Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΕΛΑΣΗ...


Τι στο διάολο δεν καταλαβαίνεις;!

κάγκουρας στη σκέψη;

O Mάνος Αντώναρος γράφει στο blog του για το πώς ενδιαφερόμαστε (τάχα μου) για το αποτέλεσμα, ενώ αδιαφορούμε για τις βασικές λεπτομέρειες.
Πριν από αρκετό καιρό…πριν κανέναν χρόνο νομίζω…είχα γράψει ένα ποστ εδώ στο gazzetta για τα καθισματάκια αυτοκινήτου για παιδιά… Είχε γίνει (θετικός) πανικός και η αλήθεια είνα,ι ότι δεν το περίμενα.
Θυμάμαι έντονα έναν φίλο αναγνώστη που μου’χε γράψει σε σχόλιο «πωπωπωπω δεν το’χα σκεφτεί ποτέ… πάω τώρα να πάρω καθισματάκι για το παιδί μου!»
Είχα πανηγυρίσει μέσα μου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΕΤΟΥΣ 2013


Το Δημοτικό Συμβούλιο Ν.Προποντίδας με την αριθμ. 7/2013 απόφασή του καθόρισε τον αριθμό των θέσεων των Υδρονομέων άρδευσης σε (20) είκοσι. 
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
Όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως Υδρονομείς άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 έως και την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας (στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων, στα Νέα Μουδανιά, τις ώρες 09:00 έως 14:00, αρμόδιοι υπάλληλοι Δαλαμπίρας Κων/νος και Μισοκοίλη Σοφία).

ΑΧΟΡΤΑΓΗ...


Ζήτω η καγκελάριός μας!

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ....


"Αν δε γίνει Τσάβες ο Αλέξης γυρίζουμε στο 4%"

Από το "F". O Γιώργος Γεράκης ήταν υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική!
-Τον βρίσκουμε σωστό!

Ο Δήμαρχος των ...χαστουκιών!

Αυτά συμβαίνουν στην Ιθάκη...