Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Έπεσε στο μπάνιο ο Δριβελέγκας

Με σπασμένο χέρι έρχεται εδώ και μερικές μέρες στη Βουλή ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που έχει πάθει. «Τι πάθατε κύριε υφυπουργέ;» είναι η μόνιμη ερώτηση στην οποία καλείται να απαντήσει συνεχώς ο πρώην υφυπουργός.
«Στο μπάνιο γλίστρησα και χτύπησα . Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι το ’σπασα» είπε ο υφυπουργός , ο οποίος δέχτηκε και τα πειράγματα των συναδέλφων του Θόδωρο Παραστατίδη και Μιχάλη Κασσή.

Έτσι είναι η Ζωή...

Του Θανάση Καρτερού - ΑΥΓΗ
Πρόβλημα κι αυτό του Μαρκογιαννάκη! Μυρμηγκιάζει ο εγκέφαλός του κάθε φορά που ακούει τη φωνή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ. Και εξομολογείται τον πόνο του σε συναδέλφους του και δημοσιογράφους, οι οποίοι δείχνουν μεγάλη προθυμία να εμφανίσουν την εν λόγω Ζωή ως σαδίστρια, που σκοπός της ζωής της είναι να τον βασανίζει.

Την ...έστειλαν! Καλά αντανακλαστικά, για την περίπτωση, ο υπουργός

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου η Ελένη Σιουρούνη παύει να είναι πλέον διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
Η «καρατόμηση» της Σιουρούνη ακολουθεί δύο περιστατικά: Αρχικά, την νυχτερινή εισβολή την Τετάρτη ομάδας μελών της Χρυσής Αυγής στο χώρο του νοσοκομείου, κατά την οποία «ελέγχθηκαν» τα χαρτιά αποκλειστικών νοσοκόμων ή συνοδών. Μάλιστα, κατά πληροφορίες σε τέσσερις περιπτώσεις άτομα που δεν υπάκουσαν εκδιώχθηκαν βίαια.

Ζόμπι ...υπάρχουν !

  Η απόδειξη στη συνέχεια...!  

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ...


Τελικά, τι ώρα τους δείρατε;


Μέγα πολιτικό θέμα εγείρεται με τη δημοσίευση των φωτογραφιών των 4 συλληφθέντων από την ελληνική αστυνομία.
Αφού πρώτα σας θυμίσουμε ότι για το photoshop στις πρώτες φωτογραφίες ο κ. Δένδιας είχε πει ότι χρησιμοποιήθηκε για να τους κάνει αναγνωρίσιμους (προφανώς τους είχαν κάνει αγνώριστους από το ξύλο), προσέξτε τι αποδεικνύεται σ' αυτή τη δεύτερη σειρά των φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία.

Τόση δουλειά; Μην ξαναπάς!

"Μπήκαμε ξυρισμένοι και βγαίνουμε αξύριστοι" 
 (Σαμαράς μετά τη Σύνοδο Κορυφής)

Ποιοι είναι οι ληστές;

Η Εφημερίδα των Συντακτών

Έχει λόγους να απομακρυνθεί...

Εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Αν ήρθες σ' αυτόν τον κόσμο...

Αν ήρθες σ' αυτόν τον κόσμο για να μετρήσεις τα χρόνια σου, 
και να ζήσεις μιαν φρόνιμη ζωή, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.
Τους φρόνιμους δεν τους πειράζει κανείς.
Μα αν είναι να χαθεί κάποτε ο κόσμος θα χαθεί από τους φρόνιμους.
Γιατί αυτοί κάναν τους ισχυρούς, ισχυρότερους.
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ