Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Είδες η ΔΕΗ! Ζητάει +48% στα οικιακά τιμολόγια!

Ο Καμμένος δεν έπαθε τίποτα μπροστά σ' αυτό που θα πάθουμε και ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ μας!
"Κάηκε" ο Καμμένος (γίνονται οι λαγοί κοπάδι) και μαζί του και η δική μας "γούνα" αλλά εμάς εξ αιτίας της ΔΕΗ!
Και θα το πάθουμε τώρα, για να βρει ο αγοραστής της ΔΕΗ "καλά τιμολόγια" να μην αναγκαστεί να κάνει εκείνος τις αυξήσεις (...όχι πως θα ντραπεί!!!).
Η αύξηση σίγουρα δεν θα είναι της τάξης του 48%, θα είναι μικρότερη. Πάγια και κουτοπόνηρη συνήθεια των πολιτικών

Κι ο Πίπης με τον Σαμαρά...


ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Κλιμάκωση και ανυποχώρητος αγώνας η απάντηση στην γκανστερική απόλυση τη νύχτα χιλιάδων εργαζομένων του δημοσίου

Η κυβερνητική συμμορία καταφεύγει πια σε πρακτικές μαφίας για να περάσει την πολιτική της. Σαν τους κλέφτες, οι οικονομικοί δολοφόνοι της κυβέρνησης μπήκαν σήμερα τα ξημερώματα στη λίστα της Απογραφής προσωπικού του Δημοσίου και πατώντας delete διέγραψαν χιλιάδες εργαζόμενουςδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχέση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου!
Χιλιάδες εργαζόμενοι στους δήμους, στα πανεπιστήμια και σε άλλους φορείς βρέθηκαν στο δρόμοδεν μπορούν να πληρωθούν, αφού ξαφνικά το όνομά τους διαγράφτηκε από τον κατάλογο της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Σήμαντρα 15/12: Αιμοδοσία


Η μέτρηση της METRON ANALYSIS

Δείτε ΕΔΩ τα ευρήματα της μέτρησης

Eνάντια στο φασισμό και το ρατσισμό...19 Γενάρη είναι η κραυγή σου


Ενάντια στο φασισμό και τον ρατσισμό…
6 μήνες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, κανείς πια δεν δικαιούται να λέει ότι δεν γνωρίζει. Το αυγό του φιδιού έσπασε. Και το δηλητήριο από τις δαγκωματιές του απειλεί τώρα ανθρώπινες ζωές: φτωχών ανθρώπων που έτυχε να γεννηθούν με το «λάθος» χρώμα δέρματος και διασταυρώνονται από ατυχία με τα «τάγματα εφόδου», μεταναστών, αριστερών ή αναρχικών, καλλιτεχνών πού δεν υποτάσσονται στα γούστα των Ναζί, ομοφυλόφιλων, συνδικαλιστών, τσιγγάνων, «διαφορετικών» για τα γούστα των φαιοχιτώνων.
Μας τρομάζει η άνοδος των νεοναζί. Ειδικά σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης σαν τη σημερινή. Οι κυβερνήσεις των τριών τελευταίων χρόνων που εφαρμόζουν τις πολιτικές των Μνημονίων έχουν νομιμοποιήσει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, με τον ρατσισμό κατά των μεταναστών, τις επιχειρήσεις-σκούπα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους φράκτες, με τον οργουελιανό «Ξένιο Δία». Για τις δόσεις των

Ονειρέψου ότι θέλεις, εμείς να μην ξαναζήσουμε τέτοιον εφιάλτη!

"...το όνειρό μου από δω και πέρα είναι να υπάρξει μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με τον Κώστα Καραμανλή..." (Δημήτρης Σταμάτης, παραιτηθείς από τους Ανεξάρτητους Έλληνες)
Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ Πορταριάς


Ψήφισμα συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής

Ο Δήμος Λαυρεωτικής και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Κερατέας κατά του Χ.Υ.Τ.Α, σήμερα 11.12.2012, δύο ακριβώς χρόνια από την βίαιη και παράνομη επέμβαση δυνάμεων καταστολής της πολιτείας που συνόδευαν εργολάβους για να ξεκινήσει το παράνομο έργο του Χ.Υ.Τ.Α (οριστικά παράνομο και με εφετειακή απόφαση) στέλνει μήνυμα συμπαράστασης, αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους χρόνια αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής.
Ο αγώνας τους, που έχει πανελλήνια εμβέλεια και έχει ευαισθητοποιήσει κάθε Έλληνα, είναι αγώνας δικαίου νομιμότητας, είναι αγώνας για το περιβάλλον, την ιστορία και την ζωή της περιοχής της Χαλκιδικής.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγελία για θρασύδειλη επίθεση φασιστών.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση, που πραγματοποίησαν «άγνωστοι» φασίστες τα ξημερώματα της 8ης Δεκέμβρη, στην ταβέρνα «Κερβάν» στην περιοχή Λ. Στρατού. Οι φασίστες σχημάτισαν μια σβάστικα στα τζάμια, έσπασαν την μία πλευρά της φωτεινής επιγραφής της ταβέρνας και έγραψαν με κόκκινο σπρέι «ερχόμαστε». Πρόκειται για μια προσπάθεια τρομοκρατίας και εκφοβισμού του συντρόφου κούρδου πολιτικού πρόσφυγα Τσετίν Χασάν, ο οποίος συμμετέχει για πάνω από δεκαπέντε χρόνια στο κίνημα της πόλης και αγωνίζεται για τη φιλία και την κοινωνική απελευθέρωση των εργαζομένων στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Αυταπατώνται οι θρασύδειλοι φασίστες αν νομίζουν ότι με τις επιθέσεις τους στα σκοτάδια θα τρομοκρατήσουν τους αγωνιστές.

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ


Του Βασίλη Τσούγκαρη
Η κοροϊδία ενός ολόκληρου λαού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από τους κυβερνώντες, οι όποιοι για το μόνο που νοιάζονται είναι ΜΟΝΟ για την καρέκλα και τα κόμματα τους.
Πόσες φορές είχαμε τις «διαβεβαιώσεις» του ιδίου του Πρωθυπουργού ότι ΔΕΝ θα μπουν άλλα «μέτρα», και πόσες φορές μπήκαν;
Μέσα σε όλα τα άλλα έρχονται και τρελές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Πολλά γράφονται και λέγονται για το πόσο θα αυξηθεί το ρεύμα.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ // ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΗΣ


1.  Τρία χρόνια από το ξέσπασμα της μεγάλης καπιταλιστικής κρίσης, μετά από μεγάλους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες, μεγάλα κινήματα ανυπακοής, της   κορυφαίας εμπειρίας των πλατειών και της δημοκρατικής έκρηξης που σηματοδότησαν, η πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, εγκαινιάζει μια νέα φάση στη ζωή και τη δράση της ριζοσπαστικής αριστεράς στη χώρα μας.  Πιο τολμηρά, πιο μαχητικά, με  μεγαλύτερη  επαφή με τους εργαζόμενους, τα μεσαία στρώματα που εξοντώνονται, την μικρή και μεσαία αγροτιά, τους ανθρώπους του πνεύματος και του πολιτισμού,

Εκδήλωση του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου


ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 
Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε πρώτη φάση είναι γραβιέρα (1749,5 κιλά) και ρύζι (16.366 κιλά). 
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν τις ποσότητες που δικαιούνται από το κτίριο του συλλόγου τριτέκνων καθώς και από τα κατά τόπους κοινοτικά καταστήματα των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Πολυγύρου.

ΚΚΕ για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Οι νέες αυξήσεις στο ρεύμα που προετοιμάζει η ΔΕΗ καθώς και η παρέμβαση Στουρνάρα για το χαράτσι αποτελούν μια ακόμα μεγάλη πρόκληση, που ο λαός, όχι μόνο δεν πρέπει να αρκεστεί στην αγανάκτηση, αλλά πρέπει να αντιδράσει οργανωμένα και αποφασιστικά με πάλη για τη ματαίωσή τους.
Οι νέες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα καταρρίπτουν όλα τα επιχειρήματα των κομμάτων που υπερασπίζονται τις ιδιωτικοποιήσεις, με το ισχυρισμό της ελάφρυνσης του λαού από οικονομικά βάρη.

Συνελήφθησαν από το Τ.Α.Πολυγύρου για ναρκωτικά