Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ...


Ανακοίνωση ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου

Το Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου,αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην,αν όχι πετυχημένη,τουλάχιστον αξιοπρεπή πορεία της ομάδας μας:
1) Τους ποδοσφαιριστές της, που με την αγωνιστική τους διάθεση,την συνέπεια και το ήθος τους δικαίωσαν την προσπάθεια των προπονητών μας αλλά και του Α.Σ.
2) Τους προπονητές της ομάδας: Κάκογλου Κωνσταντίνο, που ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο, και Δημόπουλο Θανάση,με την μέγιστη συνδρομή του γυμναστή του Αγγέλου Βασίλη, που συνέχισαν και τελείωσαν την προσπάθεια της ομάδας την περίοδο που έληξε,με μεγάλη εργατικότητα και άψογη συνεργασία με τη διοίκηση.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ;


Καταργείται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας

252 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (μεταξύ αυτών και η Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας) θα αποτελέσουν -σύμφωνα και με τον Αντώνη Μανιτάκη- την πρώτη δεξαμενή για τις 15.000 απολύσεις, εκ των οποίων οι 2.000 θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Ιούνιο. 
Στα 252 Νομικά Πρόσωπα εργάζονται υπάλληλοι αορίστου χρόνου, αλλά και συμβασιούχοι, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην έξοδο από το Δημόσιο. Από τους υπό κατάργηση φορείς έχουν ήδη ζητηθεί στοιχεία για το προσωπικό που απασχολούν.

ΕΥΧΕΣ από τον Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου


"ΤΟ ΧΩΝΙ της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ"


Νέα ένταση στη Χαλκιδική για τον χρυσό

Νωρίτερα ομάδα περίπου 30 ατόμων πήγε στο βουνό, για να δει την πρόοδο των εργασιών στον Καρατζά λάκο, όπου μπουλντόζα της εταιρείας πραγματοποιεί εργασίες για λογαριασμό της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».
Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, τα MAT τους εμπόδισαν να προχωρήσουν στο δασικό δρόμο, έγιναν μικροσυμπλοκές και περιορισμένη χρήση χημικών από τα MAT.
Διαψεύδει κατηγορηματικά η αστυνομία και κάνει λόγο για φθορές των κατοίκων σε ένα τζιπ της εταιρείας (συγκεκριμένα, έσπασαν ένα φλας και προκάλεσαν ζημιά στον προφυλακτήρα).

H PASOK Airlines σας καλοσωρίζει στην πτήση της

Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ορκωτοί λογιστές εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 αεροπορικά εισιτήρια σε διάστημα ενός μόνο χρόνου για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό βλέπει κανείς πως 123 άτομα «πετούσαν» κάθε μέρα για τις ανάγκες και τους σκοπούς του Κινήματος εντός και εκτός Ελλάδας. Ένα κίνημα με φτερά, όπως τα φτερά που έκαναν 114 εκατ. ευρώ και πέταξαν από τα ταμεία της Ιπποκράτους. Ένα «ιπτάμενο» κόμμα, που με τον σύγχρονο Φιλέα Φογκ στο πιλοτήριο έκανε το γύρο του κόσμου σε καθημερινή βάση.

Άγιος Νικόλαος: Εκδήλωση κατά της εξόρυξης χρυσού

Η Δημοτική Κοινότητα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Αγίου Νικολάου "Ξένιος Ζεύς", η ΟΠΕΑΝ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ, σήμερα 27 Απριλίου 2013 και ώρα 20:30, στην πλατεία του χωριού εκδήλωση μείζονος ενδιαφέροντος  για το μέλλον της Χαλκιδικής και με θέμα: "Οι επιπτώσεις της εξόρυξης χρυσού στην Β.Α.Χαλκιδική".
Ομιλητές:
=Κυριάκος Παναγιωτόπουλος, καθηγητής Εδαφολογίας της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.
=Ανδρέας Θρασυβούλου, καθηγητής μελισσοκομίας της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Αρναία. Ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών ¨ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ¨ αποδίδει Ύμνους του Τριωδίου και της Μεγάλης Εβδομάδος

Επιστρέφει στο βιότοπό του το τσακάλι που είχε πέσει θύμα τροχαίου

Μετά από εντατική περίθαλψη αρκετών μηνών, ένα νεαρό τσακάλι, το οποίο είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος, θα επιστρέψει την Κυριακή (28 Απριλίου) στο φυσικό του περιβάλλον. Το ζώο σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή» και του «Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας - Βόλβης».
Το τσακάλι είχε εντοπιστεί από διερχόμενο οδηγό, το περασμένο καλοκαίρι, μεταξύ Σταυρού και Ολυμπιάδος και ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η οικογένεια Λαναρά θέλει να ευχαριστήσει ολόψυχα τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και όλο το προσωπικό του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ για την πολύ καλή νοσηλεία και κυρίως για την άψογη συμπεριφορά στο πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στον Απόστολο Λαναρά.
Ευχαριστούμε πολύ και καλή δύναμη στην συνέχεια του δύσκολου έργου σας.