπιδοφόρα αρχή

Στην πορεία προς το 1ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα ιδρυθεί ως ενιαίο πολυτασικό κόμμα της Αριστεράς, ο ΣΥΝ αποφασίζει την αυτοδιάλυσή του. Πρόκειται για ένα τέλος που γονιμοποιεί μια ελπιδοφόρα αρχή. Για μια εξέλιξη που αφορά τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους, τις γυναίκες, όλο τον λαό, σε μια περίοδο παρατεταμένης ύφεσης, κοινωνικής καταστροφής και εθνικής ταπείνωσης.
Δεν εξωραΐζουμε την πορεία του ΣΥΝ. Ο κριτικός (ανα)στοχασμός όμως, τόσο αναγκαίος, σφραγίζεται από το "τελευταίο εκβάν", από την επιστροφή της Αριστεράς στο επίκεντρο των πολιτικών και κοινωνικών

Σαμαράς για τα μεταλλεία χρυσού


ΣΥΡΙΖΑ για Τουρκία: Μνημείο υποκρισίας και πολιτικής αναξιοπιστίας

«Το τουρκικό μοντέλο που παρουσιαζόταν ως οικονομικό θαύμα έδειξε το αληθινό του πρόσωπο». Αυτό διαπίστωσε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις διαδηλώσεις που ξέσπασαν από την περασμένη βδομάδα στη γειτονική χώρα.
Ας δούμε όμως, ορισμένους από αυτούς που παρουσίαζαν το «τουρκικό μοντέλο» ως «οικονομικό θαύμα».

Συνάντηση μεταλλωρύχων με τον Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη

1ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ 2013