Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

476 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2013 - ΝΕΟ "ΨΑΛΙΔΙ" ΣΤΑ ΕΦΑΠΑΞ!

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Οριστικά στο παρελθόν φαίνεται πως θα ανήκει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) της οποίας η ισχύς θα εκλείψει στις 31 Μαρτίου το νέου έτους και όπως όλα δείχνουν είναι πιθανόν να μην υπογραφεί νέα σύμβαση. Σύμφωνα με την εφημερίδα REAL στην αγορά κυριαρχούν πλέον οι ατομικές συμβάσεις και ο ελάχιστος κατώτατος μισθός ορίζεται πλέον από το κράτος. Επίσης σύμφωνα με το νέο καθεστώς που τίθεται σε ισχύ από την 1η Απριλίου οι εργοδότες ακόμη και αν υπογραφεί

ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ Κ.Ο. ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ-ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ!

ΚΛΙΜΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ!
ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ!
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ έθεσε ο Φώτης Κουβέλης (!), με μια κίνηση πρωτοφανούς πραξικοπηματικού αρχηγισμού, τους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά. Μετά την μνημονιακή "κατρακύλα" ήρθε και ο εσωκομματικός αυταρχισμός.Ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε με επιστολή του τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την απόφασή του.

ΣΥΡΙΖΑ: "Οι σκελετοί βγαίνουν από τις ντουλάπες της εξουσίας"

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών των πρώην υπουργών οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελου Βενιζέλου σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.

ΤΟ '13 ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...;