Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...


Νέα τρομοκρατική επίθεση στην κοινωνία

Ακριβαίνουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, καθώς αυξάνονται κατά 8,6 έως 9,2% τα τιμολόγια αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε  το ΥΠΕΚΑ. 
10-12% κυμαίνονται οι αυξήσεις για τις εμπορικές, βιομηχανικές και αγροτικές χρήσεις. Παράλληλα, αυξάνεται στο 9% το τέλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). 
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες ανατιμήσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2013, ώστε οι χρεώσεις να αντανακλούν το κόστος παραγωγής και ενόψει της απελευθέρωσης των τιμολογίων από την 1η Ιουλίου.

Πολύγυρος: Εκδήλωση για τις επιπτώσεις των ορυχείων χρυσού στο περιβάλλον

Οι επιπτώσεις από τη μεταλλουργία χρυσού στο περιβάλλον, στη δημόσια υγεία και στις παραδοσιακές δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας της Χαλκιδικής, ήταν το θέμα εκδήλωσης που διοργάνωσε, σήμερα 13-1-2013, στον Πολύγυρο ο πολιτιστικός φορέας «Τεχνοδρόμιο» σε συνεργασία με το «Συντονιστικό των φορέων της Β.Α. Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού».
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Πολυγύρου μίλησαν καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επιστήμονες και πολίτες από περιοχές της Ελλάδας με ρυπογόνες βιομηχανίες, μεταφέροντας την εμπειρία τους, ενώ ακολούθησαν παρεμβάσεις κατοίκων της Χαλκιδικής.

Για την ετήσια Συγκέντρωση του Γ. Σ «η Σιθωνία»

(Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013)
Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των μελών, γονέων και αθλητών-τριών, τo Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 17:00, στο γυμνάσιο Νικήτης πραγματοποιήθηκε η ετήσια συγκέντρωση αθλητών-τριών του συλλόγου: Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε ο οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός του 2012 από τον πρόεδρο, την ταμία και προπονητές του συλλόγου, αναπτύχθηκαν οι επιδιώξεις και σκοποί του συλλόγου για την επόμενη χρονιά, προβλήματα-ελλείψεις και η ανάγκη περαιτέρω οργάνωσης του τμήματος στίβου του πρώην δήμου Τορώνης.
Ο δήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος, κατά την σύντομη προσφώνηση, ανέφερε ότι είναι και θα είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο, και ζήτησε να συνεχίσουμε και ο δήμος θα βοηθήσει στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα γίνουν στο γήπεδο Νικήτης κατά το 2013.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ Συκιάς 0-0

Σήμερα για το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής: 
ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ Συκιάς 0-0

"Η Αρναία των Αναμνήσεων"

ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ...


105 Δήμαρχοι και Νομάρχες ελέγχονται για «μεγάλο φαγοπότι»

Μεταξύ αυτών: Εν ενεργεία Δήμαρχος Δήμου της Χαλκιδικής, Πρώην Δήμαρχος Δήμου της  Χαλκιδικής και δύο (2) πρώην αντιδήμαρχοι Δήμου της Χαλκιδικής!
 Πρώην νομάρχης της Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατομμυρίων. ευρώ και νομαρχιακός σύμβουλος στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατομμυρίων ευρώ είναι δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ και εξετάζονται για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα».

Στη λίστα του Στουρνάρα

Αθήνα 12-01-2013, πορεία κατά των μεταλλείων χρυσού