Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ...


ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προς Πρετεντέρη και MEGA: "Όλες οι επιχειρήσεις παίρνουν το ίδιο εύκολα δάνεια 98εκ. ευρώ;"

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και το δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον σταθμό για μεροληψία στην κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας.
Η ανακοίνωση:
"Σε χθεσινό του σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο κ. Πρετεντέρης, προφανώς εκφράζοντας και τη θέση του τηλεοπτικού σταθμού, αφού δεν υπήρξε διαφορετική τοποθέτηση, απεφάνθη ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ποινικών ευθυνών για τον κ. Βενιζέλο, σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ


ΕΚΔΟΣΗ   ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
      Σε μία εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, η οικονομική ανάπτυξη που στηρίζεται στην αξιοποίηση των φυσικών αποθεμάτων ασφαλώς και είναι, για ένα κράτος που βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας, θέμα ύψιστης προτεραιότητας.
Όμως η όποια αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πρέπει να προϋποθέτει τις εξής βασικές αρχές:

Παρασκήνιο και κόντρες για την εκλογή νέου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας


Ραγδαίες εξελίξεις στην κορυφή της ιεραρχίας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δρομολογεί η οριστική έκπτωση του Π. Ψωμιάδη από τη θέση του περιφερειάρχη. 
Η εκλογή του διαδόχου του έχει οριστεί για αύριο, στις 12 το μεσημέρι, και από τα πενήντα εκλεγμένα μέλη της παράταξης της πλειοψηφίας, καθώς δικαίωμα ψήφου έχουν και οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες. Εως τότε η παράταξη «βράζει» και το ψυχροπολεμικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί μεταξύ των δύο πιο ισχυρών υποψηφίων, του νυν αναπληρωτή περιφερειάρχη,

ΚΚΕ για το πρόβλημα της αιθαλομίχλης

"Κυνισμό και αδιαφορία για την υγεία του λαού και των παιδιών φανερώνει ο τρόπος που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αιθαλομίχλης. Η λύση είναι να καταργηθούν οι φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης, καμία αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, να καταργηθούν τα χαράτσια και να μειωθεί το τιμολόγιο της ΔΕΗ για τις λαϊκές οικογένειες και τους ανέργους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης."

Ποιοι άλλοι πρέπει να διωχθούν;

Α. Κουρής συνελήφθη χθες το μεσημέρι (Πέμπτη) για χρέη από ασφαλιστικές εισφορές ύψους 9.171.000 ευρώ που αφορούν τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη." (είδηση...)
-Αυτές οι ασφαλιστικές υποχρεώσεις σίγουρα δεν δημιουργήθηκαν σε μια μέρα! Δημιουργήθηκαν επί σειρά ετών, από τότε που λειτουργούσε το συγκεκριμένο κανάλι και φυσικά έκανε την πολιτική του προπαγάνδα υπέρ πολιτικών κομμάτων.  Γεννάται το ερώτημα:
-Ευθύνες πολιτικές και ποινικές δεν έχουν και ΟΛΟΙ εκείνοι που τόσα χρόνια ανέχονταν αυτήν την κατάσταση της εισφοροδιαφυγής;

Τα κούτσουρα βλάπτουν σοβαρά την υγεία…

Δεν περνάει μέρα που δεν αναφέρονται τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στις βλαβερές συνέπειες της καύσης ξύλων αντί του πετρελαίου. Είναι δε τέτοια η θέρμη που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, όσο ποτέ δεν είχαν για τις συνέπειες του καπνίσματος ή των ναρκωτικών. Σαν να είναι η καύση των ξύλων μεγαλύτερη μάστιγα από τα ναρκωτικά και πιο βλαβερή για την υγεία από το κάπνισμα…
Έφτασαν στο σημείο προχθές στην κρατική τηλεόραση να παρουσιάζουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως μικροσωματίδια-παράγωγα της καύσης του