Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ...


ΣΥΡΙΖΑ: Είναι εντός της λίστας Λαγκάρντ «βασικός μέτοχος» του MEGA;

Με νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επαναδιατυπώνει τα ερωτήματα που είχε θέσει χθες προς το MEGA, αφού όπως επισημαίνει δεν πήρε καμία απάντηση. Συγχρόνως θέτει ευθέως το ερώτημα: "Είναι εντός της λίστας «βασικός μέτοχος» του τηλεοπτικού σταθμού;".
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
"Η πολιτική συγκάλυψης εκ μέρους των μνημονιακών εταίρων και περιορισμού του σκανδάλου της λίστας Λαγκάρντ στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου αποτελεί την τελευταία μάχη υπεράσπισης ενός φαύλου πολιτικού συστήματος που εξέθρεψε τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και κατέστησε τη διαπλοκή καθεστωτική δομή.

Μπατσάδικη συμπαράσταση

Ανίκητοι ολιγάρχες

Η ξαδέλφη του ξαδέλφου

Του Θανάση Καρτερού στην ΑΥΓΗ
Ας ασχοληθούμε λίγο και με την ξαδέλφη του ξαδέλφου. Η εν λόγω κυρία λοιπόν διορίζεται στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, από το οποίο παραιτείται μόνο όταν ξεσπάει ο θόρυβος περί το όνομά της. Μπορεί να υποθέσει κανείς βάσιμα ότι δεν είναι κομμουνίστρια, δεν είναι Συριζαία, δεν θεωρεί τις ιδιωτικοποιήσεις ξεπούλημα -αν είναι δυνατό. Και εξίσου βάσιμα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τη σημερινή πολιτική, ένα σημαντικό σκέλος της οποίας διορίζεται και πληρώνεται για να εφαρμόσει.

Νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αναδείχθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, λαμβάνοντας 33 ψήφους έναντι 17 του Διονύση Ψωμιάδη, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας που διεξήχθη σήμερα Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2013, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Στις σημερινές εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 162 του Ν. 3852/2010, συμμετείχαν οι 50 εκλέκτορες (Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι) της πλειοψηφούσας παράταξης «Δύναμη για την Κεντρική Μακεδονία».

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Με μετάλλια ο Α. Ο. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ενόργανης & Τραμπολίνο Πολυγύρου έκλεισε την χρονιά του 2012 στο Μπλαγκοεβραντ της Βουλγαρίας σε Διεθνές meeting. H Αγγελική Γιαννάκα 3η στο δίζυγο και στο σύνθετο ατομικό στις νεανιδες σε μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματικά. Μετάλλιο για την Μαρία Παπαδημητρίου 3η στις παγκορασίδες Α στο σύνθετο ατομικό.
Τέλος το χάλκινο μετάλλιο από την αγωνιστικής ομάδα της ενόργανης του Α. Ο. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Πολυγύρου της κατηγορίας παγκορασίδες Α΄!!

«Η ΝΔ χρησιμοποίησε εμένα και τον αδερφό μου»

Βολές εναντίον της ΝΔ εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στα μέλη της παράταξης του ενόψει των σημερινών εκλογών για την ανλάδειξη νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Ο έκπτωτος περιφερειάρχης είπε ότι «το κόμμμα χρησιμοποίησε εμένα και τον αδερφό μου Διονύση, ο οποίος έφερνε ψήφους και από άλλες παρατάξεις. Αυτό το ήξερε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος με είχε ευχαριστήσει. Χτυπώντας το Διονύση χτυπάτε εμένα» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Ψωμιάδης. Τον Απόστολο Τζιτζικώστα τον χαρακτήρισε αλλαζόνα ενώ προσπαθώντας να πείσει τα μέλη της παράταξής του να ψηφίσουν τον αδερφό του είπε: «Σας πάει η καρδιά να με προδώσετε;».

Θα πληρώσει κανείς;

...ΝΑΙ, οι συνταξιούχοι!

"Και ο ΓΑΠ..."


"Έρχονται για το χρυσό, έρχονται για όλα"

Στο Esquel, στην Παταγονία της Αργεντινής, μια καναδική εταιρεία απέκτησε τα δικαιώματα για την εξαγωγή χρυσού και αργύρου από ένα ορυχείο που βρίσκεται 7 χιλιόμετρα έξω από την πόλη, χρησιμοποιώντας τεράστιες ποσότητες νερού και κυανίου. Το έργο της εξόρυξης φαινόταν να είναι η ιδανική λύση για το 50% του πληθυσμού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

VIENEN POR EL ORO VIENEN POR TODO (Έρχονται για το χρυσό, έρχονται για όλα) (Βίντεο)