Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε μικρή εκδρομή...

Θα την "κοπανήσουν", μέχρι την Πέμπτη, οι διαχειριστές της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ... (κατά Αράχωβα μεριά θα μας βρει όποιος μας αναζητήσει !)
-Καλά Χριστούγεννα !!!

ΑΡΗΣ Κασσανδρείας - ΝΙΚΗ Πολυγύρου 0-0

Για το πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής:
ΑΡΗΣ Κασσανδρείας - ΝΙΚΗ Πολυγύρου 0-0.

Σερβίρουν ποτά "μπόμπες" σε καταστήματα ...

Καταγγελία για bar-club των Ν.......  που σερβίρουν στην νεολαία ποτά "μπόμπες".
Την Παρασκευή δυο νεαρά παιδιά κατέληξαν στο κέντρο υγείας Μουδανιών και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ποτά αμφιβόλου ποιότητας. 
Ας δώσουν μεγάλη προσοχή οι γονείς

Εγκαίνια της "Χριστουγεννιάτικης Αυλής" στην Αρναία.

==Εγκαίνια «Χριστουγεννιάτικης Αυλής» στην Αρναία, Δευτέρα 24/12/2012, ώρα 12:00μ., στο προαύλιο τουΔημοτικού Σχολείου Αρναίας.
==Μία «Χριστουγεννιάτικη Αυλή» με δύο πίστες Ice Roller (παγοδρόμια) για μικρούς και μεγάλους.
Τα χειμερινά «Αριστοτέλεια 2012» συνεχίζονται με τα εγκαίνια της «Χριστουγεννιάτικης Αυλής» στην Αρναία, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 12:00μ., στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής Αρναίας.

Αναβίωση εθίμων Χριστουγέννων στην Ιερισσό


ΑΣΤΗΡ Αγίου Νικολάου


ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 2013


Βιώνουμε μια ανεπανάληπτη για  τα μεταπολεμικά χρονικά οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική, ανθρωπιστική κρίση. Τα μνημόνια, η τρόικα, το ΔΝΤ έχουν γίνει λέξεις εφιάλτες για την ελληνική οικογένεια. Η πολιτική της λεηλασίας των αδυνάτων, η πολιτική του «πάρτα όλα» μέσω της ΔΕΗ, των χαρατσιών, του ΦΑΠ, του ΤΑΠ, της νέας φορολογικής επιδρομής που ξεκίνησε, των  αμέτρητων κοινωνικών επιβαρύνσεων, του νερού, των δημοτικών τελών, σε συνδυασμό με τα εκρηκτικά ποσοστά απολύσεων και ανεργίας, και τις δραματικές περικοπές μισθών και συντάξεων, οδηγούν σε ένα πρωτοφανές κοινωνικό ολοκαύτωμα.
Σε αυτές τις συνθήκες των μνημονίων και της εξαθλίωσης της ζωής μας, η νοσταλγία επιστροφής στην κατάσταση του παρελθόντος, ο