Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Για τον Χρόνη Μίσσιο

Θανάσης Καρτερός - ΑΥΓΗ
Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά, μου είπε κάποτε γελαστά ο Χρόνης στο προαύλιο του Κορυδαλλού. Είχαμε μια συζήτηση από κείνες που δηλητηρίαζαν τη ζωή μας στη φυλακή - το βλοσυρό εξωτερικό, το ελαφρό εσωτερικό και τα τρία κακά της κομμουνιστικής μας μοίρας. Κι ούτε θυμάμαι τι λέγαμε, μόνο το γέλιο του κι αυτά τα λόγια. Που ενόχλησαν τη νεανική μου επαναστατικότητα - πώς είναι δυνατό ένας τέτοιος άνθρωπος, Σαλονικιός, λαϊκός εκδικητής, καταδικασμένος σε θάνατο πριν καν ενηλικιωθεί, προλετάριος, στέλεχος της Νεολαίας Λαμπράκη, που τον θαύμαζα κρυφά από τους «δικούς μας» και τον ζήλευα κρυφά από τους «δικούς του», να ζητάει λιγότερη σοβαρότητα για μια τόσο σοβαρή Υπόθεση;

Δημιουργείται Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων στην Αρναία

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα δημιουργούνται 63 Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων (ΚΕΦ) σε περιοχές της χώρας όπου ανεστάλη η λειτουργία ΔΟΥ.
Μεταξύ των 63 ΚΕΦ είναι και αυτό του Δήμου Αριστοτέλη (Αρναία). 
Προϋπόθεση για τη λειτουργία των ΚΕΦ είναι η ύπαρξη κατάλληλου χώρου στέγασης και η ανάληψη από τους δήμους των εξόδων λειτουργίας τους, πλην του κόστους μισθοδοσίας.
Τα πρώτα Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογούμενων ιδρύονται στους παρακάτω δήμους :

Καταπληκτικό και αληθινό!

"Ιστορικά μονοπάτια της Κασσάνδρας"


Η εκπομπή "Κυριακή στο χωριό" στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής

Την Κυριακή 25/11/2012 και ώρα 11:00 π.μ. η εκπομπή "Κυριακή στο χωριό" της ΕΤ3 θα βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.
Σας περιμένουμε όλους με τα παραδοσιακά χορευτικά και τα τοπικά εδέσματα του τόπου μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση. 
 Το Τ.Σ.

Του ξέφυγε η μισή Αθήνα !

Π. Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα (η ιστορία ΕΔΩ)

"Συμπαράσταση στους ...απεργούς βουλευτές"


PLAN B...


ΗΜΕΡΙΔΕΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ... ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

"Ξεχάσατε" τα πλεονεκτήματα...
Δεν πειράζει... "Ενημέρωση" ήταν και πέρασε...

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Στο πλαίσιο της χειραγώγησης και της παραπλάνησης των επαγγελματιών του τουρισμού και άλλων..., την περασμένη Τρίτη διοργανώθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Μουδανιών ημερίδα «ενημέρωσης» με τίτλο:  
 «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ -  ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ». (Δείτε εδώ)
Η ημερίδα όπως μάθαμε δεν «τράβηξε», παρά τη διαφήμιση που έπεσε, καθώς συγκεντρώθηκαν περίπου 50 άτομα, εκ των οποίων, οι 10 ήταν διαφημιστές και άλλοι 10 ήταν δημοσιογράφοι...
Στην ημερίδα αυτή (όπως συνηθίζεται άλλωστε...) ήταν προσκεκλημένοι να τοποθετηθούν αυστηρά και μόνο καθηγητές από το ΑΠΘ και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συμμετείχαν σε γνωμοδοτήσεις κατά της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

EUROGROUP SHOW...


Συγκέντρωση βοήθειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ YΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ (ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΚΤΛ) ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΤΣΕΣ, ΚΑΛΤΣΟΝΑΚΙΑ , ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ ΣΙΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΑ.

Δημοπρατήθηκαν τρία υποέργα του έργου «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση Δήμου Σιθωνίας»

Δημοπρατήθηκαν τρία σημαντικά υποέργα του έργου: «Ολοκληρωμένη Ανάπλαση Δήμου Σιθωνίας Νομού Χαλκιδικής», που έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας ″07 -Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητας ζωής στην ΠΚΜ″ του Επιχειρησιακού Προγράμματος ″Μακεδονία – Θράκη″.
-Το πρώτο αφορά «ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», προϋπολογισμού μελέτης 2.572.792,67 €.