Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Φούρκα: Επίθεση χρυσαυγιτών σε μέλος του ΚΚΕ Χαλκιδικής

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χαλκιδικής καταγγέλλει την επίθεση με απειλές και βρισιές από μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Χαλκιδικής Νίκο Ρήγο, του μέλους του ΚΚΕ Σάββα Τσακμακίδη, το μεσημέρι της Κυριακής στη Φούρκα Χαλκιδικής.
Το περιστατικό συνέβη με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη απ’ τα φασιστοειδή στην παραλία της Φούρκας. 
Οι Χρυσαυγίτες ενοχλήθηκαν από τη στάση του συντρόφου και άλλων παραβρισκόμενων που σταμάτησαν διαμαρτυρόμενοι τη δολοφονική

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "4Ε" ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ?

«Μηδέ δίκην δικάσεις ,πριν αν αμφοίν μύθον ακούσεις»

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Χθες το βράδυ προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι «4Ε», γνωστότερο ως «το κανάλι της εκκλησίας», μια εκπομπή η οποία επί δύο ώρες μας έδωσε την εντύπωση, ότι παρακολουθούμε σε επανάληψη μια ημερίδα κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας. 
Μια ημερίδα σαν αυτές τις δεκάδες που έχουν διεξαχθεί την τελευταία διετία. Με αφορμή την «ενημέρωση», που πρόσφερε η συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και τις εντυπώσεις, που διαδίδουν αυτοί, που «ενημέρωσαν» το δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Λογοθέτη, παρουσιαστή της εκπομπής, είναι καλό οι αναγνώστες μας να ξέρουν τα εξής: 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...


ΧΡΥΣΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

Στη Θέρμη Θεσσαλονίκης διεξήχθη διεθνής αγώνας στις 6-7-8 Οκτωβρίου 2012 το 5ο «SPARTACUS-THERMI SPRINGS" CUP ακροβατικού διαδρόμου, διπλού mini-tramp και τραμπολίνο στο οποίο συμμετείχαν αθλητές από Πολωνία ,Ελλάδα ,Αγγλία, Ιραν και Ουγγαρία.
Όλη η αγωνιστική ομάδα τραμπολίνο του Α.Ο.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ έλαβε μέρος εκτελώντας τα προγράμματα τους με τον

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση των μελών της Μικτής Χορωδίας Πολυγύρου, προκειμένου να συζητηθεί το πρόγραμμα προβών και εκδηλώσεων για την περίοδο 2012-2013.
Μετά από τις ιδέες και τις προτάσεις που καταγράφτηκαν αποφασίστηκε να γίνει από κοινού μια προσπάθεια για την πλαισίωση της χορωδίας με νέα μέλη έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο δυναμική η παρουσία της στις εκδηλώσεις, που προγραμματίζονται για τους επόμενους μήνες.

"Νέες ευκαιρίες απασχόλησης στη Χαλκιδική- Αντίδοτο στην κρίση".

Συμμετοχή του Δήμου Αριστοτέλη στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συνέργεια» για την υλοποίηση του Σχεδίου με τίτλο «ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ- ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»
Ο Δήμος Αριστοτέλη συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με τίτλο «Συνέργεια», με σκοπό την υλοποίηση Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση στην Χαλκιδική με τίτλο «Νέες ευκαιρίες απασχόλησης στην Χαλκιδική- Αντίδοτο στην κρίση». Στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη συμμετέχουν η Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής (ΑΝΕΤΧΑ), όλοι οι Δήμοι της Χαλκιδικής, καθώς και Φορείς και Επαγγελματίες της περιοχής.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ


Με δεδομένο τον πρόσφατο νόμο Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86Α/11.04.2012), διοργανώνεται ειδικό σεμινάριο, που θα αφορά στην ανάλυσή του, και ειδικότερα όσον αφορά τον κλάδο των μεσιτών,στα άρθρα 195 έως και 204.
 Ως εισηγήτρια του σεμιναρίου θα παραβρεθεί η δικηγόρος  Κα Παπαλεξίου  Σοφία, η οποία έχει εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία σε θέματα περί μεσιτικών υπηρεσιών ( σύμβαση μεσιτείας, διασφάλιση αμοιβής, σύνταξη εντολών, κ.α. ), και είναι ειδική συνεργάτης του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.