Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Υποσχέσεις και αλήθειες στον "αναπτυγμένο κόσμο" για τα ορυχεία χρυσού (ΗΠΑ- ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ)

ΦΑΝΕΛΕΣ...


ΟΔΗΓΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΟΙ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ...

Φώτο από τα "φυσικά" εμπόδια, που έχουν τοποθετηθεί στο
οδόστρωμα από αντί - χρυσους...
όπως οι ίδιοι επιδεικνύουν!!!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Μετ' εμποδίων... διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, που κινούνται στην Ε.Ο. Ουρανούπολης - Θεσσαλονίκης. 
Εκτός από το μπλόκο που έχουν στήσει οι αντί - χρυσοι στο Καρνάγιο της Ιερισσού από χθες, το οποίο έχει προκαλέσει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση σε κατοίκους της περιοχής και διερχόμενους οδηγούς, κορμοί κομμένων δέντρων(!!!) βρίσκονται πεσμένοι στο οδόστρωμα, προξενώντας κινδύνους και επιπλέον δυσκολίες σε όσους θέλουν να κινηθούν προς και από το Άγιο Όρος.

Καταγγελία για άγρια δολοφονία πακιστανού μετανάστη

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την άγρια δολοφονία του πακιστανού μετανάστη από δύο νεαρούς Έλληνες στα Πετράλωνα, την Πέμπτη τα ξημερώματα. Οι δολοφόνοι με τη φασιστική λογική τους , σκότωσαν το μετανάστη γιατί δήθεν τους έκλεινε το δρόμο.
Οι επιθέσεις από φασιστικές ομάδες που στέλνουν στο θάνατο μετανάστες ή στα νοσοκομεία με σοβαρούς τραυματισμούς, είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Στόχος αυτών των ομάδων είναι η καλλιέργεια του ρατσισμού και ο αποπροσανατολισμός του λαού από τις κυρίαρχες αιτίες που γεννούν την ανεργία, τη φτώχεια και τη μετανάστευση.

Η δημοκρατία τους χωράει σε 4 κάλπες: Μόνη κάθαρση, η ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής τους.


Η τρικομματική συμμαχία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ επιβεβαίωσε στην ψηφοφορία για τη «λίστα Λαγκάρντ» ότι όχι απλώς είναι εντεταλμένη στην εξόντωση του λαού και το οριστικό ξεπούλημα της χώρας σε τιμές ευκαιρίας για χάρη της κεφαλαίου, αλλά όσο κρατάει ακόμα η κάλπικη και καταδικασμένη στη συνείδηση του κόσμου κοινοβουλευτική της χούντα προσπαθεί να φυλάξει τα νώτα της από τα προφανή σκάνδαλα και τις τυχόν ποινικές ευθύνες.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Κε Πάχτα, τι έκανες στα δύο χρόνια δημαρχίας σου για τις Σκουριές ;


Έχουνε περάσει δύο  ολόκληρα χρόνια από την ημέρα  που ο κος Πάχτας έλαβε τον  έπαινο του Δήμου (όπως μας είχε πει  τότε) και ανέλαβε τα καθήκοντά  του ως Δήμαρχος. Έχουνε περάσει δύο ολόκληρα χρόνια, τα οποία σε άλλες εποχές θα ήτανε υπεραρκετά για να ξεχάσουμε οι πολίτες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κου Πάχτα, «πελαγωμένοι» μάλιστα από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο και για τους πολιτικούς της «σειράς» του, οι εποχές έχουνε αλλάξει. Οι πολίτες έχουμε αλλάξει και ζητάμε πλέον . . . το «λογαριασμό» και την «απόδειξη» . .  . από όλους ! ! !

Η λίστα της τρομοκρατίας


Υπόθεση "ζαρντινιέρα"

Αθώοι κρίθηκαν έξι από τους οκτώ αστυνομικούς που κατηγορούνταν για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου, σήμερα, Κύπριου Αυγουστίνου Δημητρίου, υπόθεση η οποία έγινε γνωστή ως "ζαρντινιέρα".

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, δικάζοντας σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση, αθώωσε, κατά πλειοψηφία, τους έξι αστυνομικούς, ενώ καταδίκασε σε ποινές φυλάκισης 2,5 ετών, στον καθένα, με 3ετή αναστολή, τους άλλους δύο, έναν εν ενεργεία κι έναν εν αποστρατεία, για την πράξη της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.