Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Υποψήφιοι Χαλκιδικιώτες του ΠΑΣΟΚ...

...για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, στο 9ο συνέδριο, είναι ο Πάνας Απόστολος και η Τριανταφύλλου Ελένη...
...αν φυσικά είδαμε καλά όλα τα ονόματα ΕΔΩ.
-Καλή επιτυχία στους Χαλκιδικιώτες! 

Χτύπησαν φλέβα στην Πιάβιτσα

Κάτι που δεν ειπώθηκε στις τελευταίες ειδησεογραφικές εκπομπές και έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι οι Σκουριές είναι μόνο η αρχή στην οριστική καταστροφή της ΒΑ Χαλκιδικής και όχι μόνο!
ΣΚΟΥΡΙΕΣ, ΤΣΙΚΑΡΑ, ΦΙΣΩΚΑ, ΠΙΑΒΙΤΣΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, ΣΤΑΝΟΣ κα!
ΟΛΗ η ΒΑ Χαλκιδική ένα τεράστιο μεταλλείο με λίμνες αποβλήτων, όξινα νερά και κατεστραμμένη γη! 
Μία πλούσια περιοχή με σίγουρο οικονομικό μέλλον στην τουριστική, μελισσοκομική, δασική, αλιευτική και αγροτική ανάπτυξη για τους κατοίκους της, δίνεται βορά σε ανάλγητα επενδυτικά συμφέροντα με προσχηματικές δημοκρατικές διαδικασίες και ύποπτες υπουργικές αδειοδοτήσεις!

Από την εκδήλωση των Κρητών Χαλκιδικής

Καταπληκτικό το δίδυμο Παυλάκη - Μαμαλιού, υπέροχο κοινό, κέφι, ζωντάνια, αναμνήσεις από την γενέτειράς τους και το αποτέλεσμα ήταν να εξελιχθεί μια όμορφη μουσική βραδιά στο Τουριστικό Περίπτερο "Έξι Βρύσες" στον Πολύγυρο
-Ήταν η εκδήλωση των Κρητών Χαλκιδικής "Ν. Καζαντζάκης".

Συγκέντρωση για τα Μεταλλεία Χρυσού

ΧΡΥS.O.S. Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 7 μ.μ. - Συνεδριακό Δήμου Κιλκίς


ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ...


ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Λεία των πολυεθνικών ο πλούτος του λαού


Η «επένδυση» της «Ελληνικός Χρυσός»
 στη Χαλκιδική όπως αποτυπώνεται
στην ιστοσελίδα του μετόχου της «ΑΚΤΩΡ»
Η προβοκατόρικη εμπρηστική επίθεση, την Κυριακή 17/2, στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», στις Σκουριές Χαλκιδικής, έδωσε πρόσχημα στην κυβέρνηση να εξαπολύσει όργιο καταστολής με δεκάδες προσαγωγές, κυρίως κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Ιερισσού, που αντιδρούν στην εγκατάσταση και λειτουργία μεταλλουργίας χρυσού εκεί. «Εχουμε την υποχρέωση να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα ξένων επενδύσεων στη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης στέλνοντας μήνυμα ότι ο βούρδουλας «του νόμου και της τάξης» θα περάσει πάνω από τις πλάτες όποιου τολμά να αμφισβητεί την εξουσία των μονοπωλίων και εναντιώνεται στα σχέδιά τους.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΘΥΕΛΛΑ Κρήνης 1-1


Μην τον είδατε ... τον Παναή !

Ο λόγος περί των αποστρατειών στην Χαλκιδική...

Την αποστρατεία του Διευθυντή και του Α' υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής (Παπουτσής - Σαρακατσάνος αντίστοιχα) είχαμε με τις πρόσφατες κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας.
Είχαμε γράψει τις μέρες εκείνες ότι "Τους φάγανε οι Σκουριές" και ...έτσι έγινε, αυτή είναι η αλήθεια!
Η αποστρατεία τους "ξεκίνησε" μετά τα γεγονότα στο εργοτάξιο των μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές και την επίσκεψη Δένδια! Εκεί τους δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες-διαταγές τις οποίες και έπρεπε να εκτελέσουν:  Να βρεθούν οι "ένοχοι" με "κάθε θυσία" και να "μην κουνηθεί φύλλο στο μέλλον" !!!
Ήταν ένα "σχέδιο" το οποίο έπρεπε να εφαρμοστεί, για να εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο επιβάλλονταν

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΥ "ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ"

Η ΑΟΡΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ
Οι πραγματικά χιλιάδες Χαλκιδικιώτες,
 και όχι μόνο, που διαδήλωσαν κατά
της καταστροφής της Χαλκιδικής

στη Θεσσαλονίκη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Π.Θ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ
Πολύ καλό το άρθρο "ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ", αφού περιγράφει αναλυτικότατα το τεράστιο πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο που ισοδυναμεί με Εθνική Προδοσία.
 Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως δεν είναι το οικονομικό, αλλά η ολοκληρωτική καταστροφή του τόπου μας (Χαλκιδική και Β. Ελλάδα) και η βίαιη εκτόπιση κάθε άλλης οικονομικής δραστηριότητας, αφού η ανοικτή εξόρυξη και ο χημικός εμπλουτισμός για λήψη των μετάλλων (και όχι χρυσού μόνον) θα μετατρέψει την ομορφότερη περιοχή της Χαλκιδικής, τη γενέτειρα του Αριστοτέλη και την Πύλη του Αγίου Όρους σε κρανίου τόπο. Ξεκοιλιασμένα βουνά με χιλιάδες τόνους εκρηκτικά  ρύπανση νερών, εδάφους, θάλασσας και αέρα με βαρέα μέταλλα και θανατηφόρα χημικά, τέλεια και οριστική, μη-αναστρέψιμη καταστροφή ενός αρχέγονου φυσικού περιβάλλοντος που είναι τροφός και ζωοδότης μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Αρχίζουν τα Play Off για τον ΑΟΠ στο Βόλεϊ Ανδρών

Oλοκληρώθηκε η κανονική περίοδος και στην Τοπική Κατηγορία Ανδρών με δύο ομάδες από την περιφέρεια του Νόμου Θεσσαλονίκης και ισάριθμες από το Νομό Χαλκιδικής στην πρώτη τετράδα. Ο πρωτοπόρος της κανονικής περιόδου Περσέας θα αντιμετωπίσει στους ημιτελικούς των Play Off τον ΑΟ Καβακλιωτών έχοντας πλεονέκτημα έδρας και προηγούμενος με 2-0 νίκες. Στον άλλο ημιτελικό θα έχουμε ντέρμπι της Χαλκιδικής, καθώς ο ΑΟ Πολυγύρου θα αντιμετωπίσει την πρωτοεμφανιζόμενη Αναγέννηση Ολυμπιάδας με πλεονέκτημα έδρας, αλλά η σειρά αυτή θα ξεκινήσει από το 1-1 στις νίκες. Οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τρεις νίκες στους ημιτελικούς θα κερδίσουν την άνοδό τους στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν και στη συνέχεια θα συναντηθούν σε έναν τελικό (στην έδρα του βαθμολογικά ανώτερου) για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Αστεία υποδοχή στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ...

...και μη γελάσουν κάποιοι! Έτσι κάνουν κι αυτοί για τον Καραμανλή!
-Μη χαθούν οι "ράτσες"!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλκιδικής : Όταν τα Σωματεία παίρνουν το χρώμα του χρυσού


Μόνο θλίψη σε κάθε συνειδητό εργαζόμενο προκαλεί η κατάντια του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού στη Χαλκιδική, όπου στη συγκέντρωση υπέρ της «επένδυσης» που διοργάνωσαν τα σωματεία εργαζομένων της «Ελληνικός Χρυσός» και στήριξε το Εργατικό Κέντρο, βασικός ομιλητής ήταν ο γνωστός για τις αντεργατικές και ακροδεξιές θέσεις του,  βουλευτής της ΝΔ (και πρώην του ΛΑΟΣ) Άδωνης Γεωργιάδης !
 Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχαμε προειδοποιήσει πού μπορεί να οδηγήσει η υποταγή των εργαζομένων στα συμφέροντα της εργοδοσίας. Ως ένα βαθμό είναι λογικό, μέσα σε συνθήκες ανεργίας και έντασης της καπιταλιστικής επίθεσης, απλοί άνθρωποι να υποκύπτουν στο δίλημμα που βάζει η εταιρία «ή ανοίγει το έργο στις Σκουριές ή

Ένα εκατομμύριο Πορτογάλοι διαδηλωτές φώναξαν «Fuck Troika»


Τι είδε ο Μπουμπούκος στην Μ. Παναγία...


Οδηγίες προς συγκεντρωμένους...

Ο Γλίτσας


Παρακαλούμε την προσοχή σας.
Οσα ακολουθούν παρακάτω είναι αποσπάσματα από άρθρο με το τίτλο «Παιδομάζωμα και συμμορίτες» που δημοσιεύτηκε χτες στο διαδίκτυο. Γράφει ο συντάκτης:
«Σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να μαζεύει μικρά παιδιά και να τους κάνει πολιτικό... κατηχητικό. Είτε πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή, είτε για φεστιβάλ Νεολαίας μεγάλων προοδευτικών κομμάτων, όπου συχνά βλέπουμε γονείς κομματόσκυλα να 'χουν τα παιδιά τους αγκαλιά με τα σφυροδρέπανα...».
Και συνεχίζει:
«Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Γενιές ολόκληρες πήρε στο λαιμό της η Αριστερά τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον "κομμουνιστικό παράδεισο" χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του Εμφυλίου!!!».
Καταλήγει δε ως εξής:

Το δίλημμα: Παραγραφή ή αθώωση;- Επέλεξαν το δεύτερο μέσω του πρώτου!


Το γνωστό πάρτι πολλών ετών για το οποίο κανείς δεν τολμάει να μιλήσει!