Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

«Παναθηναϊκός, ο κορυφαίος του αιώνα»

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Ευρωλίγκα φιλοξενεί ένα αποθεωτικό αφιέρωμα στον «Εξάστερο», χαρακτηρίζοντας τους πράσινους "πιο επιτυχημένο ευρωπαϊκός σύλλογο του αιώνια".
Στο αφιέρωμα γίνεται εκτενής αναφορά στις μεγάλες αλλαγές στο «πράσινο» ρόστερ. Επισημαίνονται οι αλλαγές με

Φινλανδία, μεταλλείο Talvivaara: Περιβαλλοντικά εγκλήματα και εξόρυξη ουρανίου από την πίσω πόρτα


Τα περιβαλλοντικά εγκλήματα για τα οποία θα διαβάσετε πιο κάτω δεν συμβαίνουν σε κάποια PIG χώρα του Ευρωπαϊκού νότου αλλά στη Φινλανδία – μια σκανδιναβική χώρα, που λέγεται ότι έχει μια από τις πιο προηγμένες δημοκρατίες του κόσμου, ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά διαφθοράς, και μια θρησκευτική σχεδόν προσήλωση στην προστασία του περιβάλλοντος. Λέγεται επίσης ότι είναι μια χώρα όπου η βαριά βιομηχανία της εξόρυξης και επεξεργασίας μετάλλων λειτουργεί με τα υψηλότερα περιβαλλοντικά στάνταρντς και σε πλήρη αρμονία με τις άλλες δραστηριότητες, τις οποίες όχι μόνο δεν πλήττει αλλά ωφελεί κιόλας.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, "ΣΚΑΝΔΑΛΑ" ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ...

"Ζαντολάστιχα κολλημένα μέσα στην άμμο και τη λάσπη...
" θυμίζουν οι κατασκευασμένες σκαναδαλολογίες
των προπαγανδιστών
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Mέσω του δορυφορικού προγράμματος... του blog των «Ενεργών πολιτών της Αρναίας» αναδημοσιεύτηκε ένα άρθρο από το blog «Σκάνδαλο», το οποίο εμπεριέχει μια υβριστική αναφορά προς το δικό μας blog, βασισμένο στα όσα κατά καιρούς έχουμε διαβάσει από τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της αντιμεταλλευτικής προπαγάνδας, που λυμαίνεται τη ΒΑ Χαλκιδική.
Χαρακτηρίζουμε υβριστική την

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η τρομοκρατία και οι απαγορεύσεις δεν περνάνε! Το λόγο έχει ο κυρίαρχος λαός! Έξω η Μέρκελ, έξω η ΕΕ και το ΔΝΤ!


Η τρομοκρατία και οι απαγορεύσεις δεν περνάνε!
Το λόγο έχει ο κυρίαρχος λαός! Έξω η Μέρκελ, έξω η ΕΕ και το ΔΝΤ!
 Με χουντικής έμπνευσης ανακοίνωση ο αστυνομικός διευθυντής της Αττικής σαν άλλος κατοχικός διοικητής απαγορεύει τις δημόσιες συγκεντρώσεις στη διαδρομή και τους χώρους που θα βρεθεί η ανεπιθύμητη για το λαό Γερμανίδα καγκελάριος στην αυριανή της επίσκεψη. Η προκλητική

Οικονομικοί έλεγχοι σε Δευτεροβάθμιες Συνεταιριστικές Οργανώσεις

Ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Γιάννη Δριβελέγκα προς τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με θέμα: «Οικονομικοί έλεγχοι σε Δευτεροβάθμιες Συνεταιριστικές Οργανώσεις»
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
Προς: Τον κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Θέμα: «Οικονομικοί έλεγχοι σε Δευτεροβάθμιες Συνεταιριστικές Οργανώσεις»

Συλλήψεις και προσαγωγές...

Με τόσες συλλήψεις και προσαγωγές θα γίνουν ανάρπαστα αυτά τα μπλουζάκια!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του τελωνειακού κώδικα στη Χαλκιδική


Κατασχέθηκαν  περισσότερα από 171.400 πακέτα λαθραίων τσιγάρων καθώς και ναρκωτικές ουσίες και η άδεια κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσυκλέτας για την οποία έχει δηλωθεί κλοπή την 20.08.2007 στην Αθήνα.
 Αστυνομικοί του  Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής πέτυχαν τη σύλληψη τριών ημεδαπών 47, 39 και 17, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του τελωνειακού κώδικα, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 37χρονος ημεδαπός.

Το ...κυρίαρχο ΠΑΣΟΚ

...κυριάρχησε το δεύτερο!

Αγώνες Στίβου στη Νικήτη, Σάββατο, 13-10-2012


Από  την ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και το Γυμαστικό Σύλλογο «η Σιθωνία»   υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας προκηρύσσονται   και  διοργανώνονται   ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ, το Σάββατο 13/10/2012 (Πρωί 10.45-14.45) στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης. Το πρόγραμμα, τα αγωνίσματα και οι κατηγορίες αθλητών-τριών φαίνονται στη προκήρυξη που ήδη έχει σταλεί από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης: (Διασυλλογικοί, Β φάση ΠΠ/Β-ΠΚ/Β,. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και ορισμένα αγωνίσματα ΠΠ/Α-ΠΚ/Α καθώς και Μινι-Σ. Μινι)
 ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση ενάντια στην επίσκεψη της Μέρκελ

Τα Κινήματα Πολιτών Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνονται στον Λευκό Πύργο την Τρίτη 9/10 στις 17:00 και διαδηλώνουν ενάντια στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα, προς το Γερμανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης.
Ξεσηκωνόμαστε ενάντια σε αυτό που θεωρούμε αυτονόητο, και που οι εθελόδουλοι άρχοντες μας δεν τολμούν να πουν μπροστά στο πραγματικό αφεντικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Ότι η πολιτική που επιβάλουν οδηγεί στο κρεματόριο πρώτα και πάνω απ’ όλα την Ελλάδα, κι ύστερα ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Νότο.
Διαδηλώνουμε για να διατρανώσουμε αυτήν την μεγάλη αλήθεια που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας και αγωνίζονται όλοι να την αποκρύψουν: Ο τρόπος με τον οποίον πολιτεύεται η Γερμανία, ως η πρωτοστάτιδα

WELCOME MERKEL...!


Συμμετοχή του Δημάρχου Αριστοτέλη στη 10η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περφερειών και Πόλεων 2012, στις Βρυξέλλες.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη συμμετέχει στη 10η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων 2012 με τίτλο «Οι Ευρωπαϊκές πόλεις και οι Περιφέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά», η οποία θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 8 έως 11 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες.
Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα συμμετέχουν φορείς και εκπρόσωποι των περιφερειακών αρχών, καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, ενώ μεταξύ των 600 ομιλητών περιλαμβάνονται εκλεγμένοι πολιτικοί, μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και της Επιτροπής των Περιφερειών.

Μαθητές καθάρισαν τις ακτές του Ν.Μαρμαρά

Διακόσιοι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Ν. Μαρμαρά καθάρισαν τις ακτές «Μπανιέρες» και «Παράδεισος», στο Ν. Μαρμαρά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εκστρατείας Εθελοντικού Καθαρισμού ακτών που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος ¨HELMEPA¨ και συμμετέχει ο Δήμος Σιθωνίας.
Με σύνθημα «Καθαρό περιβάλλον σημαίνει Πολιτισμός», εφοδιασμένοι με

Μια συγκλονιστική εμπειρία

του Γιάννη Μακριδάκη
“Ταραχιέμαι σου λέω και δεν περνώ από κει πια, κάνω τον κύκλο του βουνού, από τον άλλο δρόμο, 25 χιλιόμετρα για να πάω στο χωριό”.
Ένας εξαίρετος άνθρωπος ο Γιώργης ο “Καλύβας”, γλυκός σαν τη φύση που τον περιβάλλει, ασπούδαχτος μα μορφωμένος βαθιά, άνθρωπος με όλη την ουσία και τέλος, αξιοπρεπής και αντιστασιακός μέχρι το τέλος του, μη εξαγοράσιμος.
Έχει την καλύβα σ’ ένα κτήμα προγονικό, κατάκαρδα στις Σκουριές και τον βρήκαμε εκεί μαζί με τη μητέρα του, που μεγάλωσε μες στο δάσος κι από μικρό κορίτσι έπαιρνε τα