Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Μεϊμαράκης: "Αναστολή καθηκόντων..."

Η ανακοίνωση του κ. Μεϊμαράκη:

"ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ" ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
... σημαίνει "Υποκρισία και άγιος ο θεός".
Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου, που δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή στην εφημερίδα "Αγγελιοφόρος", με την υπογραφή του δημοσιογράφου Μάκη Βοϊτσίδη, ο οποίος, όπως πληροφορηθήκαμε είναι και πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης. 
Στο άρθρο του ο κ. Βοϊτσίδης παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο τον παραλογισμό, την αλαζονεία, την υποκρισία και τη φασιστική νοοτροπία των εκπροσώπων της δήθεν οικολογικής σκέψης και των "εκτελεστών" της. Τα παραδείγματα άπειρα. Ορισμένα χαρακτηριστικά μας δίνει και ο αρθρογράφος. 

Χαλκιδική, η σιωπή των αμνών… μέρος 1ο

Παραλία Στρατωνίου, Σεπτέμβριος 2012.
Γι’αυτό οι κάτοικοι του Στρατωνίου
κάνουν μπάνιο στα Κακούδια…
antigoldgreece
Έχουμε χρόνια που γράφουμε για το πρόβλημα της ρύπανσης της παραλίας και του όρμου του Στρατωνίου από βαρέα μέταλλα, συνέπεια της επί δεκαετίες απόρριψης των αποβλήτων του εργοστασίου εμπλουτισμού στη θάλασσα, μπροστά στο χωριό. Δείτε Στρατώνι: γαλάζια σημαία, κίτρινη θάλασσα – 2η έκδοση,

ΜΑΤ και ΕΚΑΜ στο Άγιο Όρος για την απομάκρυνση Μοναχών

- Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αυτή την ώρα στο Κονάκι στις Καρυές
- Η ΕΛΑΣ διαψεύδει την παρουσία αστυνομικών στο σημείο
- Αιτία της διαμάχης μεταξύ των αδελφοτήτων είναι ποιος θα πάρει την ονομασία της Μονής Εσφιγμένου 
- Το 2006 είχαμε πόλεμο μοναχών με σκηνές απείρου κάλλους στο Άγιο Όρος

Να βγω;...

Μεταλλείο χρυσού Σαπών. Ετοιμάζεται η άλωση της Θράκης…


Επίσκεψη γνωριμίας με το χώρο όπου προγραμματίζεται να γίνει το μεταλλείο χρυσού Σαπών από την GLORY RESOURCES πραγματοποίησε χθες Κυριακή η “Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης-Έβρου κατά του χρυσού”. Πάνω από 200 πολίτες από τις Σάπες και τα γύρω χωριά, από την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, περπάτησαν στο χώρο του μελλοντικού μεταλλείου της “Οχιάς” που απέχει μόλις 700 μ. από τον Οικισμό Παλινοστούντων των Σαπών και ενημερώθηκαν για τα σχέδια της εταιρείας από μέλη της “Διανομαρχιακής” και τον Τόλη Παπαγεωργίου του “Παρατηρητηρίου”.

Κύκλος ομιλιών: Η Τέχνη του να είσαι γονέας


ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 67...;


Κύριοι βουλευτές Χαλκιδικής:

Έχετε να πείτε κάτι στους συμπατριώτες σας ελαιοπαραγωγούς;

Σε απόγνωση οδηγούνται οι αγρότες τις Χαλκιδικής οι οποίοι καλούνται να παραδώσουν την παραγωγή τους σε εξευτελιστικές τιμές.

Η κατάσταση με τις ελιές Χαλκιδικής είναι οριακή. Η τιμή των 0,80 στην πρώτη κατηγορία -όπως ανακοινώθηκε από συγκεκριμένους εμπόρους- αφορά το 15% της συνολικής παραγωγής. Η παραπάνω τιμή είναι απαράδεκτη και δεν καλύπτει ούτε το κόστος παραγωγής. Οι παραγωγοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, δεν«βγαίνουν» οικονομικά, θα προσπαθήσουν να μειώσουν το κόστος παραγωγής, με αποτέλεσμα η ποιότητα να υποβαθμιστεί. Κάτι τέτοιο θα απαξιώσει το προϊόν και θα είναι καταστροφικό για όλους.

Στημένα σκηνικά και απύθμενη … υποκρισία!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Ξαφνικά εν μέσω των οδυνηρών εξελίξεων που μας οδηγούν στην απόλυτη εξαθλίωση, μας προέκυψε η “σθεναρή” αντιστάση του "διορισμένου" κ. Στουρνάρα ο οποίος μάλιστα όπως μας λένε διαφώνησε, “θύμωσε” και “φώναξε” εντόνως στον επικεφαλή της Τρόικα κ. Τόμσεν λέγοντας του να μη το “πιέζουν” άλλο γιατί θα παραιτηθεί!

Εκδήλωση Ημέρας Εθνικών Ευεργετών

Εκδήλωση στη Γαλάτιστα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΔΡΑΜΕΡΙΟΥ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 1821
Ο Σύλλογος Γαλατιστέων Θεσσαλονίκης «Ανθεμούς», με αφορμή την 179η Επέτειο της κοιμήσεως του ηρωικού διδασκάλου και Επισκόπου Αδραμερίου-Γαλατίστης Ιγνατίου, Σας προσκαλεί στις Εκδηλώσεις προς τιμή του Επισκόπου Ιγνατίου και των θυμάτων της μάχης και του ολοκαυτώματος της Γαλάτιστας του 1821, που θα πραγματοποιηθούν στις 7 έως 12 Οκτωβρίου στη Γαλάτιστα.