Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

"Πράσινα χάλια"! Χειρότεροι κι από τον ακατονόμαστο...


Επιχειρηματικότητα και καινοτομία: Η Χαλκιδική ...παρούσα!

Συνέντευξη στο Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF (το δεύτερο μεγαλύτερο της Γερμανίας) για την Ελλάδα και τη κρίση, την επιχειρηματικότητα, την Ελλάδα του Ευρώ, την αισχρή αντιμετώπιση της χώρας απο διεθνή ΜΜΕ, για το σκληρά εργαζόμενο Έλληνα, τη πολιτική, τους νέους και το αύριο, μιλώντας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ τα οποία θα μεταφράσουν με υπότιτλους στα Γερμανικά έδωσε σήμερα ο Θέμης Τσούφης.
Ο Χαλκιδικιώτης Θέμης Τσούφης έδωσε τη συνέντευξη με την ευκαιρία της συμμετοχής του σε διεθνή διαγωνισμό επιχειρηματικής καινοτομίας. 

«ΨΑΛΙΔΙ – ΜΑΧΑΙΡΙ – ΤΣΕΚΟΥΡΙ».

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Τρία εργαλεία, τα οποία έγιναν «εφιάλτης» ενός ολόκληρου λαού!
Έγιναν εφιάλτης γιατί οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων, αν μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε έτσι, τα χειρίζονται με τόση μαεστρία εναντίον μας, που αμφιβάλλω αν κάτι παρόμοιο συμβαίνεισε άλλη χώρα, ακόμα και σε άλλον πλανήτη!
Μιλώ βέβαια για τις «περικοπές» (πολύ λάιτ Όρος) σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, μιλώ για την «σφαγή» μας στα προστάγματα της «τρόικας».

ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67...


O 1ος αγώνας του Α.Ο.Πολυγύρου

Την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΟΠολυγύρου κάνει το εφηβικό τμήμα. Ποιο συγκεκριμένα στα πλαίσια του εφηβικού Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΧ υποδέχεται την ομάδα της Αρναίας.
Ο ΑΟΠ κάνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.
Σας περιμένουμε στο γήπεδο μας το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 18:15 το απόγευμα.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου - Ιερισσός


Τεχνητή ... κρίση από το "εφιαλτικό" ντουέτο!


Δυνατότητες και απειλές για Ελληνική Γεωργία-Χαλκιδική


Νέες δυνατότητες, προκλήσεις και απειλές για την Ελληνική γεωργία στα πλαίσια μιας παγκοσμιοποιημένης αγοράς τροφίμων – Η περίπτωση της Χαλκιδικής μας

Χαράλαμπος Ν. Λαζαρίδης

Καθηγητής και Διευθυντής του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων,
Γεωπονική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Η κλιματική αλλαγή, η παγκοσμιοποίηση της αγοράς τροφίμων, η εντατικοποίηση της γεωργίας, τα γενετικά τροποποιημένα («μεταλλαγμένα») φυτά και ζώα και - τελευταία - τα βιοκαύσιμα με την προκαλούμενη «αρπαγή γης» (“land grabbing”), έχουν επιφέρει δραματικές αλλαγές στην παγκόσμια γεωργία, αναδεικνύοντας νέους κινδύνους και φέρνοντας στο προσκήνιο νέες προκλήσεις για τις Γεωτεχνικές Επιστήμες και τις Επιστήμες Τροφίμων.

Επίτιμος Δημότης Ν. Προποντίδας ο Ηλιάδης


Επίτιμο Δημότη του Δήμου Νέας Προποντίδας θα ανακηρύξει τον δις Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή του Τζούντο Ηλία Ηλιάδη Ο Δήμος Νέας Προποντίδας έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η τελετή ανακήρυξης θα πραγματοποιηθεί το Σαββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20.30 στην αίθουσα ΗΛΙΟΣ του ξενοδοχείου OCEANIA CLUB στα Νέα Μουδανιά και η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" ΣΤΟ ΓΟΜΑΤΙ ΣΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η περιουσία ενός βιοπαλαιστή στις φλόγες...
"Μπράβο" στους... αγωνιστές και τις... αγωνίστριες της "οικολογίας"
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Το βίντεο, που φέρνουμε στη δημοσιότητα, δείχνει το πώς μετατράπηκε... σε λαμπάδα, το λεωφορείο μεταφοράς εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας στο Γομάτι, από ομάδα αγνώστων, που επέστρεφε από την "ειρηνική" κινητοποίηση των Σκουριών, στις 5 Αυγούστου. 

"Γνωστοί-άγνωστοι" για να είμαστε πιο ακριβείς, καθώς ενώ ήταν πολλοί που είδαν τη σκηνή του βανδαλισμού του λεωφορείου με πέτρες, ρόπαλα και καδρόνια και του εμπρησμού του με βόμβες μολότοφ, απειλήθηκαν για τη ζωή τους από τους προστάτες της "οικολογίας" και εξαιτίας αυτού του λόγου κρατούν το στόμα τους κλειστό.

"Πάρε την ιστορία στα χέρια σου!"


26 Σεπτέμβρη: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ