Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ


Ελλάδα, χειμώνας 2012 – 2013.
Ακόμα και αν δεν το θέλουμε, πρέπει να δεχτούμε τον «εφιάλτη» που έρχεται και λέγεται χειμώνας.
Άλλες χρονιές, δεν μας τρόμαζε και τόσο ο ερχομός του, μα φέτος ειδικά, και μόνο στη σκέψη του το 95% των Ελλήνων τρελαίνεται.
Είναι βλέπεις το χάλι μας, είναι βλέπεις οι ανίκανοι που βάλαμε να μας κυβερνήσουν και όχι μόνο θα μας παγώσουν, αλλά θα μας πεθάνουν, είναι που εξαιτίας τους (και εξαιτίας μας) ζούμε μια δεύτερη «κατοχή», πιο σύγχρονη, μέσα στα σπίτια μας τα οποία ΔΕΝ είναι πλέον σπίτια μας αφού

Οργή Βενιζέλου για τους 15 «αντάρτες» βουλευτές ...


Χωρίς πλειοψηφία 151 πέρασαν οι αποκρατικοποιήσεις... 
Δεκαπέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αψήφησαν τη «γραμμή» του κόμματος και διαφοροποιήθηκαν κατά την ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις. Η Ιπποκράτους βρίσκεται σε αναταραχή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι... για τον Ευάγγελο Βενιζέλο τίθεται μείζον εσωκομματικό θέμα.

ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4!
ΜΕ ΟΡΙΑΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ "ΠΕΡΑΣΕ" ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
Η κυβέρνηση κλονίζεται συθέμελα! Βουλευτές τουΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ δεν ψήφισαν άρθρα και την τροπολογία για τον ΕΟΠΥΥ. Η ψηφοφορία θρίλερ και το αποτέλεσμα της που συνιστά την πρώτη μεγάλου μεγέθους κοινοβουλευτική ήττα της τρικομματικής κυβέρνησης, προκάλεσε τριγμούς στα κόμματα και πανηγυρισμούς στους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι καθώς η τροπολογία περιλάμβανε και το ΕΤΑΠ ΜΜΕ, όπως και τα Ταμεία δικηγόρωνγιατρώνμηχανικών και άλλων.

Με διοικητικά προβλήματα η ΝΙΚΗ

Διοικητική κρίση ξέσπασε στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου. Ο πρόεδρός της και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΝΙΚΗΣ, της εποχής της Β΄ Εθνικής, Δημήτρης Ζούνης παραιτήθηκε.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για ανασύνθεση του Δ.Σ. της ομάδας και παραμένει άγνωστο το όνομα αυτού που θα αναλάβει το συντονισμό της προσπάθειας της ιστορικής ομάδας του Πολύγυρου!
Εν τω μεταξύ την παραίτηση του Προέδρου ακολούθησε και η παραίτηση του προπονητή Κάκογλου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν (πηγάζουν από αναρτήσεις στο

«ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ BLOGGER ΣΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ...

Πώς θα νικήσετε;
Με βία και τρομοκρατία
;
 Λαμπρά...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
...Επειδή ήθελε να τραβήξει φωτογραφίες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έκαναν έξω από το δασαρχείο Αρναίας...
Επίδειξη των κατωτέρων ενστίκτων, που κουβαλούν έκαναν για ακόμη μια φορά μέλη της ομάδας των οίκο-ναζιστών της ΒΑ Χαλκιδικής. 
Το νέο σκηνικό βίας και τρομοκρατίας, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το δασαρχείο Αρναίας, όπου συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν

Ανακοίνωση για καυσόξυλα

Από το Δασαρχείο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι όσοι κάτοικοι της Δ.Ε. Πολυγύρου είναι δικαιούχοι καυσόξυλων για το έτος 2012 μπορούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο με την αστυνομική τους ταυτότητα την Δευτέρα 5/11/2012, από τις 9:00΄ π.μ. έως τις 12:00 π.μ. για να πληρώσουν το ανάλογο ποσό.

ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ “ΣΚΟΥΡΙΕΣ”

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2012 αποστείλαμε στους “Επιθεωρητές Περιβάλλοντος Β. Ελλάδας” και στους άλλους κατά Νομό “αρμόδιους” ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με θέμα “Παράνομες εργασίες της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στη θέση Σκουριές Μ. Παναγίας” (εδώ). Αυτό που καταγγείλαμε ήταν ότι το έργο “Πρόσβαση εισόδου φρέατος-ελικοειδούς κεκλιμένου” κατασκευάζεται σε θέση εντελώς διαφορετική από την εγκεκριμένη με την ΚΥΑ Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων.

ΕΛΠΙΣ Πολυγύρου - Α.Ο.Σάρτης