Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Με στοργή... δήμιου!


Γράφει: ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Το «διαίρει και βασίλευε» σε όλο του το αποκρουστικό μεγαλείο. Η τακτική του εγχώριου τρικομματικού ΔουΝουΤιστάν να ξεμοναχιάζει κοινωνικές κατηγορίες και στρώματα, να «θωπεύει» το προηγούμενο θύμα του, τη στιγμή που εγκληματεί εναντίον του επόμενου θύματος, σε πλήρη εφαρμογή. Το κυβερνητικό παραμύθι των «σωτήριων μέτρων» σε νέα σφαγιαστική επανέκδοση.
Ενα παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο στην όλη αυτή κωμωδία. Το θράσος, η αναίδεια, η αναισχυντία και η ταξική παλιανθρωπιά των «παραμυθάδων». Αυτοί που οδήγησαν 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους στην ανεργία, έφτασαν, με στοργή... δήμιου, να επικαλούνται τα ίδια τα θύματά τους (!) για να δικαιολογήσουν και να «νομιμοποιήσουν» τους επόμενους «αποκεφαλισμούς»!

Πρώτη δημόσια ομιλία του Δ. Κουτσούμπα σαν γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ. Δευτέρα 22 Απρίλη

Διοργάνωση συνεδρίου «BUSINESS MENTALITY – Μη μένετε στις ιδέες» από την A.I.D.A. Marketing & Business Development


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή και το Σάββατο 12 & 13 Απριλίου 2013 αντίστοιχα, το συνέδριο «BUSINESS MENTALITY – Μη μένετε στις ιδέες» στο Hyatt Regency Thessaloniki που διοργάνωσε η εταιρεία A.I.D.A. Marketing & Business Development.
 Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν  τα πρακτικά σεμινάρια στις ενότητες Πωλήσεις, Εξαγωγές και Μάρκετινγκ & Επικοινωνία όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν πρακτικά στο πλαίσια των ενοτήτων για την ανάπτυξη και εξέλιξη των ίδιων σε αυτούς τους τομείς.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ “BYSINESS MENTALITY”


Στο συνέδριο “Business Mentality“ που πραγματοποιήθηκε  στα πλαίσια του Money Show παρευρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάνας Απόστολος.
Ο κ. Πάνας τοποθετήθηκε για την αναπτυξιακή προοπτική της Κεντρικής Μακεδονίας με τη σωστή διαχείριση του ΕΣΠΑ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, επίσης τόνισε την ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων στη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Νέα μέτρηση της Marc

Μικρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δημοσκόπηση της Marc για τον ALPHA.

ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ...


Λευτεριά στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Ιερισσού!

H απόφαση για προφυλάκιση των δύο αγωνιζόμενων κατοίκων της Ιερισσού αποτελεί το αποκορύφωμα της πολιτικής απόφασης της τρικομματικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τον αγώνα του λαού της Χαλκιδικής με απροκάλυπτη τρομοκρατία. Οι δύο κάτοικοι προφυλακίστηκαν με πρωτοφανείς διαδικασίες εκτάκτου ανάγκης και ανύπαρκτα αποδεικτικά στοιχεία. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η προσπάθεια να κατασκευαστούν κατηγορίες και στοιχεία και για άλλους κατοίκους της περιοχής. Όλα αυτά έχουν σκοπό να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα του λαού της Χαλκιδικής. Δεν θα τα καταφέρουν, και τα σχέδια αυτά θα γυρίσουν μπούμερανγκ ενάντια στους εμπνευστές τους.

Σύλλογος Τριτέκνων Δήμου Πολυγύρου "Τρία Αδέλφια"

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Δήμου Πολυγύρου "Τρία Αδέλφια" έχει δημιουργήσει τον δικό του ιστότοπο.
Μπορείτε να τον επισκέπτεστε και να ενημερώνεστε ΕΔΩ

ΤΟ ΣτΕ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Το ΣτΕ πριν από λίγο με την απόφαση υπ.αριθμόν 1492/2013 απέρριψε την προσφυγή υπ. αριθμόν 7947/2011 που είχαν καταθέσει εναντίον της ΜΠΕ της "Ελληνικός Χρυσός" κάτοικοι της Ιερισσού.