Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Μητσοτάκης (95+): Συνέντευξη σε bloggers


Η πολιτική ως τέχνη του μερτικού

Του Θανάση Καρτερού
Με λίγη φαντασία θα μπορούσες να πεις ότι η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι οι τίτλοι τέλους του ΠΑΣΟΚ. Μια τελετή λήξης απολύτως αρμόζουσα στον πολύκλαυστο νεκρό - γεννήθηκε με όνειρα, έζησε με οράματα και πέθανε με εφιάλτες. Εγκαταλελειμμένος από όλους εκείνους που τον πίστεψαν χωρίς να τους πιστέψει, αλλά κι από κείνους που μια χαρά εξυπηρετήθηκαν εξυπηρετώντας τον.
Φυσικό είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι τριγύρω του να υποστηρίζουν ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου δεν κάθεται το κόμμα και τα στρατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά ένα πολιτικό πρόσωπο.

Από κόρακα θ' ακούσεις "ΚΡΑ" κι από φασίστα ...

..."Θέλουμε Μεταξάδες και όχι Σαμαράδες" (Χρ. Παππάς, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ναζί στην Ελληνική Βουλή)

Πολύγυρος 28/4: Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Σύσκεψη για την οργάνωση αντιπυρικού αγώνα έτους 2013

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής προκειμένου να οργανωθεί κατά το τρέχον έτος ο αντιπυρικός αγώνας, την οποία προσκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος.

Το "παιχνίδι" είναι ...στημένο !ΠΑΜΕ: Η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα - Bίντεο-αφιέρωμα στην Εργατική Πρωτομαγιά

Κλοπή αγροτικού αυτοκινήτου στα Σήμαντρα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο από τα Σήμαντρα. Έκπληκτος έμεινε ο ιδιοκτήτης όταν σηκώθηκε το πρωί για να πάει στην εργασία του και διαπίστωσε την κλοπή. Η όλη "δουλειά" είναι πολύ οργανωμένη και τίποτα δεν αποκλείει να υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που κάνουν αυτές τις κλοπές σε διάφορα μέρη. Και το ερώτημα που τίθεται είναι αρχικά πώς μπορούν αυτοί που κλέβουν τα αυτοκίνητα να μεταπωλούν τα ανταλλακτικά. Ποιος και γιατί τα παίρνει χωρίς να ελέγχει… 

Ζητούν την αντικατάσταση των παραιτηθέντων Τοπικών Συμβούλων Ιερισσού

Οι αναπληρωματικοί σύμβουλοι του επιλαχόντος συνδυασμού "Ανάπτυξη τώρα" της Δημοτικής Κοινότητας Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη, Καραβασίλης Βασίλειος, Πασχαλίδης Χρήστος, Ιατρού Ευστράτιος με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη ζητούν την αντικατάσταση των παραιτηθέντων τοπικών Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Ιερισσού.
Το κείμενο της επιστολής:

"Ναζιστές και Χιτλερικοί μέχρι το κόκκαλο" !


ΚΚΕ σχετικά με τις δηλώσεις Σαμαρά για την ανεργία

Τη στιγμή που η κυβέρνηση υλοποιεί ένα ακόμα πακέτο αντιλαϊκών μέτρων, η ανεργία αυξάνει και η αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες μεγαλώνει, ο πρωθυπουργός με προκλητικό τρόπο καλεί το λαό να δεχτεί τη σφαγή και να περιμένει τα δήθεν οφέλη μιας μελλοντικής καπιταλιστικής ανάπτυξης. Ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα, αφού αυτή θα στηριχτεί στα ερείπια των εργατικών λαϊκών κατακτήσεων και θα συνοδεύεται με υψηλά ποσοστά ανεργίας.

Θεσσαλονίκη: Προβολή Ντοκιμαντέρ "128 Μέρες Στα Μπλόκα" Ο αγώνας στην Κερατέα

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας στη συνέχεια

Μαραθούσα: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πρώτων βοηθειών


Οι τράπεζες μηνύουν πολίτες για απλήρωτα δάνεια και οι δικαστές τους παραπέμπουν σε δίκες !!!


Πληθαίνουν  οι αναφορές για ποινικοποίηση εκ μέρους των τραπεζών με την αποδοχή της δικαστικής εξουσίας, περιπτώσεων καταναλωτικών προϊόντων τραπεζών, όπως στεγαστικών δανείων, συμβάσεων leasing ή δανείων αγοράς αυτοκινήτων.
Οι  τράπεζες καταθέτουν μηνύσεις ως δήθεν εξαπατηθείσες από τους πολίτες καταναλωτές κατά την σύναψη δανείων που δεν μπόρεσαν οι τελευταίοι να αποπληρώσουν. Αντίστοιχες συμπεριφορές επιδεικνύουν οι τράπεζες σε στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονται. Προβαίνουν σε επανεκτιμήσεις της αξίας των ακινήτων και μηνύουν για απάτη τους καταναλωτές που τα έλαβαν.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ 2013

ΚΚΕ για τους ...συγκυβερνήτες

Είναι προκλητική και προσβάλλει τη νοημοσύνη του λαού η προσπάθεια των κυβερνητικών συνεταίρων ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ να εμφανιστούν ότι διαφοροποιούνται σε επιμέρους πλευρές των κυβερνητικών μέτρων, προκειμένου να δικαιολογήσουν τη στάση τους και να αθωώσουν την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, τα χαράτσια, τους φόρους, τις απολύσεις, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και τα άλλα αντιλαϊκά μέτρα στα οποία έχουν επανειλημμένα συμφωνήσει.
Τα επικοινωνιακά τρικ και οι ψευδεπίγραφες αντιπαραθέσεις δεν μπορούν να κρύψουν ότι από κοινού υλοποιούν την πολιτική που οδηγεί το λαό μαζικά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Σύλληψη για χρέη

Ένας 65χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα από 05.01.2009 έως 01.06.2012. Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό 479.331,17 ευρώ.