Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Καρανάσιου - Περιφερειακών Συμβούλων Χαλκιδικής

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμιος Καρανάσιος συναντήθηκε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 στο πολιτικό του γραφείο, με τους Περιφερειακούς Συμβούλους Κεντρικής Μακεδονίας, κυρίους Δημ. Τζηρίτη, Δημ. Μήτσιου, Χάρη Σαρόγλου και Απόστολο Πάνα.
Η συνάντηση , που έγινε με πρωτοβουλία του Βουλευτή, είχε στόχο την αλληλοενημέρωση και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών μεταξύ των θεσμικών παραγόντων προκειμένου να υπάρχει μια κοινή κατεύθυνση διεκδίκησης και δράσης κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την τοπική ανάπτυξη.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα έργα


υποδομής τα οποία παραμένουν ημιτελή και απαιτείται η ολοκλήρωση τους, η άμεση επίλυση προβλημάτων, μέσω νομοθετικών παρεμβάσεων,τα οποία ταλαιπωρούν διάφορες παραγωγικές τάξεις (άδειες κτηνοτρόφων – αλιέων κλπ), η πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος GERAKINA BEACH και η λειτουργία και η διαχείριση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής.
Ο κ. Καρανάσιος ζήτησε από τους Περιφερειακούς Συμβούλους να πλαισιώσουν τις θεματικές ομάδες εργασίας (φράγματα, απασχόληση, πολιτισμός, περιβάλλον, ανάπτυξη κλπ) που έχει συστήσει με σκοπό την εμπεριστατωμένη σύνταξη προτάσεων προς την πολιτεία.
Η συνάντηση έληξε με την αμοιβαία υπόσχεση ότι θα υπάρξει συνέχεια στις συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KATANTIA .....

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπάκι η δλειά μας τώρα. Πήρι φόρα η Θύμνιους.

Ανώνυμος είπε...

το ταμπελ τον μαρανε!

Ανώνυμος είπε...

ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΖΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευθύμη συνέχισε έτσι πάντα με σοβαρότητα,χωρίς λαικισμούς και σάλτσες ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως φίλε ψηφοφόρε. Το ΤΑΜΠΕΛ του Θύμιου υποδηλώνει το πόσο σεμνός και ταπεινός είναι. Επιπλέον, πως θα πάει ο Θύμιος στην συνάντηση με τον Τζηρίτη χωρίς τάμπλετ? Κι αν τον ρωτήσει ο Τζηρίτης που βρίσκεται η μετοχή της ΔΕΗ να μην ξέρει? Αυτά για να μην κάνεις ηλίθια σχόλια

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΙΟΙ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θύμιο γερά! σεμνά και ταπεινά! στην επόμενη βουλή είναι βέβαιο ότι θα είσαι και πάλι βουλευτής, και αυτό απορέει απο την ανάπτυξη την ευημερία και την δυναμική που έχει η χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο!!!!!! όλοι τρώμε με χρυσά κουτάλια, το πετρέλαιο είναι πάνφθηνό, κανείς δεν παραπονιέται για τίποτα, κανά δάνειο θέλεις? να σε δώσω αμα λάχει ρε φίλε, τσάμπα σε ψήφισα? να, πάρε 5 νάχεις για αρχή και άν θέλεις κ άλλα 5 πές να σε δώσω. Μετά απ όλα αυτά ξύπνησα. Καλό το όνειρο αλλά το ζείτε λίγοι...... ούιντα μωρέιιιιιιιι!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι σήμερα οι μεγαλοπαράγοντες του νομού; Για αυτό η Χαλκιδική πάει πολύ μπροστά;

Ανώνυμος είπε...

Karanasio mi masas

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΕΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝMEΓΙΣΤΟΙ πολιτικοί άνδρες !!!

Ανώνυμος είπε...

όλα τα μπάζα στη ρεσπέντζα σχολιάζουν?

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο καλύτερος Βουλευτής.Δεν έχετε να τον κατηγορήσετε για κάτι σοβαρό κι αυτό σας πονάει ε!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 9:08 .Αν εσύ ψηφησες τον Καρανάσιο αλοίμονό του.Μπάζο ουστ

Ανώνυμος είπε...

9 Ιανουαρίου 2013 11:51 π.μ ναι, τον ψηφισα, αλλα αφού έχουμε "πόλεμο" δέν πρόκειτε ξανα.... μέσα σε 10 λεπτά 3 σχόλια θετικά βλέπω.... τυχαίο? δε θαρρώ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΦΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΦΑΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΠ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΡΑΝΑΣΟ,ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!