Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Υπάρχει κράτος;

Ακούστε, στη συνέχεια,  τι είπε ο Κώστας Βαξεβάνης πριν λίγο σε συνέντευξή του.

Διατάχθηκε η σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη !!!

Δημοσιοποίησε τη λίστα Λαγκάρντ και τώρα διατάχθηκε η σύλληψή του! 
Κι όμως, αυτά συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν του 2012!
Εμείς, θέλοντας να βοηθήσουμε τις διωκτικές αρχές, λέμε ότι σήμερα, 27 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 21:30,  τον "πήρε το μάτι μας" σε κεντρικό καφέ του Πολύγυρου (απ' όπου και η φωτο)!
Ας τρέξουν να τον πιάσουν γιατί μπορεί να αλλάξει καφετέρια σε λίγο!

Το δικό μας ΟΧΙ ! – ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 25/10/2012

antigoldgreece

Ρεπορτάζ της Guardian: Η Χρυσή Αυγή έχει παρεισφρήσει στην ελληνική αστυνομία

Η Χρυσή Αυγή σε "διατεταγμένη υπηρεσία". Δείτε το μίνι ντοκιμαντέρ από τον Guardian και τους δημιουργούς του Debtocracy και Catastroika.
Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζει ότι διαδοχικές κυβερνήσεις επέτρεψαν στο υπερεθνικιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής να παρεισφρήσει στις τάξεις της αστυνομίας.
Οι μετανάστες ήταν απλώς ο πρώτος στόχος στη μακρά λίστα των νεο-φασιστών, προειδοποιούν τα θύματα βίαιων επιθέσεων από ακροδεξιούς εγκληματίες. 

Αναμενόμενο σε κράτος τύπου ..."Ελλαδιστάν"

Διαβάστε ΕΔΩ την ιστορία...

Ξημερώνοντας...


Εμείς και οι Παναγιώταροι


ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ - ΑΥΓΗ
Προφανώς πλανάται όποιος θεωρεί τη Χρυσή Αυγή ένα παροδικό φαινόμενο λίγο πολύ της πλάκας -Κασιδιάρης είναι, θα περάσει. Αρκεί να κυκλοφορήσει λίγο στον πραγματικό κόσμο, να ακούσει τις κουβέντες καθημερινών ανθρώπων, να μην αποστρέψει το βλέμμα από το καθημερινό ναζιστικό θράσος και την καθημερινή ναζιστική βία, για να κατανοήσει ότι αυτοί οι τύποι έχουν και οργάνωση και στήριξη από ισχυρά κέντρα, και διείσδυση στο κράτος, και αποδοχή από ένα μέρος της κοινής γνώμης.

Ο αθέατος πόλεμος του χρυσού στη Χαλκιδική


Ο "πόλεμος για τον χρυσό" που ξεκίνησε εδώ και μήνες στην Ιερισσό παραμένει αθέατος. Τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, αν και αρέσκονται να προβάλλουν περιφερειακά επεισόδια σε μαζικές διαδηλώσεις και εικόνες βίας, στην περίπτωση της Ιερισσού επιλέγουν να αποκρύπτουν τα γεγονότα. Και όχι τυχαία, αφού στην "Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. μέτοχος είναι ο λεγόμενος εθνικός υπεργολάβος, εκδότης και καναλάρχης...
Την περασμένη Κυριακή η ΕΛ.ΑΣ. ξεπέρασε τον εαυτό της, προκειμένου να διαλύσει βιαίως μια απόλυτα ειρηνική διαδήλωση στην περιοχή Σκουριές. Εκεί όπου αποψιλώνονται χιλιάδες

Ο ΛΥΚΟΣ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ....


Του Βασίλη Τσούγκαρη
Στην Ελλάδα της κρίσης, των μυρίων όσων προβλημάτων, στην Ελλάδα που ΠΑΝΤΑ και με διαφορετικούς τρόπους, πρωτότυπους, της το αναγνωρίζω, τρώει τα παΐδια της, έχουμε την ατυχία; να υπάρχουν μεταξύ μας άτομα τα οποία σαν σκοπό ύπαρξης τους έχουν την καταστροφή των συνανθρώπων τους, την «διαπόμπευση» τους έτσι, είτε γιατί είναι βαλτά από κάποιους με ύποπτα συμφέροντα, είτε γιατί απλά, τους ευχαριστεί  αυτό που κάνουν, τους αναζωογονεί η όποιας μορφής δυστυχία των άλλων.

Η "ΧΡΥΣΗ" ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Για να είμαστε ειλικρινείς την εφημερίδα "Καρφίτσα" δε τη γνωρίζαμε. Τη μάθαμε μέσα από την πολύ ενδιαφέρουσα και ισορροπημένη έρευνα που δημοσίευσε για το χρυσό της ΒΑ Χαλκιδικής. 
Η έρευνα φέρνει την υπογραφή του δημοσιογράφου Λευτέρη Ζαβλιάρη, ο οποίος από τι φαίνεται και από το ίδιο το δημοσίευμα χτύπησε την πόρτα όλων όσων εμπλέκονται ενεργά υπέρ ή κατά της επένδυση, χωρίς να κουβαλά παρωπίδες και κομματικές εξαρτήσεις.
Όσοι ασχολούνται δημοσιογραφικά με το χρυσό της Χαλκιδικής, θα ήταν ευχής έργον να λειτουργούν έτσι. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις η αλήθεια δε θέλει και πολύ να φανεί... Ακολουθεί το δημοσίευμα.

ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ - ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2-6

Για το πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας Χαλκιδικής ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ - ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 2-6 . Σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-2 . 
Τα γκολ για την Ελπίδα πέτυχαν οι : Ισπιριαννης Γιώργος (25΄,35,72΄),Ισπιριαννης Γιάννης (62΄80΄) , Εραλτι Σινιακου (55΄)

"ΟΧΙ"


ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Το ΟΧΙ του λαού το 1940 στο φασισμό και στο ναζισμό, η μαζική ηρωική και ένοπλη πάλη του με το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ με τον πρωτοπόρο ρόλο του ΚΚΕ, εμπνέει, διδάσκει και καλεί σήμερα τους εργαζόμενους, τη νεολαία να πουν το δικό τους ΟΧΙ στη δικτατορία των μονοπωλίων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να πουν με την οργάνωσή τους στους τόπους δουλειάς και στις συνοικίες, με τον αγώνα τους σταθερά και αποφασιστικά, ΟΧΙ στα συνεχή μέτρα και μνημόνια της εξαθλίωσης που τους επιβάλλουν ΕΕ και κυβερνήσεις για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Γράμμα από το ...μέτωπο !

Για την αποστολή: Βαγγέλης Μαυροδής

Αλλαγή ώρας απόψε

Στις 04:00 το πρωί οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 03:00, καθώς λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.