Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Αγώνες Στίβου (Νικήτη Χαλκιδικής την 13/10/2012)

Από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και το Γυμαστικό Σύλλογο «η Σιθωνία» υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας τελέσθηκαν ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ, το Σάββατο 13/10/2012 (Πρωί 10.45-14.45) στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης. 
Τα αγωνίσματα και οι κατηγορίες αθλητών-τριών ήταν ΠΠ/Β-ΠΠ/Β, ΠΠ/Α,ΠΠΚ/Α, και μεγάλος αριθμός Μινι-Σ.Μινι αγόρια και κορίτσια. Συνολικά ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τους 220 απο τους συλλόγους Αδωνης Θέρμης, ΠΑΟΚ, Ομικλος Πρωταθλητών θεσσαλονίκης, Αετός θεσσαλονίκης, ΑΣ Κένταυρος Καλικράτειας, Α.Ο. Οξυθέμις Πολυγύρου, Γ.Σ.Σιθωνίας.

Όχι όποιος κι όποιος: Παναγιώταρος

Θανάσης Καρτερός - ΑΥΓΗ
Κυρίες και κύριοι, δεν μιλάει όποιος-όποιος. Μιλάει ο Παναγιώταρος. Ο άνθρωπος που έδιωξε μια γυναίκα από διανομή συσσιτίου, γιατί την έκοψε πολύ μελαχρινή για να είναι Ελληνίδα. Πήγαινε στον Τσίπρα να σου δώσει αστακομακαρονάδα, της είπε. Ο άνθρωπος επίσης που έχει ευαισθητοποιηθεί από καιρό με το θέμα της εισβολής ξένων παιδιών στη θέση γνήσιων Ελληνόπουλων στους παιδικούς σταθμούς και έχει υποσχεθεί να λύσει το ζήτημα - το πώς θα το καταλαβαίναμε από το σουλούπι του ακόμα κι αν δεν το έλεγε, άσε που το λέει σε κάθε ευκαιρία.

Σ.Α.Στρατωνίου - Μαχητές ΔΟΞΑ Πεύκων


ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ"

Φώτο από το σπασμένο παράθυρο του βαν
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Το όχημα μεταφοράς προσωπικού που εκτελούσε το δρομολόγιο Στρατώνι - Γομάτι και στο οποίο επέβαιναν 4 εργαζόμενοι και ο οδηγός, δέχτηκε επίθεση με πέτρες από ομάδα αγνώστων στη γέφυρα της Ιερισσού.
Από την επίθεση έσπασε ένα παράθυρο του οχήματος τύπου βαν και από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Χθες το πρωί, στο χώρο εργασίας μας δεχθήκαμε την επίσκεψη 50 γυναικών που είναι κατά της επένδυσης που πάει να γίνει στη ΒΑ Χαλκιδική. Κατανοούμε την αντίθεσή τους. Δεν μπορέσαμε όμως να κατανοήσουμε τους λόγους της χυδαίας συμπεριφοράς απέναντί μας. Δεχόμαστε επίσης ότι σαν μητέρες και γιαγιάδες ανησυχούν.
Δεν μπορούμε όμως με τίποτα να δεχτούμε ότι δε δείχνουν σεβασμό στην καθημερινή μάχη που δίνουμε για τη επιβίωση μας.
Το βράδυ της ίδιας μέρας άγνωστοι έστησαν ενέδρα και πετροβόλησαν το λεωφορείο της βάρδιας στην είσοδο της Ιερισσού. Από τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς.

Δύο (2) ΔΟΥ θα παραμείνουν στη Χαλκιδική

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Οικονομικών

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ...


ΕΛΠΙΣ - Θύελλα


Kα Ξηροτύρη αθετήσατε δύο φορές τον λόγο σας!

Κα Ξηροτύρη,
μία και μοναδική φορά είχαμε συνάντηση στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ Θεσσαλονίκης. Ήταν τότε που ήρθε αντιπροσωπεία από τους συλλογικούς φορείς της Βόρειας Χαλκιδικής για να προσπαθήσει να σας πείσει να προωθήσετε στην βουλή το θέμα των μεταλλείων χρυσού, με όποιον τρόπο θα βρίσκατε