Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

VPRC : Πρωτιά με +5 ο ΣΥΡΙΖΑ, τελευταίο το ΠΑΣΟΚ!


Αθώοι οι τρεις εργαζόμενοι για το επεισόδιο σε βάρος του Γερμανού Πρόξενου

Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης οι τρεις εργαζόμενοι που κατηγορούνταν για το προ ημερών επεισόδιο εναντίον του Γερμανού Γενικού Πρόξενου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την 3η Ελληνογερμανική Συνάντηση. 
Το δικαστήριο, μετά από μαραθώνια διαδικασία, απήλλαξε τους δύο δημοτικούς υπαλλήλους και τον συνδικαλιστή εκπαιδευτικό για τις πράξεις της

Ζωή αιώνια

Από το site της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Μας το έστειλε αναγνώστης μας ο οποίος το "ψάρεψε" στο site της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ" (ΕΔΩ).
"Φωτογραφίζεται" ο Δήμος Πολυγύρου και το έργο της ανακαίνισης - ανακατασκευής, δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς ονομάζεται, του Δημοτικού Θεάτρου μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ και με το ποσό των 1.200.000,00 €.

Κατάληψη και στο Δήμο Σιθωνίας

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Σιθωνίας συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Το Δημαρχείο Σιθωνίας τελεί υπό κατάληψη από σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 13.00. Η κατάληψη θα συνεχιστεί και αύριο Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012.
Επιπλέον θα συμμετέχουμε στην 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας για την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου από τις 11.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι.

Εθελοντική αιμοδοσία στην Ν. Καλλικράτεια


Καταλήψεις Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής

Απάντηση της ΑΝΕΤΧΑ Α.Ε. σε ανάρτηση της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ


Αξιότιμοι Κύριοι,
 Η ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.  Α.Ε. όπως έχει υποχρέωση από το διαχειριστικό πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ», ανέθεσε με σύμβαση έργου σε ιδιώτη τις καταχωρήσεις σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ (portals, blogs) ενημερωτικού υλικού του προγράμματος μέχρι και την ολοκλήρωσή του (Μάιος 2014).
 Η ιδιωτική εταιρεία που  ανέλαβε το έργο από εμάς, έχει πάγια  συμβατική υποχρέωση να καταχωρεί το ενημερωτικό υλικό σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα της Χαλκιδικής, καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος. Όπως μας ενημέρωσε, το δικό σας blog αρνήθηκε κάθε επαφή μαζί της.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...


ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ...???

... Ή στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα???
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Αυξάνονται και πληθύνονται οι προτάσεις «ειδικών» για την έξοδο από την οικονομική κρίση.  Προτάσεις που εκτός όλων των άλλων δίνουν «λύσεις» για την επόμενη μέρα της διακοπής της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.
Μελισσοκομία και συγκομιδή ελαιοκάρπου είναι τα «ισοδύναμα» επαγγέλματα που προτείνουν εκείνοι που ζουν από το λυσσαλέο πόλεμο εναντίον της μεταλλευτικής δραστηριότητας.  

Υπάλληλοι ΟΤΑ Χαλκιδικής: Αποφασίζουν για νέες κινητοποιήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 

Σύμφωνα με τα άρθρα 10, 11, 16 και 17 του Καταστατικού του Συλλόγου, τις διατάξεις του Ν. 1264/1982 και την σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 16.00 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
Κινητοποιήσεις του κλάδου, εφαρμογή του Ν. 4093/2012, Διαθεσιμότητα υπαλλήλων-Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.

ΕΟΠΥΥ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ – ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ


Του Βασίλη Τσούγκαρη
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτά τα τρία «δεινά» των «ασφαλισμένων»;
Από τη μια, παρακολουθήσαμε όλοι το «διάγγελμα» του πρωθυπουργού, την ουτοπία «ανάπτυξης» που έμμεσα μας παρουσίασε λόγο του ότι θα πάρουμε τη δόση και θα μπει μπροστά η αγορά , και η αγορά εργασίας (μακάρι), αλλά από την άλλη είδαμε και την σκληρή πραγματικότητα, εκείνη με τους φαρμακοποιούς που ΔΕΝ εκτελούν συνταγές του ΕΟΠΥΥ γιατί έχουν να παίρνουν χρήματα τα οποία ουσιαστικά είναι άγνωστο ΠΟΤΕ θα τα πάρουν.

Χαλκιδική