Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΝΙΚΗ Πολυγύρου για τον Μαρίνο Φυλαχτό

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου συγχαίρουν τον Μαρίνο Φυλαχτό, που αναδείχθηκε 4ος παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της δισκοβολίας στους παραολυμπιακούς αγώνες 2012 του Λονδίνου, καθώς και την προπονήτριά του Κα Βούλα Ουγκρενίδου - Εμμανουήλ.
Γνωρίζοντας από κοντά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν μαζί, αθλητής και προπονήτρια, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία γι' αυτούς και τιμά τον τόπο μας.
Τους ευχαριστούμε πολύ!
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ζούνης Δημήτρης

ΠΑΣΟΚ ετών 38 (όσο και ο Τσίπρας)

Τα 38 του χρόνια κλείνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ και θα τα γιορτάσει στο Μουσείο Μπενάκη επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι πια ένα μουσειακό κόμμα. Από την επικήδεια τελετή θα απουσιάσουν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ γιατί άλλα έχουν ραντεβού με τον ψυχίατρό τους, άλλα ετοιμάζουν τη διαφυγή τους στο εξωτερικό και άλλα είναι στη φυλακή.
Στο γενέθλιο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ δεν θα παραστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος που βρίσκεται ήδη στη φυλακή, για να προετοιμάσει το έδαφος για τους υπόλοιπους.

Φορολογούν τον εργαζόμενο των 500 ευρώ και το κράτος χρωστά 6,7 δις!

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Ένας από τους πολλούς τίτλους ειδήσεων, που φωτογραφίζει το ΧΑΛΙ αλλά και το ΘΡΑΣΟΣ εκείνων που (υποτίθεται) μας κυβερνούν και μας κυβερνούσαν.
Μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που δείχνει το «αύριο» ενός ολόκληρου λαού τον οποίο έβαλαν σκοπό αφού τον κατακλέψουν, να τον εξοντώσουν.
Γιατί μη μου πείτε ότι και καλά με τα μέτρα αυτά δεν μας κατακλέβουν.

Χαλκιδική: Θωρακίζεται η περιοχή του Αγίου 'Ορους μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου

Θωρακίζεται ενόψει του χειμώνα η περιοχή του Αγίου Όρους και της Ουρανούπολης, μετά την καταστροφική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις αρχές Αυγούστου, στο τρίτο «πόδι» της Χαλκιδικής.
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αριστοτέλη έγινε αποτίμηση των ζημιών που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα και σχεδιάστηκαν τα πρώτα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα τους επόμενους μήνες από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η συντονιστική επιτροπή των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Χαλκιδικής


Με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού Λύτρα Χρήστου, ως εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο νομό Χαλκιδικής ορίστηκε ο Μάγιατζης Αθανάσιος και αναπληρωτής ορίστηκε ο Γερούκης Ιωάννης.
Η συντονιστική επιτροπή αποτελείται από τους :

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.Πολυγύρου


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ...


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΡΙΝΟ ΦΥΛΑΧΤΟ


Αγαπητέ Μαρίνε
Με μεγάλη αγωνία παρακολουθήσαμε όλοι μας την υπερπροσπάθεια, που κατέβαλες στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Λονδίνο 2012, ξεπερνώντας για μια ακόμη φορά τον εαυτό σου, τα προβλήματα και την πίεση της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.
 Παρακαλώ να δεχθείς τα ολόψυχα συγχαρητήρια προς εσένα και τους συνεργάτες σου για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, από εμένα προσωπικά και το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή για την Παλαιόχωρα και τον Δήμο Πολυγύρου, που πλέον κουβαλάς στις πλάτες σου.

Η “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ” και η νεκραναστημένη “TVX HELLAS” συναντιούνται στα …αμπέλια των Σκουριών


O κ. Αθανάσιος Φελώνης είναι διαπρεπής δικηγόρος των Αθηνών, γνωστός από τη σύνδεσή του με μεταλλευτικές εταιρείες και ειδικός εισηγητής σε μεταλλευτικά συνέδρια και ημερίδες. Με το 22137/12.12.2003 συμβόλαιο της συμβολαιογράφου Αθηνών Ιωάννης Γαβριέλη-Αναγνωσταλάκη ο κ. Φελώνης ως νόμιμος εκπρόσωπος της TVX HELLAS A.E., μεταβίβασε στο Ελληνικό Δημόσιο, εκπροσωπούμενο από το Χρήστο Πάχτα, το σύνολο των στοιχείων ενεργητικού της εταιρείας “χωρίς να απαιτείται διαπίστωση και απογραφή της λογιστικής του αξίας, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων”. Τα εν λόγω “στοιχεία ενεργητικού” είναι τα Μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.Πολυγύρου


ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
BASKETBALL  VOLLEYBALL – ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 - 2013
Junior τμήμα Basket Αγοριών – Κοριτσιών
 (έτος γέννησης 2002-2005)-2 τμήματα
(Τρίτη 15:00 – 17:30, Παρασκευή 15:00-17:30 &
 Σάββατο 09:15 – 11:45)

Κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου

Στις 28 Αυγούστου 2012 κλάπηκε φορτηγό αυτοκίνητο Mercedes 35/48, τεσσάρων αξόνων, χρώματος μπλε με πράσινη καρότσα, στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι ή υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του να βοηθήσει στην ανεύρεση του φορτηγού και θα εισπράξει μεγάλη αμοιβή.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972088552  

Ο πονηρός "σωματοφύλαξ"...

Είχαμε ασχοληθεί στο παρελθόν, επανερχόμαστε με νεότερα στοιχεία αλλά το ίδιο ερώτημα:
Σωματοφύλαξ πρώην υπουργού,  υπουργού εκλογικής περιφέρειας της ...Επικράτειας, επί έντεκα (11) συναπτά έτη ελάμβανε τη σύνταξη του αποθανόντος γονέα του και συνολικό ποσό περίπου εξήντα χιλιάδες ευρώ (60.000,00 €) !!!
Μαθαίνουμε ότι το ποσό έχει επιστραφεί (πλην τόκων) και εκκρεμεί η υπόθεση, συνολικά, στον εισαγγελέα. Το ερώτημα:
Ο υπουργός σίγουρα δεν έχει ευθύνες, ούτε πολιτικές, για το θέμα. 
Συνεχίζει όμως να τον έχει στη φρουρά του; Αν ναι, τώρα έχει ευθύνες!