Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Τα κέρδη του Παναθηναϊκού από Λιβαδειά και ...Τσάκα


Ο Παναθηναϊκός που ...μας πληγώνει!

Ανέκδοτο...


"Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί πλέον όχι απλά παραταξιακή, αλλά κυρίως εθνική εφεδρεία πολύτιμη για τον τόπο."
 
(Ευριπίδης Στυλιανίδης, μνημονιακός υπουργός εσωτερικών)

Τζηρίτης - Σαρόγλου στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εκλέχτηκαν σήμερα (6-1-2013) οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Χαλκιδικής Τζηρίτης Δημήτριος (τακτικός) και ο Σαρόγλου Χάρης (αναπληρωματικός).
Έργο της Οικονομικής Επιτροπής είναι η διαχείριση όλων των κονδυλίων της Περιφέρειας.
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:
-Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγησαν, με σειρά εκλογής, οι παρακάτω υποψήφιοι:

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Επιμέλεια: Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εκτός έδρας από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με 73-56 συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το Πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Οι αθλητές του Δημήτρη Μύθου βρέθηκαν σε μέτρια μέρα στην επίθεση αλλά πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το 37' και στο τέλος έχασαν με πλασματική διαφορά για την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την νευρικότητα των παικτών μας στην επίθεση αλλά και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις και πήραν το προβάδισμα με 10 πόντους 36-26. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες μας με εκπληκτική άμυνα έφεραν τη διαφορά στο -2(46-44 στο 32') και έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι μέχρι το 37'(54-49) αλλά τα 5 εύστοχα τρίποντα των γηπεδούχων στην τελευταία

Oι ευχές της Μέρκελ

Στη Β. Χαλκιδική, τα αυτεπάγγελτα αδικήματα επειδή δεν ανακαλούνται, με άνωθεν εντολή ανασκευάζονται (video)!

antigoldgreece
Παραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 24-12-2012, περί τα 30 άτομα φίλοι αποφασίσαμε να κάνουμε μέσα στις γιορτές μία περιήγηση στον Κάκαβο. Ήμασταν διερχόμενοι από τον δημόσιο δασικό κοινόχρηστο δρόμο Χονδρό Δένδρο-Σκουριές-Γύφτισσα Γοματίου. Όλοι μας γνωρίζαμε ότι με την δικαστική απόφαση 788/2012 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου (εδώ) τα πράγματα ήταν πλέον ξεκάθαρα. Η πρόσβαση και η διέλευση των πολιτών από αυτό τον δημόσιο δασικό κοινόχρηστο δρόμο πρέπει να γίνεται ελεύθερα και ανεμπόδιστα έως ότου κατασκευασθούν και επισήμως παραδοθούν στην κυκλοφορία οι παρακαμπτήριοι οδοί.

Ετήσια Συγκέντρωση και Γιορτή Κοπή Πίτας του Γ. Σ «η Σιθωνία»


(Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013)
        Όπως γνωρίζετε στο Δήμο Σιθωνίας, από το 2008 δημιουργήθηκε o αθλητικός σύλλογος με την Επωνυμία  Γυμναστικός Σύλλογος.(Γ.Σ) «Η Σιθωνία». Η δημιουργία του συλλόγου αυτού είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια, να δημιουργηθεί στίβος στη Χαλκιδική. Πρωταρχικός σκοπός του συλλόγου είναι η ανάπτυξη στίβου, η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και συνείδησης, στη σωστή κινητική και φυσική ανάπτυξη του ατόμου.

Αργοσβήνουν τα… πέντε αστέρια της Χαλκιδικής!


Όταν το 2003 στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής ο Κωνσταντίνος Στέγγος φωτογραφιζόταν με ευρωπαίους ηγέτες, που φιλοξενήθηκαν στο «Πόρτο Καρράς», κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια μετά ο επιχειρηματίας θα το απαξίωνε. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα-κόσμημα της Βόρειας Ελλάδας με τη μεγαλύτερη ιδιωτική μαρίνα στην περιοχή, που φιλοξένησε στα πολυτελέστατα δωμάτιά του πρωθυπουργούς και υπουργούς και που εκεί ο Κώστας Καραμανλής υπέγραψε τη συμφωνία Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, τα τελευταία χρόνια… ρημάζει

Καρατζαφέρης: Θα κυβερνήσω κάποια μέρα !!!


(...μάλλον τρελάθηκε ο φουκαράς!)

ΚΑΡΙΕΡΑ...


Αδειοδότηση “αποκατάστασης” του τέλματος Ολυμπιάδας με ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ κέρδος 145 εκ. ευρώ για την Εldorado Gold/AKTΩΡ!


antigoldgreece
Με την Απόφαση Δ8/Γ/Φ.12.7/24293/4698/19.12.2012 η Διεύθυνση Μεταλλευτικών και Βιομηχανικών Ορυκτών του ΥΠΕΚΑ, κατόπιν εντολής του Υφυπουργού ΠΕΚΑ κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου, χορήγησε στην HELLAS GOLD“Άδεια λειτουργίας του εργοστασίου εμπλουτισμού μικτών θειούχων μεταλλευμάτων στις Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις Ολυμπιάδας”. Είναι ενδιαφέρον ότι οι φάκελοι της μελέτης υποβλήθηκαν από την εταιρεία μόλις στις 5.12.2012 και εγκρίθηκαν μέσα σε μόλις δέκα (10) εργάσιμες μέρες! Μια απλή άδεια WC απαιτεί μερικούς μήνες για να εκδοθεί. Οι υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ υπό τη στιβαρή διοίκηση του κ. Ασημάκη βγάζουν φωτιές, αλλά βγάζουν ταυτόχρονα και λαυράκια για την “HELLAS GOLD”.