Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

"Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη"!

Από την ενθρόνιση του Ι.Α.Ο.&Αρδ. Θεόκλητου στην Αρναία 24/11/12

Τρέξτε να προλάβετε τις εγγραφές μελών !

Από το αυριανό πρωτοσέλιδο του "ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ"

Το νέο φορολογικό

"Καλώς" να το δεχθούμε!

Αφορολόγητο όριο κατ' ελάχιστο 50.000 ευρώ στον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων που αναμένεται να εφαρμοσθεί από το 2013, προτείνει η τρικομματική επιτροπή για την αναμόρφωση της φορολογίας. 
Τα προσδοκώμενα έσοδα από τον φόρο υπολογίζονται στα 2 δισ. ευρώ.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - ΑΙΑΣ Ελαιοχωρίων 3-0

Για το πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής, σήμερα η ομάδα του Πολύγυρου κέρδισε τον ΑΙΑΝΤΑ Ελαιοχωρίων με τέρματα 3-0.
Το ημίχρονο τελείωσε με 2-0 και τέρματα του Παραλίκη και Σάρρη (ένα καταπληκτικό γκολ του Στέλιου! Πήρε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου πέρασε ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα και έξω από τη μεγάλη περιοχή σημάδεψε με επιτυχία το "γάμα" της αντίπαλης εστίας)
Στο 2ο ημίχρονο η ΝΙΚΗ πέτυχε το τρίτο τέρμα σε βάρος του ΑΙΑΝΤΑ με πέναλτυ που κέρδισε ο μικρός Χρήστος Τζηρίτης και εκτέλεσε με επιτυχία ο Συμεωνίδης.

Πήρατε απουσία François-Marie*! Η πρόκληση της ανεκτικότητας

Θεόδωρος Κουτρούκης**
Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή ενός ιδιόρρυθμου τηλε-ευαγγελιστή ένας ακροατής ζήτησε να παρέμβει on air. Ο τηλεθεατής προσπάθησε με κάποια επιχειρήματα (ορθά ή όχι, δεν μας ενδιαφέρει εδώ) να αντικρούσει τις θέσεις του παρουσιαστή. Ο τελευταίος -αφού φάνηκε ότι δεν είχε επαρκές οπλοστάσιο επιχειρημάτων- άρχισε να φυσάει και να ξεφυσάει, και τελικά βρήκε τη λύση: απευθυνόμενος στον τηλεθεατή και κοιτώντας την κάμερα είπε «είσαι Ιεχωβάς, έτσι δεν είναι; σας καταλαβαίνω από μακριά εγώ, μην ξαναπάρετε τηλέφωνο στην εκπομπή μου».

Πορεία ενάντια στα μεταλλεία, Θεσσαλονίκη: φωτογραφίες και βίντεο

Φωτογραφίες από την παρέμβαση στα γραφεία της «Ελληνικός Χρυσός» στην Αθήνα

Ενθρονίστηκε ο Ιερισσού, Αγίου Όρους & Αρδαμερίου Θεόκλητος


Θεσσαλονίκη 24/11/2012: διαδήλωση ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 2.000 άτομα στη διαδήλωση ενάντια στα μεταλλεία χρυσού (ΦΩΤΟ)

 από seleo.gr

Διαμαρτυρία στα γραφεία της Ε.Χ από την Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική

Η Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής) πραγματοποίησε σήμερα 24/11 διαμαρτυρία στα γραφεία της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ και της μητρικής της ELDORADO GOLD, στην οδό Β. Σοφίας, στην Αθήνα. Οι πολίτες της Αθήνας συντόνισαν τη δράση τους με αυτήν των επιτροπών αγώνα της Β. Ελλάδας, που την ίδια στιγμή διαδήλωναν στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας να ακυρωθούν τα σχέδια της καταστροφικής εξόρυξης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική και στις άλλες «στοχοποιημένες» περιοχές της Β. Ελλάδας (στον Έβρο, στη Ροδόπη και στο Κιλκίς).

Η απορία της Α.Μέρκελ


Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο θα χτιστεί στην Κίνα σε 90 ημέρες

Την ανέγερση του ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο θα επιχειρήσουν να φέρουν εις πέρας μηχανικοί στην Κίνα με χρονικό περιθώριο μόλις 90 ημέρες. Με ύψος 838m και 220 ορόφους ο ουρανοξύστης ‘Sκy City’ θα χτιστεί στις όχθες του ποταμού Xiangjiang στην πόλη Changsa και για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να χτίζονται 5 όροφοι τη μέρα!

Γ. Τριανταφυλλίδης για τα μεταλλεία χρυσού

Άντε και στο Θέμο, Πέτρο Τατσόπουλε...

Όταν εκλεγμένος βουλευτής της αριστεράς νομιμοποιεί με την παρουσία του ένα από τα πιο αισχρά και σιχαμένα πασοκικά δημιουργήματα της δεκαετίας του '90, όπως ο... πολύς Πέτρος Κωστόπουλος, πηγαίνοντας στην εκπομπή του τότε υπάρχει πραγματικά πολύ (μα πάρα πολύ) σαπίλα σ' αυτή τη χώρα...
Άντε και στο Θέμο Πέτρο Τατσόπουλε...
Άναρχο Κομμούνι μέσω SIBILLA

Ο Δήμος Σιθωνίας στη Philoxenia 2012

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2012 συμμετέχει ο δήμος Σιθωνίας. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος μαζί με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Δημήτρη Δημητρό και τον πρόεδρο της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής και μέλος της επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Αντώνη Δεληδημητρίου παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα σχέδια του Δήμου για το επόμενο διάστημα και τα νέα εργαλεία που απέκτησε ο δήμος Σιθωνίας, το νέο τουριστικό έντυπο του Δήμου και το τουριστικό DVD.