Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Δ. Βαρνάβας: Οι αποτυχημένοι πολιτευτές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, γίνονται διοικητές νοσοκομείων

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες επιστήμονες ικανοί ν΄ αναλάβουν τη διοίκηση των Νοσοκομείων ο «αξιοκράτης» υπουργός υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης διόρισε ως διοικητές Νοσοκομείων ανθρώπους που ως μόνο προσόν έχουν τον τίτλο του αποτυχημένου πολιτευτή της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα η αναλογία 3 κομματικά εγκάθετοι της ΝΔ προς 1 του ΠΑΣΟΚ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας πως τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης αντιλαμβάνονται τα Νοσοκομεία της χώρας ως λεία και τη διανέμουν με όλους τους κανόνες που επικρατούν στο βασίλειο των αρπακτικών.


Ως συνέχεια της παραπάνω ολέθριας πρακτικής είναι η τάση του κ. Γεωργιάδη να συμπεριφέρεται ως Διοικητής του πάλαι ποτέ συνδικαλιστικού της Ασφάλειας, παρακολουθώντας και αποδίδοντας κομματική ταμπέλα σε όλους τους συνδικαλιστές, προκειμένου πείσει την ελληνική κοινωνία πως όλοι είμαστε ίσα κι όμοιοι.
Κι ενώ ο υπουργός αφιερώνει την ενεργητικότητά του σε πρακτικές που η ελληνική κοινωνία θέλησε να ξεχάσει μετά τον εμφύλιο, τα Νοσοκομεία ρημάζουν από έλλειψη προσωπικού και υλικών. Του απευθύνουμε λοιπόν έκκληση, επιστρέφοντας από το Καζακστάν να προμηθευτεί και να βάλει στις βαλίτσες του έστω και λίγα χειρουργικά ράμματα, ώστε να μπορέσουμε να χειρουργήσουμε μερικούς από τους ταλαίπωρους ασθενείς μας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κι' εδώ κανένα σχόλιο; Ο "αδωνις που πωλούσε βιβλία εθνικοθρησκευτικού περιεχομένου από την τι βι εκείνος με την τσιριχτή φωνή, και τον έχουμε υπουργό, και κανείς δε σκέφτεται να πει . . .'αυτό που έλεγε ο μακαρίτης Αυλωνίτης . . ." βρε που πάμε;. . . ." και απαντάει ο κάποιος ότι " δεν πάμε πουθενά γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε τα διόδια. . . .

Ανώνυμος είπε...

Αντί να βογκάει ο γάϊδαρος,βογκάει ο καβαλάρης...Αντε κ.Βαρνάβα καιρός να ξεπεζέστε...

Ανώνυμος είπε...

Με τον ίδιο τρόπο διοριστήκαν Κύριε Βαρνάβα και πολλοί γιατροί ,οι οποίοι για να διοριστούν έκλειναν το μάτι προς πασοκ μεριά και άλλες φορές προς ΝΔ ανάλογα με το ρεύμα ,με αυτό τον τρόπο έκλεισαν το δρόμο σε ικανά άτομα , οι κύριοι αυτοί οπαδοί και νοσταλγοί του παρελθόντος έγιναν επαγγελματίες συνδικαλιστές δεν δούλεψαν ποτέ και συνεχίζει να τους πληρώνει το δημόσιο για την συνδικαλιστική τους προσφορά.
Φτάνει πια.

Ανώνυμος είπε...

"Δ. Βαρνάβας: Οι αποτυχημένοι πολιτευτές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, γίνονται διοικητές νοσοκομείων"
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:Εγω πότε θα γίνω πρόεδρος Νοσοκομείου...;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ