Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Του Θ.ΚΑΡΤΕΡΟΥ - ΑΥΓΗ
Αν ο Γιώργος Παπανδρέου βραβεύτηκε με το Quadriga από τουςΓερμανούς, ανακηρύχτηκε Παγκόσμιος Διανοητής από τους Αμερικανούς και τώρα μεταλαμπαδεύει τη σοφία του με ακριβοπληρωμένες διαλέξεις (20.000 δολάρια εκάστη) στο Χάρβαρντ, τότε στον Αντώνη Σαμαρά και στους δύο ελάσσονες εταίρους του στην κυβέρνηση θα πρέπει να απονείμουν Νόμπελ, Όσκαρ και θέση τακτικού καθηγητή στην Οξφόρδη. Όλα μαζί και ταυτοχρόνως.

Τι δείχνουν δημοσκοπήσεις

ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Σας παρουσιάζουμε ορισμένες σελίδες από το νέο Αλφαβητάριο της Α΄ Δημοτικού του Ελληνικού σχολείου εν έτη 2012στα χρόνια της νέας κατοχής. 
Η μικρή μας ηρωίδα Λόλα από το κλασσικόν βιβλίο πρόκειται να ξανακούσει το "κοίτα Λόλα ένα μήλο"
Όμως από τότε που γράφτηκε η συγκεκριμένη η διατύπωση έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Μια σύγχρονη "Λόλα" θαδυσκολευτεί να καταλάβει τι είναι ένα μήλο.  
Το δανειζόμαστε από φιλικό μας ιστότοπο (πατήστε εδώ) και στο τέλος των μαθημάτων θα το επιστρέψουμε για να το δανειστή άλλος μαθητής!
Έτσι σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και

ΑΠΕΡΓΙΑ στις 26 του Σεπτέμβρη


Ευχαριστήριο


Όσα ζητάει η τρόικα! Μπράβο στους "λεβέντες"!!!

Όπως αποκαλύπτει, αύριο Κυριακή, η εφημερίδα Realnews Μεϊμαράκης, Λιάπης και Βουλγαράκης κατονομάζονται εγγράφως (κατάθεση Ιωσήφ Λιβανού, πρώην συνεργάτη του Ι. Καρούζου) για συμμετοχή σε υπόθεση που εξετάζει το ΣΔΟΕ και αφορά σε μεγάλο κύκλωμα που ξέπλυνε μαύρο χρήμα αγοράζοντας ακίνητα αξίας 10,2 δισ. ευρώ!

Λαθρο-Μεταλλεία Χρυσού Χαλκιδικής

πολιτικό και υπαρξιακό, μα προπαντός σκάνδαλο εγκληματικό. 
(Μια συνολική θεώρηση του θέματος και μια πρόταση δράσης για θετική διέξοδο)
Με τίτλους...
Χαρακτηριστικές περιπτώσεις από τους ανυπόστατους και ψευδείς ισχυρισμούς της εταιρείας στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. 

Όταν ο Κασιδιάρης εξυμνούσε τον Χίτλερ (προκαλεί φρίκη και μόνο που το σκέφτεται κανείς!)

Παλαιότερο άρθρο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου, το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων, καθώς εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ.

Το επίμαχο άρθρο είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής στις 20 Απριλίου 2011, εκεί όπου ο Κασιδιάρης έκανε λόγο για «ψέμματα» και «ιστορικές ανακρίβειες» σε σχέση με τον Χίτλερ.
Με αφορμή την επέτεοιο από τη γέννηση του το 1889, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τον περιγράφει ως «μέγα αναμορφωτή και οργανωτή ενός πρότυπου κράτους», χαρακτηρίζοντας τον παράλληλα ως... «ύψιστο στρατηγικό νου» και «ιδιοφυία». 
Παρακάτω το απόκομμα της εφημερίδας:

NIKH Πολυγύρου - Ιερισσός 2-1

Με μέτρια εμφάνιση η ΝΙΚΗ Πολυγύρου πήρε τους τρεις (3) πρώτους της βαθμούς για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Χαλκιδικής. 

Σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο Πολυγύρου κέρδισε την Ιερισσό με τέρματα 2-1. Τα τέρματα της ΝΙΚΗΣ πέτυχαν οι: Παραλίκης και Σάρρης.

Γιορτή Ροδιού 2012

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών η Γιορτή Ροδιού αναβλήθηκε από 15 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 
Διοργανωτές: Ομάδα παραγωγών Ροδιoύ Ριζών & Σύλλογος Γυναικών Ριζών

H πρόεδρος της Αργεντινής για την Ελλάδα...

Είδες η ΕΡΤ;

Του Θανάση Καρτερού - ΑΥΓΗ
Καλά: 3.000 ευρώ τον μήνα, ακόμα καλύτερα 3.500 ευρώ τον μήνα, ξέρουμε όλοι τι σημαίνουν και μάλιστα σε τέτοια εποχή.
Αλλά πείτε για τον Θεό σας, τι σημαίνει για την ΕΡΤ της λιτότητας σύμβουλος προγράμματος ενημερωτικών εκπομπών; Τι σημαίνει ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας; Τι διάολο πάει να πει ειδικός σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας; Και πώς σε μια δημόσια επιχείρηση, που πρόσφατα έδιωξε κόσμο και υποτίθεται ότι διάγει περίοδο οικονομιών, βρίσκονται λεφτά για το διορισμό όχι μόνο μιας διμοιρίας στελεχών, αλλά και ενός λόχου συμβούλων;