Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

Προβάδισμα της ΝΔ σε δύο δημοσκοπήσεις

Εικόνες από τη συναυλία της Ιερισσού

Γαλάζιες σημαίες στη Χαλκιδική!

Δείτε στη συνέχεια τις Γαλάζιες Σημαίες στη Χαλκιδική!
(Για το Δήμο Πολυγύρου μην ψάχνετε, δεν έχει καμία!)

Συναυλία για μία εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ

Ιερισσός: Δεν ξεκίνησε μέχρι αυτή την ώρα (21:15) η μεγάλη συναυλία στην Ιερισσό. 
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, (σύμφωνα με εκτιμήσεις πάνω από πέντε χιλιάδες) και  συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή!

Φαντάσου να έρθει για τα καλά το καλοκαίρι!


Προς τους αγωνιστές …ζωής Χαλκιδικής .!


Στον ιερό τούτο τόπο την  Ιερισσό ….. τόσο διαχρονικά όσο… και πάντα επίκαιρο είναι το μήνυμα  που έδωσαν με το αίμα τους  στο  μαύρο αλώνι   οι   400 σφραγισθέντες   από τους  τούρκους  για να κρατήσουν τον τόπο τους ελεύθερο  και ζωντανό στην επανάσταση  το 1821   .
«για την πατρίδα μας  και την ζωή μας αγωνιζόμαστε με την ψυχή μας»
Και ως ελάχιστο  φόρο  τιμής  ..προσφέροντας σταγόνες  απ’το  αίμα …. “της ζωής“  μας … απευθύνω  το κάλεσμα  στον…… Ιερό αγώνα  του 2013 .!

Κουμπουρ-Άριοι

Του Θανάση Καρτερού - ΑΥΓΗ
Ξέραμε ότι μόλις εκλέχθηκαν στη Βουλή έσπευσαν να πάρουν μαζικά άδειες οπλοφορίας. Ξέραμε επίσης ότι τα κουβαλούν υπερηφάνως τα κουμπούρια -το είδαμε και στο σχετικό noir της επίθεσης βουλευτή τους κατά του Καμίνη. Ξέραμε τέλος και γιατί κάνουν όλο το σόου τόσο με τις άδειες όσο και με τα κουμπούρια -ως πολλαπλασιαστή της τρομοκρατίας τους τα χρειάζονται. Όποιον υπάνθρωπο μας κουνηθεί τον ξαπλώνουμε -κάπως έτσι.

Προβάδισμα 2,8% της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα 2,8% υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Αlco για το «Πρώτο Θέμα» στην αναγωγή επί των εγκύρων. 
Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 24,9% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, Συμμορία των Νεοναζί 11%, ΠΑΣΟΚ 5,8%, Αν. Έλληνες 5,2%, ΚΚΕ 5,1%, ΔΗΜΑΡ 4,1%, Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος)2,2%, Σχέδιο Β (Αλαβάνος) 2%, Οικολόγοι -Πράσινοι 1,6%, άλλο κόμμα 6% και αναποφάσιστοι 10%. Το προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου είναι 2,4%.

Ο Τσίπρας και οι συνιστώσες...


Ο Τζάμπας...


ΔΗΛΩΣΕΙΣ...


Μονόδρομος η μεταφορά απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Ανθεμούντα

Μονόδρομο αποτελεί η προσωρινή λύση της μεταφοράς μέρους των απορριμμάτων του δήμου Σιθωνίας στον ΧΥΤΑ Ανθεμούντα, προκειμένου να γίνει δυνατή η διακοπή λειτουργίας των τελευταίων δύο ενεργών ΧΑΔΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Παράλληλα, αναγκαία καθίσταται η επίσπευση των διαδικασιών κατασκευής και λειτουργίας του ΧΥΤΑ Σιθωνίας, καθώς και η ενίσχυση της ανακύκλωσης στην περιοχή της Χαλκιδικής. Αυτά ξεκαθαρίστηκαν σε συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Σταύρος Καλαφάτης, με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Δαμιανό Ιορδανίδη, τον πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ ΧΥΤΑ Ανθεμούντα, Λεωνίδα Γιαννακάρα και τους αντιδημάρχους του δήμου, Αναστάσιο Κακαρίκα και Βασίλειο Διαμανίδη, ύστερα από αίτημά τους.

Κυκλοφόρησαν σήμερα στον Πολύγυρο...

Οι καουμπόηδες των ...μνημονίων


Γ.Α.Π. : Ο κύκλος του εξωτερικού έκλεισε. Επιστρέφω


Φεύγουν κι άλλοι απ΄ το ΠΑΣΟΚ !...


Επιχειρηματικότητα ένεκα της Κρίσης!

του Στράτου Καρακασίδη
Η Ανάπτυξη και η σοβαρή αντιμετώπιση της επιχειρηματικότητας πρέπει και μπορεί να αποτελέσει τον μοχλό ανατροπής της βαθειάς οικονομικής κρίσης, και της έλλειψης προοπτικών, που ενισχύει την ύφεση και βιώνουν σήμερα πολλοί άνθρωποι και ειδικότερα οι νέοι σε επίπεδο επαγγελματικής αποκατάστασης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat η Ελλάδα κατέχει την πρωτιά στην ανεργία με ποσοστό που αγγίζει το 26,4% και με ποσοστό 58,4% στους νέους ηλικίας έως 25 ετών. Όλοι ζητούν από το κράτος να κάνει κάτι ώστε αυτή η κατάσταση να ανατραπεί. Ας θυμηθούμε όμως τι είχε πει ο John Kennedy: «Ρώτα όχι τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα-Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ γι' αυτήν». Το θέμα λοιπόν είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι κάνουμε εμείς για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε τι κάναμε μέχρι τώρα ώστε να φτάσουμε σ' αυτήν την κατάσταση.