Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ

Αν είχε στόμα το δάσος των Σκουριών τι θα έλεγε
σ' αυτούς τους "οικολόγους";;;
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Το επικοινωνιακό τρικ με την «απροκάλυπτη» επίθεση των αστυνομικών στις Σκουριές κράτησε μόλις 24 ώρες. Τη συνέχεια όλοι τη γνωρίζουμε....
Οι αντιδρώντες στην επένδυση χρυσού, υπό καθεστώς ασφυκτικής κοινωνικής πίεσης, καθώς είχαν μάθει χρόνια τώρα να παίζουν μόνοι τους και να μην έχουν αντίλογο στα πεπραγμένα τους, επιχειρούν και πάλι να ρίξουν στάχτη στα μάτια της κοινωνίας.

NIKH Πολυγύρου - ΑΣΤΗΡ Αγίου Νικολάου 4-1

Για το κύπελλο της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής, σήμερα, η ΝΙΚΗ Πολυγύρου κάνοντας μέτρια εμφάνιση νίκησε την ομάδα του Αγίου Νικολάου "ΑΣΤΗΡ".
Τα τέρματα της ΝΙΚΗΣ πέτυχαν οι: Παραλίκης, Καραγκιοζίδης, Οκόρο Λας, Σιδηρόπουλος. 

Ποιους, τελικά, συμφέρει η ένταση και τα γεγονότα στις Σκουριές;

(Ή αλλιώς, ας μοιραστώ λίγες σκέψεις και απόψεις με τους συνδημότες μου...)

Γράφει ο Λάζαρος Λαζάρου, Πρώην Δήμαρχος Αρναίας και επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας του Δήμου Αριστοτέλη.
Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, Δημότισσες και Δημότες του Δήμου Αριστοτέλη, νομίζω πως μετά από 2, σχεδόν, χρόνια μετά τις Δημοτικές Εκλογές του 2010 ήρθε η ώρα να επικοινωνήσω μαζί σας και να μοιραστώ τις σκέψεις και τις απόψεις μου, για όλα αυτά που συνθέτουν την απόλυτη παράνοια, την οποία, εδώ και καιρό ζούμε στον Τόπο μας. 

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑ...


Ανακοίνωση Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Θεσσαλονίκης για τα γεγονότα στη Χαλκιδική στις 21/10

Την Κυριακή 21/10 βρεθήκαμε μαζί με χιλιάδες κόσμου για μία ακόμη φορά στον Κάκκαβο προκειμένου να διαδηλώσουμε ενάντια στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στην Χαλκιδική. Μετά την έγκριση του Σ.Τ.Ε για υλοτόμηση 35.000 στρεμμάτων δασικής έκτασης και την υπαγωγή μιας ευρύτερης περιοχής της Β.Α Χαλκιδικής στο νέο ρυθμιστικό που αφορά τις μεταλλευτικές περιοχές, διαδηλωτές από όλη την Χαλκιδική καθώς και αλληλέγγυοι από τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, την Ξάνθη και την Κομοτηνή συμμετείχαν στην μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχει δει η περιοχή τους τελευταίους μήνες.

Τον Ιούδα κανείς δεν τον αγάπησε

Μαύρο δάκρυ έχυσε ο Σταθώρος στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων της TV SUPER, επειδή το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού που πήγε το πρωί στα δικαστήρια Πολυγύρου όπου επρόκειτο να δικαστούν οι 14 συλληφθέντες στις Σκουριές, γιουχαρίστηκε και εκδιώθηκε από τον συγκεντρωμένο κόσμο.
Μιλάμε για πολύ κλάμα: “Μα …γιατί; Εμείς πήγαμε να πάρουμε και τη δική τους γνώμη… Να ακουστεί και η άλλη άποψη… Να μάθουμε γιατί έγιναν όσα έγιναν… Δεν είναι δυνατόν να κυνηγάνε ένα τηλεοπτικό συνεργείο!”.

Στις Σκουριές ζήσαμε πόλεμο (νέα βίντεο από την πορεία, μαρτυρίες και φωτογραφίες)

antigoldgreece
Από το εξαιρετικό ρεπορτάζ της Σταυρούλας στο alterthess.gr παραλείπουμε όσα έχουμε ήδη πει και πηγαίνουμε κατευθείαν στα βίντεο και τις μαρτυρίες: