Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Τις τελευταίες μέρες και ώρες γίναμε όλοι μάρτυρες, "ιδίοις όμμασι", του θράσους και του παραλογισμού που ονομάζεται Χρυσή Αυγή.
Ένα κοινοβουλευτικό κόμμα που αποποιείται τον κοινοβουλευτισμό και την δημοκρατία και δηλώνει ευθαρσώς ότι το μ
όνο καλό από την είσοδο τους στην βουλή είναι ότι ΠΛΕΟΝ οπλοφορούν νόμιμα! 
Προσπαθούν συστηματικά να δημιουργήσουν την εικόνα στον

Συνηθισμένος στο "ΟΧΙ" !

ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΕΡΝΕΙ 1.000.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Ανεπανόρθωτες είναι οι ζημιές που έχει υποστεί η ελληνική οικονομίααλλά και η εικόνα της Ελλάδας στα μάτια των Ευρωπαίων πολιτών εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο οι ελληνικές κυβερνήσεις χειρίστηκαν την κρίση και της μνημονιακής πολιτικής που κατεξευτέλισε τη χώρα μας σε ολόκληρη τη Γηραιά Ηπειρο. Μόνο ένα πικρό χαμόγελο οίκτου προκαλούν οι πρωθυπουργικοί ισχυρισμοί περί «αποκατάστασης της αξιοπιστίας της χώρας» και περί δήθεν επερχόμενης «ανάπτυξης», η οποία θα αποκαταστήσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, που συνεχίζει να καταβαραθρώνεται ραγδαία.

Η Βουλή απέρριψε την εξεταστική για το μνημόνιο

"Αφού δεν πληρώνονται υπερωρίες γιατί να ψηφίσουν θετικά" όπως θα έλεγε και ο ελεεινός Ταμήλος (ΕΔΩ)!
Δείτε ΕΔΩ για το θέμα της απόρριψης της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική.

ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΓΓΛΕΖΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΥΦΟΣ 1000 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

Ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις Δήμων Χαλκιδικής (ποσά σε ευρώ)

ΠΗΓΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - Σχέδιο για την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων και τη μείωση του χρόνου εξόφλησης των υποχρεώσεων της Γενικής Κυβέρνησης. Αθήνα, Νοέμβριος 2012

Νέα Γωνιά – Το χωριό στη Χαλκιδική που δεν έχει internet!

Απίστευτο! Ένα ολόκληρο χωριό που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη δεν έχει ίντερνετ.
Μάλιστα, όταν βρέχει δεν λειτουργούν ούτε τα τηλέφωνα. Πρόκειται για το χωριό Νέα Γωνιά με 500 κατοίκους. Βρίσκεται μόλις 35 χλμ από τη συμπρωτεύουσα, λίγο πριν από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Διχασμός και βία στο Ελντοράντο της Χαλκιδικής


Σε αναβρασμό βρίσκεται η Χαλκιδική, με τους κατοίκους πολλών οικισμών να αντιστέκονται σθεναρά και να προβαίνουν σε συνεχείς κινητοποιήσεις, με αφορμή τις εργασίες εξόρυξης χρυσού στην περιοχή Σκουριές, μέσα στο αρχέγονο δάσος της περιοχής. 
Χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος, όπως τονίζουν, για τον τόπο τους, το μόνο που επιφέρει το έργο είναι η μη αναστρέψιμη περιβαλλοντική καταστροφή του δάσους τους… 
Πρόκειται για τα μεταλλεία Κασσάνδρας και συγκεκριμένα για την επέκταση των εργασιών στη θέση Σκουριές, όπου ήδη αποψιλώνονται περίπου 1.800 στρέμματα δάσους προκειμένου να εξορυχτεί ο χρυσός, που βρίσκεται εκατοντάδες μέτρα κάτω από το έδαφος. 

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Την Παρασκευή, στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 18.30, στο «Σινέ Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) θα πραγματοποιηθεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης με θέμα: «Η Αριστερά, το Κίνημα, η προοπτική – «Φιλολαϊκός» καπιταλισμός ή αντικαπιταλιστική ανατροπή;»
Σε μια περίοδο που τα ερωτήματα σε σχέση με την πολιτική διέξοδο από την κρίση και τις προτάσεις της αριστεράς βαθαίνουν κι επιζητούν επιτακτικές απαντήσεις, η εκδήλωση αυτή φιλοδοξεί να συμβάλλει στο διάλογο για την αναγκαία στάση απέναντι στη λιτότητα, τα μνημόνια, το χρέος, το Ευρώ και την ΕΕ και να τεκμηριώσει τη δυνατότητα ενός άλλου δρόμου για να ζήσει σήμερα ο λαός και να περάσει η εξουσία και ο πλούτος στα χέρια των εργαζόμενων.

Ελεεινός "βουλευτάκος" του Ελληνικού Κοινοβουλίου!

ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ...


Κοινοβουλευτική παρέμβαση ΚΚΕ για την μη λειτουργία των Δημοτικών Ωδείων

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών ΟΤΑ, με την οποία καταγγέλλει ότι τα Δημοτικά Ωδεία των Κοινωφελών Επιχειρήσεων των Δήμων δεν λειτουργούν, επειδή οι διαδικασίες έγκρισης των θέσεων εργασίας από την πλευρά των Υπουργείων δεν έτρεξαν μέσα στις προθεσμίες και οι σχετικές προκηρύξεις δεν έχουν γίνει.

ΑΝ.ΕΛ. για το μήνυμα του Σαμαρά

«Παρά την οργανωμένη επιχείρηση τεχνητής αισιοδοξίας που εκπέμπεται εξάλλου και από το διαφημιστικό μήνυμα του ίδιου του Πρωθυπουργού προκειμένου να δοθεί η εντύπωση ενός νέου ξεκινήματος, η αλήθεια είναι ότι απλώς η Ελλάδα συνεχίζει στον ίδιο δοκιμασμένο δρόμο ενός αδιέξοδου προγράμματος εγγυημένης αποτυχίας χάριν του οποίου οι Έλληνες οδηγούνται με σιγουριά στην εξαθλίωση ενώ παράλληλα επιβαρύνονται με νέα χρέη.»

ΕΛΠΙΣ - ΦΟΙΝΙΞ


ZUMBA FUN...