Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Καλή Χρονιά !


Σοσιαλισμός ή Κορυδαλλός...

ΤΟ ΓΡΕΚΙ

Μπόχαααα !!!

Διοικητής της Δίωξης και 7 αστυνομικοί στο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών
Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη η γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο δρούσε σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο.
Τους επτά έχουν φτάσει οι αστυνομικοί, εκ των οποίων δύο διοικητές Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών, που εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών σε συνεργασία με κύκλωμα εμπόρων.

Η πρόταση για Προανακριτική υπόθεσης Παπακωνσταντίνου

ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… «ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ»

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

«Στο κυνήγι των οφειλετών του Δημοσίου επιστρατεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία με μπλόκα στους δρόμους αναζητεί πλέον όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Έπειτα από απόφαση των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών, περιπολικά και μοτοσικλέτες της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας, εφοδιασμένα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν online πρόσβαση στο δίκτυο Taxis, στήνουν μπλόκα σε οδηγούς και διενεργούν ελέγχους όχι σχετικούς με το δίπλωμα και την ασφάλειά τους, αλλά τσεκάροντας τα χρέη τους!
Στόχος σε πρώτη φάση είναι τα «μεγάλα ψάρια» που χρωστούν στο Δημόσιο και διαταγή των αστυνομικών είναι

Χαλκιδικέων Πολιτεία


Το καινούργιο τεύχος της εφημερίδας "Χαλκιδικέων Πολιτεία" κυκλοφόρησε!
Μπορείτε να το διαβάσετε -όπως και παλαιότερα τεύχη- από το site: http://politeia.weebly.com

ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Να πως "παντρεύονται" επενδύσεις και οικολογία...
Με συνεκμετάλλευση...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Είναι γραφτό μάλλον όλα τα περίεργα να τα ανακαλύψουμε και να τα μάθουμε μαζεμένα, προς το τέλος αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς για όλους μας. 
Μετά λοιπόν την ασύλληπτη αυτολογοκρισία του "ΕΞΑΝΤΑ" στην έρευνα, που έκανε για το χρυσό της Ρόσια Μοντάνα της Ρουμανίας, (άγνωστο ακόμη το γιατί...), όπου στο βίντεο που έχει ανεβεί στη σελίδα του, έχει... κοπεί το όνομα του μεγαλοεπενδυτή Τζόρτζ Σόρος, από τη λίστα των παγκοσμίου φήμης προσωπικοτήτων, που αντιδρούν στο να γίνει εξόρυξη χρυσού στη Ρουμανία, σε σχέση με το ίδιο βίντεο που έπαιξε στη ΝΕΤ στις 14/11/2012, μας ήρθε ακόμη μια μυστήρια "έκπληξη"!

Η φωτογραφία της χρονιάς – “Το μαρτύριο”

antigoldgreece
Η φωτογραφία του Αλέξανδρου Μιχαηλίδη με τον αιμόφυρτο Ιερισσιώτη ανάμεσα στις μπότες των ΜΑΤ από τη μεγάλη διαδήλωση της 21ης Οκτωβρίου, είναι για εμάς η φωτογραφία της χρονιάς.
Αυτή η φωτογραφία μιλά και ρωτά τον καθένα: «Τι δεν καταλαβαίνεις;». Αυτή η φωτογραφία χωρίς λόγια δείχνει την βαρβαρότητα των ΜΑΤ και της εντολοδόχου κρατικής εξουσίας κατά των απλών διαδηλωτών στις Σκουριές, που καταδίκασε στην έκθεσή της και η Διεθνής Αμνηστία.

Ανταλλαγή δώρων και δι' ευχών... - Θρίαμβος !!! (Βίντεο)

Μεγάλη "επιτυχία" σημείωσε η εορταστική εκδήλωση του Δήμου Αριστοτέλη, στο πνευματικό κέντρο του Δήμου, στην Ιερισσό.
Ο κ. Δήμαρχος μάλλον δεν μπόρεσε να παρευρεθεί , υπήρχαν όμως από πολύ νωρίς ένας κλόουν και ένας μάγος, συνεπώς η απουσία του νομίζουμε δεν έγινε αντιληπτή στους παρευρισκόμενους .
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν τα καθιερωμένα δώρα στα "παιδιά".
Δηλαδή για την ακρίβεια, ο κλόουν έδωσε τα δώρα στον μάγο , ο μάγος τα πήρε και τα ξανάδωσε στον κλόουν. 

Διαδήλωση στην Αθήνα,12-01-2013