Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Ο μισθωτός


"Αφήστε το στο ταμείο" σε όλη τη χώρα!

Σε πανελλαδική δράση ενάντια στις υψηλές τιμές των super market καλεί η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας τις πρωτοβουλίες πολιτών όλης της χώρας.
Το επόμενο Σάββατο σε κάθε πόλη! Σε κάθε γειτονιά!
Σήμερα, Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012, στην Κατερίνη, εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές σεsuper market γνωστής αλυσίδας, όταν δεκάδες πολίτες μπήκαν στο κατάστημα για να ψωνίσουν και φτάνοντας στο ταμείο, ζήτησαν από τον διευθυντή να επικοινωνήσει με τα κεντρικά της επιχείρησης και να ζητήσει να του επιτρέψουν να κάνει έκπτωση στους πελάτες του.

Περικυκλωμένοι ...


Μαρμαράς - ΝΙΚΗ Πολυγύρου 1-2

Με μέτρια εμφάνιση η ομάδα του Πολύγυρου κέρδισε την ομάδα του Μαρμαρά με τέρματα 1-2.
Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής.
Τα τέρματα για τη ΝΙΚΗ πέτυχαν οι: Κερατίδης και Σκερτσίν.

Ποτέ ξανά φασισμός!

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Μήπως θυμάται κανείς πόσος καιρός πέρασε από την ημέρα που οι κυβερνώντες μας «δεσμεύτηκαν» ότι ΔΕΝ θα μπουν άλλα μέτρα γιατί «ο Λαός ΔΕΝ αντέχει»;
Παρακολουθούμε τα καμώματα της «τρόικας» σε βάρος της Ελλάδας και ασχολούμαστε με αυτά, μόνο που περνάμε στα «ψιλά», τα καμώματα της «Ελληνικής Τρόικας», της κυβέρνησης των τριών, που λένε και ξελένε σε χρόνο μηδέν.
Βέβαια πολλοί θα πουν ότι ΔΕΝ είναι κυβέρνηση αυτό το κατασκεύασμα που έχουμε, και θα έχουν δίκιο.

Έκκληση για το δάσος των Σκουριών από γυναίκες της ΒΑ Χαλκιδικής – Το βίντεο της καταστροφής

Χθες το πρωί, 12 Οκτωβρίου 2012, 50 γυναίκες όλων των ηλικιών από την Ιερισσό, τη Μ. Παναγία και τα Ν. Ρόδα, ανεβήκαμε στον Κάκαβο για να διαμαρτυρηθούμε για τα σχέδια της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ/ELDORADO για την περιοχή μας και να δούμε με τα μάτια μας πόσο έχει προχωρήσει καταστροφή του δάσους.