Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής VS Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Στην ανακοίνωσή της Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής, γίνεται μια επικίνδυνη και αυθαίρετη ταύτιση των χιλιάδων πολιτών της Β.Α. Χαλκιδικής που αντιδρούν δικαίως - και πάντα ειρηνικά - στην εξόρυξη χρυσού, με "ομάδα εγκληματιών που θέλουν το κακό των αστυνομικών". Η ίδια η ανακοίνωση και οι χαρακτηρισμοί της, ρίχνουν λάδι στη φωτιά, την στιγμή που πρέπει να επικρατήσει νηφαλιότητα και ψυχραιμία. (Ρ: Η ανακοίνωση της Ε.Α.Χαλκιδικής ΕΔΩ)

Δύο Χαλκιδικιώτες στο Εθνικό Συμβούλιο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"

Στο πρόσφατο ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξελέγη και το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος το οποίο αποτελείται από εκατόν είκοσι τέσσερα (124) μέλη. 
Μεταξύ αυτών εκλέχτηκαν και δύο (2) Χαλκιδικιώτες, συγκεκριμένα: η Άννα Χαλκιά και ο Γερούκης Ιωάννης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άννα Χαλκιά εξελέγη έβδομη (7η), από τους εξήντα (60) των μελών της Επικράτειας πλην Αττικής, και πρώτη (1η) μεταξύ των γυναικών!
Ευχόμαστε να προσφέρουν στην πολιτική ζωή γενικά, αλλά και στην Χαλκιδική.

Ρεπούση: "Δεν θα κλάψουμε και για τις απολύσεις των καθηγητών"!!!

"Δεν θα κλάψουμε και για τις απολύσεις των καθηγητών"!!!

Δεν το είπε ο Βορίδης!
Δεν το είπε ο Άδωνις!
Ούτε ο Καψής και ο Πρετεντέρης !
Η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ το είπε χτες στην εκπομπή του Πρετεντέρη!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

«Χάρβαρντ»

Νίκος Μπογιόπουλος
Στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης έχουν κάνει καμιά τριανταριά (!) εκπαιδευτικές «μεταρρυθμίσεις», κάθε φορά παρέδιδαν χειρότερο μπάχαλο απ' ό,τι παραλάμβαναν, προκάλεσαν αμορφωσιά, μετέτρεψαν την έννοια «Παιδεία» σε παράρτημα της κάθε «Κόκα Κόλα», μετέτρεψαν τα σχολεία σε πάρκινγκ παιδιών και σε παρακολούθημα του φροντιστηρίου - αλλά τώρα ζητάνε και τα ρέστα!
Μέσα σε τρία χρόνια, έχουν βάλει λουκέτα σε 980 σχολεία, στο λεξικό της πολιτικής τους απρέπειας αυτό το λένε «συγχωνεύσεις» - αλλά τώρα ζητάνε και τα ρέστα!

Κι όμως... τους ναζί της Χ.Α. τους έχουμε ακόμα στη Βουλή!

Aναβλήθηκε η δίκη των 3 γυναικών για τις Σκουριές

Για την επόμενη Τετάρτη, 22 Μαΐου, αναβλήθηκε η δίκη των τριών γυναικών από την βορειοανατολική Χαλκιδική που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Κυριακή στο δάσος των Σκουριών.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, όπου επρόκειτο να δικαστούν σήμερα, ανέλαβε για δεύτερη φορά την εκδίκαση της υπόθεσης, αυτήν την φορά λόγω κωλύματος στο πρόσωπο κάποιων εκ των συνηγόρων υπεράσπισης. Η πρώτη είχε δοθεί την περασμένη Δευτέρα, μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλαν οι κατηγορούμενες.

Ο ROSS DALY ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ


Ο γνωστός μουσικός, ROSS DALY, παρουσιάζει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το ερευνητικό του έργο στην παραδοσιακή μουσική στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης ύστερα από κάλεσμα της διεύθυνσης.
Ο αγαπημένος δεξιοτέχνης - δημιουργός ερχόμενος από τον μουσικό του "Λαβύρινθο" στην Κρήτη θα παρουσιάσει παραδοσιακά μουσικά όργανα όπως λύρα, σάζι, τάρχου κά., προκειμένου να τα γνωρίσουν τα  παιδιά.
Μαζί του η Κέλυ Θωμά στις κρητικές λύρες θα δώσει το παρόν με την δική της λεπτότητα και δεξιοτεχνία.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου (παλαιό δικαστικό μέγαρο) την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, στις 3.00 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο.

Στανός: Εθελοντική αιμοδοσία, 19 Μαΐου 2013