Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Σάββατο 8/12: Ο Πάρις Κουκουλόπουλος στον Πολύγυρο

Από χθες το είχαμε στο μυαλό μας και ξεχάσαμε να σας το πούμε... Όχι βέβαια ότι είναι και τίποτα το ιδιαίτερο (εδώ ο κόσμος καίγεται και το ...ΠΑΣΟΚ ανασυγκροτείται...!) 
Στα πλαίσια της προσπάθειας (τέτοια τη βλέπουμε και δεν το ...βλέπουμε) ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ έρχεται στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στον Πολύγυρο ο Πάρις Κουκουλόπουλος ο οποίος θα συνεργαστεί με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής στο Εργατικό Κέντρο στις 6:00 το απόγευμα.
-Από πού προκύπτει η ενημέρωση; 

Εκδήλωση για τα 94 χρόνια του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 94 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ το Σάββατο 8/12, στις 6.30 το απόγευμα, στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει αφιέρωμα στα 60 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη, σε σκηνοθεσία του Β. Σεϊμένη. Από τη μεικτή ορχήστρα ΚΚΕ - ΚΝΕ θα παρουσιαστούν έργα του

Συζήτηση επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξορύξεις χρυσού στη Χαλκιδική, το Κιλκίς και τη Θράκη

Για καλλιέργεια αντιεπενδυτικού κλίματος έκανε λόγο η κυβέρνηση απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα μεταλλεία χρυσού στην Χαλκιδική, το Κιλκίς και τη Θράκη, στο πλαίσιο συζήτησης σχετικής επερώτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ολομέλεια της Βουλής, δίνοντας υποσχέσεις για εκσυγχρονισμό της εξορυκτικής νομοθεσίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέπτυξε μια ιδιαίτερα επικριτική επιχειρηματολογία σε τρεις βασικούς άξονες: Ο πρώτος αφορούσε το ζήτημα της περιβαλλοντικής προστασίας και των επιπτώσεων των εξορύξεων στη ζωή των κατοίκων. Ο δεύτερος άξονας αφορούσε την

Θα κάνει χαρακίρι κανένας από τους μούργους που έφεραν τα πράγματα ως εδώ;


1.295.203 οι άνεργοι, 26% (ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας)

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε δύο δημοσκοπήσεις!

==Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ κατά 2,2 μονάδες (22% έναντι 19,8% της Ν.Δ.) δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis που έγινε για λογαριασμό της "Εφημερίδας των Συντακτών". 
Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Ναζιστική Χρυσή Αυγή με 9%, ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (6%), το ΠΑΣΟΚ (5%), η ΔΗΜ.ΑΡ (4,5%) και το ΚΚΕ (4,1%).

Συνέντευξη προέδρου των "Φίλων του Χαβρία", στο "ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ", με θέμα: ΦΡΑΓΜΑ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ


Συνέντευξη προέδρου των "Φίλων του Χαβρία" Γιάννη Γέργου  στο "ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ", με θέμα: ΦΡΑΓΜΑ-ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ 

Το φορολογικό τους...


Αντώνης Κοτσακάς στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ...


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Με αφορμή τη συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας νέας αίτησης αναστολής των εργασιών επέμβασης σε δασική έκταση, στις Σκουριές της Χαλκιδικής, στο πλαίσιο των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ,
η Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής) καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, στις 9 π.μ., έξω από το ΣτΕ (Αρσάκειο, Πανεπιστημίου)

Α.Ο.Πολύγυρου - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Καλλικράτειας


ΚΚΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει το αίτημα που έθεσε και ο εκπρόσωπός του στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα που περιλαμβάνει η λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ. Ας αφήσουν στην άκρη προσχήματα και δικαιολογίες η κυβέρνηση και το προεδρείο της Βουλής.

Φορολογικοί συντελεστές...


ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ "ΘΕΛΕΙ" ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΟΥ??? ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ "ΘΕΛΕΙ" ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ???

Να πούμε και ένα μεγάλο
ΟΧΙ στη ΒΙΑ και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ???
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Η εμπρηστική επίθεση στις γεννήτριες του εργοταξίου των Σκουριών ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο κακών και επικίνδυνων συμβάντων που έχουν σημειωθεί το τελευταίο εννεάμηνο στη ΒΑ Χαλκιδική. 
Συμβάντα που και στο παρελθόν έχουμε πει απ’ αυτό το blog, ότι παραπέμπουν ευθέως σε εφαρμογές του υποκόσμου και όχι σε φιλοπεριβαλλοντικέςδράσεις μιας μερίδας κατοίκων, που αποσκοπεί στη διαφύλαξη του «ευ περιβάλλεσθαι».

Πολύγυρος: Ημερίδα για τους παραγωγούς γάλακτος

ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΩΝ…


Του Βασίλη Τσούγκαρη
...η πιο σωστά, ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.
Το 2012 σιγά σιγά μας αποχαιρετά, και ενώ βάσει των λεγόμενων του πρωθυπουργού και των λοιπών «μπήκαμε σε τροχιά ανάπτυξης» και η «κυβέρνηση» βάζει κάποια τάξη (το τραγούδι η φαντασία το ξέρετε ε;) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανάπηροι περιμένουν εδώ κα ΜΗΝΕΣ τη σύσταση των «επιτροπών» των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηριών, προκειμένου να περάσουν, και να συνεχίσουν την μίζερη ζωή στην οποία τους έχουν καταδικάσει ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι Ελληνικές κυβερνήσεις.

Πολύγυρος: Επιμορφωτική Ημερίδα


Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση της ΚΝΕ