Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Ελέγχονται για αιφνίδιο πλουτισμό.

Σήμερα στην εφημερίδα "6 μέρες" δημοσιεύεται λίστα με 1747 ονόματα τα οποία ελέγχονται από την εφορία για αιφνίδιο πλουτισμό.
Ανάμεσα σ' αυτά βρίσκονται και ονόματα που ανήκουν σε ΔΟΥ της Χαλκιδικής.
Δείτε τη λίστα στη συνέχεια της ανάρτησης:

Απόλλων Αρναίας – Θύελλα Κρήνης 1-1

Πιστεύω εις έναν Αδόλφο

Ο ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Τους πιστούς χριστιανούς υποδύονται οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Αλλά ο μοναδικός Σταυρός αυτής της οργάνωσης είναι ο αγκυλωτός. Και ο μοναδικός τους Μεσσίας και οδηγός, ο Γερμανός Φίρερ.
Με διαφορά λίγων βδομάδων, το ίδιο μεγάλο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής της Αθήνας φιλοξένησε δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Η πρώτη είχε οργανωτή το γερμανικό Ιδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ, το οποίο πρόσφατα εγκαινίασε ελληνικό παράρτημα, και έφερε τίτλο «Ο κίνδυνος του νεοναζισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Δημητριάδος: Αντιχριστιανικές οι δράσεις της Χρυσής Αυγής

«Εντελώς αντιχριστιανικές» χαρακτήρισε τις σκέψεις, τις δράσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος μιλώντας στον Αlpha 9,89.
Για όσους ιεράρχες στηρίζουν την Χρυσή Αυγή, είπε πως δεν έχουν μελετήσει καλά το πρόβλημα και αν το μελετήσουν, θα πάρουν πίσω τα λόγια τους.
Σχολιάζοντας τους ιεράρχες που φέρονται να έχουν πλουτίσει και να χρηματίζονται, ο Μητροπολίτης τόνισε πως εάν υπάρχει τέτοια περίπτωση, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα με έλεγχο και διαφάνεια, «χωρίς ανθρωποθυσίες».

Τα Δεκεμβριανά του '44

"Φίλε οδηγέ..."

"Ρεσπέντζα
Σήμερα το μεσημέρι βρήκα το σημείωμα που σου στέλνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου. 
Ήμουν παρκαρισμένος πάνω σε πεζοδρόμιο στο κέντρο του Πολύγυρου, όπου είχα έρθει από το χωριό μου για δουλειές.
Οφείλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου, ποτέ μου ως τώρα δε σκέφθηκα πόσο εμποδίζω αυτήν την κοινωνική ομάδα με την απερισκεψία μου!
Ευχαριστώ 
τους μικρούς μου φίλους 
για το μάθημα ζωής που μου έδωσαν!"
Κ.Γ., Μουδανιά 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ... ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ (Βίντεο)

Στο... γύψο επιχείρησαν να βάλουν την Ε. Καραστέργιου
οι προστάτες του "περιβάλλοντος". Δεν τους πέρασε...

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Το blog των «Εργοληπτών Χαλκιδικής» έφερε στη δημοσιότητα τη μαγνητοσκοπημένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης  Τρίτης. 
Το βίντεο είναι εξαιρετικά μεγάλο σε διάρκεια (4 ώρες και 14’ λεπτά) και εξίσου μεγάλο σε σπουδαιότητα, για τα όσα πρωτάκουστα καταγγέλλονται κατά τη διάρκεια του.

Λέμε ΟΧΙ στο νεοναζισμό

Ιδρυτική διακήρυξη του ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Λοβέρδου)

(ΡΙζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής ΣΥμμαχίας)
"Το ελληνικό έθνος, εντός και εκτός του ελληνικού κράτους, έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου επί χιλιετίες. Σήμερα για μια ακόμη φορά, ο ελληνικός λαός, αν και δεν βρίσκεται σε εθνικό ή εμφύλιο πόλεμο, δεινοπαθεί κάτω από μία πολυετή οικονομική κρίση με δραματικές διαστάσεις. Η δοκιμασία είναι σκληρή, αλλά θα την ξεπεράσουμε.
Η εθνική διάρκεια υπήρξε ανέκαθεν πρώτος και κύριος στόχος των προγόνων μας . Δεν το ξεχνούμε, αλλά και δεν ξεχνούμε ότι χωρίς δίκαιους κανόνες, κινδυνεύει η εθνική και η λαϊκή ενότητα.

Ο Βενιζέλος διέγραψε τον Λοβέρδο...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έθεσε εκτός ΚΟ του κόμματος τον Ανδρέα Λοβέρδο, μετά την εξαγγελία του τελευταίου για ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος οργισμένος από την κίνηση Λοβέρδου, αναφέρει ότι υπόμεινε αρκετό καιρό συμπεριφορές βλαπτικές και ανέφερε ότι κάποιοι επέλεξαν το "εγώ" και όχι το "εμείς".
Συγκεκριμένα, ο  Βενιζέλος, στην επιστολή του αναφέρει:

Κίνδυνος - θάνατος για τους 30.000 φοίνικες της Χαλκιδικής


Απίστευτη καταστροφή στα φοινικοειδή της Χαλκιδικής προκαλεί το κόκκινο σκαθάρι φοινικοειδών ή κόκκινο ρυγχωτό σκαθάρι (Rynchophorus ferrugineus).
Το έντομο, που εμφανίστηκε από τον προηγούμενο Ιανουάριο στη Χαλκιδική, απειλεί με αφανισμό τα περίπου 30.000 φοινικόδενδρα σε όλο το νομό, που ξεραίνονται το ένα μετά το άλλο και το πρόβλημα παίρνει διαστάσεις επιδημίας. Το χειρότερο είναι πως η αντιμετώπιση είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη...

Ο Γ. Δριβελέγκας για τον Αντιπρόεδρο της "ΕΓΝΑΤΙΑ Οδός Α.Ε."

Στο φίλο και συναγωνιστή, Σακελλάρη Ζαφείρη, που ορίστηκε αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Εγνατία Οδός Α.Ε.» εύχομαι καλή και πετυχημένη θητεία.
Η επιστημονική του κατάρτιση, η εμπειρία του σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης έργων καθώς και διοίκησης στους θεσμούς του πρώτου και δευτέρου βαθμού αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως ο άμεμπτος και ακέραιος χαρακτήρας του αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας.
Φίλε Ζαφείρη, από καρδιάς καλή και πετυχημένη θητεία.
Γιάννης Δριβελέγκας, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Χαλκιδικής

Ο Χαλκιδικιώτης Ζαφείρης Σακελλάρης αντιπρόεδρος της «Εγνατία Οδός ΑΕ».

Ανέλαβε τα καθήκοντά του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «Εγνατία Οδός ΑΕ».
Η σύνθεση του Συμβουλίου, έχει ως εξής:
-Παρασκευάς Σαββαΐδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
-Ζαφείρης Σακελλάρης, Αντιπρόεδρος
-Χρήστος Βάρδας, Μέλος
-Μανώλης Κελαϊδάκης, Μέλος
-Μανώλης Τσιρόπουλος, Μέλος
-Κώστας Χατζής, Μέλος
-Δημήτρης Σημαιοφορίδης, Μέλος (εκπρόσωπος εργαζομένων)

Ποιοι εκλέγονται στο συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ


Ενδεικτική καταγραφή των ονομάτων των μελών του νέου συντονιστικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μπορεί να τροποποιηθεί, αφού επί των αποτελεσμάτων δεν έχει εφαρμοστεί μέχρι στιγμής η ποσόστωση που αφορά τους υποψηφίους από την περιφέρεια και το εξωτερικό.

3 Δεκέμβρη. ΑΜΕΑ. Τα τεχνητά μέλη τους, στον ...Άγνωστο Στρατιώτη ! (video)

Τα τεχνητά μέλη τους, αλλά και τα αμαξίδια...καταθέτουν σήμερα 3 Δεκέμβρη (Παγκόσμια Ημέρα των ΑΜΕΑ) στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ακτιβιστές με αναπηρία. Συγκεκριμένα, μέλη της "Κίνησης Χειραφέτησης ΑμεΑ: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ" πραγματοποιούν στον Άγνωστο Στρατιώτη συμβολική κατάθεση των βοηθημάτων τους (τεχνητά μέλη, αμαξίδια, λευκά μπαστούνια) σε ένδειξη διαμαρτυρίας όπως γράφουν στο δελτίο Τύπου "για τις απάνθρωπες περικοπές των δικαιωματικών παροχών των αναπήρων".

Πολιτική κίνηση υπό τον... εμπνευσμένο τίτλο ΡΙΚΣΣΥ, ίδρυσε ο Λοβέρδος

Την ίδρυση πολιτικής κίνησης υπό τον τίτλο ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ... (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας), κοινοποίησε μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.
Στο λιτό μήνυμά του αναφέρει: «Ιδρύσαμε τη ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας). Καλούμε όποιον συμφωνεί με τις απόψεις και τους σκοπούς μας, να υπογράψει τη διακήρυξη στον διαδικτυακό τόπο www.rikssy.gr».

Oδηγούνται σε διάσπαση οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”;


Μεγάλη κρίση είναι σε πλήρη εξέλιξη στο εσωτερικό... των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και πληθαίνουν οι πληροφορίες, ότι επίκειται διάσπαση του κόμματος. Ο Πάνος Καμμένος καταλαβαίνει ότι οι ανέμελες μέρες πέρασαν και η όξυνση της αντιπολιτευτικής του τακτικής συνδέεται άμεσα με τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση του Antinews, υπάρχει μεγάλο χάσμα στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μεταξύ του Πάνου Καμμένου, του Κώστα

ΤΕΛΙΚΑ... ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΕΞΑΝΤΑ"!!!

"Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!"
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Τα όσα επακολούθησαν μετά την ανάρτηση που δημοσιεύσαμε με τίτλο: «ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Ο ΕΞΑΝΤΑΣ???», νομίζουμε ότι συνιστούν το «θρίαμβο» του... κοινωνικού αυτοματισμού φαρισαϊκών διαστάσεων!
Το αντιαναπτυξιακό λόμπι μόλις είδε την ανάρτηση μας, ξεπέρασε το πολύωρο μούδιασμα (24ωρης διάρκειας), που τους προξένησε η ισορροπημένη παρουσίαση του θέματος από την εκπομπή του «ΕΞΑΝΤΑ».

Το Τwitter και ο τετραγωνισμός του κύκλου


“Σε καιρούς παγκόμιας εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια είναι επαναστατική πράξη”, είχε γράψει ο Τζώρτζ Όργουελ. Με αυτήν την έννοια, αυτό που έκαναν ο Γιώργος Αυγερόπουλος και οι συνεργάτες του με το “Θησαυρό της Κασσάνδρας” που είδαμε την Τετάρτη το βράδυ ήταν πραγματικά μια επανάσταση. Ο ΕΞΑΝΤΑΣ έσπασε την “ομερτά” γύρω από το έγκλημα που πάει να γίνει στη Χαλκιδική. Ακόμα κι αυτοί που δε γνωριζαν τίποτα, κατάλαβαν. Kι ας μην εκπλαγούν όταν στην επόμενη κινητοποίησή μας, πολλοί από αυτούς που είδαν την ταινία θα είναι μαζί μας στο βουνό.