Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" για το πολυνομοσχέδιο με τα νέα μέτρα

«Αφού υποκρίνονταν ότι διαπραγματεύονταν επί πέντε μήνες, στο τέλος φέρνουν προς ψήφιση το σύνολο των υποδείξεων και εντολών της τρόικας αναλαμβάνοντας μάλιστα να θέσουν τον ελληνικό λαό ενώπιον εκβιαστικών διλημμάτων, όπως ο δήθεν κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, ο δήθεν κίνδυνος των τραπεζικών καταθέσεων, τα δήθεν τελευταία μέτρα, με απώτερο στόχο την δήθεν ανάπτυξη. Προφανή ψεύδη, βιασμός της κοινής λογικής, συνθήματα στη θέση επιχειρημάτων και υποταγή σε ένα μονόδρομο που δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση και δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.

Μην προδώσετε την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών σας!

Ευθύμη
Κατερίνα, Γιάννη
Τα μέτρα που καλείστε αύριο να υπερψηφίσετε αποτελούν το τελειωτικό χτύπημα στους συμπατριώτες σας, στους συγχωριανούς σας, στους φίλους σας, στους συμμαθητές σας.
Όλοι οι δικοί σας άνθρωποι τα 2,5 τελευταία χρόνια έχουν βιώσει τα σκληρότερα μέτρα που έχουν επιβληθεί ποτέ και κατά γενική ομολογία! Δεν αξίζουν τέτοιας τύχης, μην οδηγείτε τους συμπατριώτες σας, με την αυριανή σας ψήφο, 
στην εξαθλίωση και στην ταπείνωση
Θα βουτήξετε τα χέρια σας στο αίμα ψηφίζοντας μια ακόμη δόση βαρβαρότητας;
-Πείτε το ΟΧΙ που απαιτούν οι Χαλκιδικιώτες που σας επέλεξαν να τους εκπροσωπήσετε στο ελληνικό κοινοβούλιο!
-Κάνετε τους συμπατριώτες σας περήφανους για την επιλογή τους!
-Θυμηθείτε τη "συμφωνία" που προεκλογικά κάνατε με τους Χαλκιδικιώτες ζητώντας την ψήφο τους, θυμηθείτε πως τίποτα από αυτά που καλείστε να ψηφίσετε δεν ήταν μέσα στη "συμφωνία" μας!

Άπιαστα πουλιά, τρία στον παρά...

Θανάσης Καρτερός - ΑΥΓΗ
Κατά διαόλου δείχνει να πηγαίνει η κυβέρνηση Σαμαρά. Αλλού ο παπάς κι αλλού τα ράσα του, σε μια εκ πρώτης όψεως πανίσχυρη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Προβλέψιμες αντιδράσεις, απρόβλεπτες συμπεριφορές, δραπετεύσεις της τελευταίας στιγμής, δηλώσεις και κόντρα δηλώσεις για την ανάγκη εθνικής πειθαρχίας. Κανονικό τρελοκομείο. Για να αποδειχτεί ότι ο πολιτικός χρόνος στην Ελλάδα της κρίσης και των Μνημονίων έχει συρρικνωθεί απελπιστικά. Και ότι σε τέτοιες συνθήκες και με τέτοιες πολιτικές ό, τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο. Οι πονεμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο - κι όποιος αμφιβάλλει ας ρωτήσει τη Μαριλίζα.

"ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΒΟΥΝΟΥ"

Ο Κάκαβος δεν κρύβει μόνο μυστικά...
Κρύβει και πάρα πολλές αλήθειες...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Αυτός είναι ο τίτλος που έδωσε η εφημερίδα "Καρφίτσα" στη συνέχεια του ρεπορτάζ που δημοσίευσε το περασμένο Σάββατο για την επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική.
Θα θέλαμε να σταθούμε σε 3 πράγματα που μας έκαναν εντύπωση στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Λευθέρη Ζαβλιάρη.
Η πρώτη και βασική εντύπωση προέρχεται από το γεγονός, ότι στο ρεπορτάζ της "Καρφίτσας" γίνεται αναφορά στο βίντεο, όπου ο ιδρυτής του

Χρήστος Θηβαίος - Μιχαέλα Κυριαφίνη


Στίχοι - Μουσική: Μιχαέλα Κυργιαφίνη
Πρώτη εκτέλεση: Χρήστος Θηβαίος

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - Α.Ο.Τρίγλιας


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΦΙ...


Μονοδρόμηση της οδού Ηροφίλου στον Πολύγυρο

Ανακοινώνεται ότι από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, μονοδρομείται η οδός Ηροφίλου (η κάθετη οδός δίπλα στον Άγιο Χαράλαμπο) σε υλοποίηση παλαιότερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, επιτρέποντας μόνο την άνοδο των οχημάτων (από την οδό Ασκληπιού προς την οδό Ιπποκράτους).
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πολυγύρου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Καλούμε το λαό να προχωρήσει σε συστηματική και καλά οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή όχι μόνο στις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά γενικότερα στο σύστημα. Αυτή είναι η καλή αρχή για να οργανωθεί η αντεπίθεση που πρέπει να καταλήξει στην κατάργηση των μονοπωλίων, στην απεμπλοκή από τις δεσμεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή την αποδέσμευση. Οποιαδήποτε άλλη λύση που προτείνεται είναι εντός των τειχών.

Ο Κώστας Γαβράς για τα μεταλλεία χρυσού