Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Δήμος Αριστοτέλη: Διανομή μπλε σακούλων και ενημερωτικού υλικού ανακύκλωσης

=== Εντείνεται και επεκτείνεται σε κάθε γειτονιά η προσπάθεια του Δήμου Αριστοτέλη για την Ανακύκλωση συσκευασιών (από γυαλί, χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, λευκοσίδηρο). 
=== Ξεκινά και ολοκληρώνεται το τριήμερο 3,4 και 5 Σεπτεμβρίου 2012 η διανομή ενημερωτικού υλικού και μπλε σακουλών ανακύκλωσης σε κάθε νοικοκυριό του Δήμου Αριστοτέλη από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.). 
=== Τοποθετούνται επιπλέον 250 μεγάλοι μπλε κάδοι ανακύκλωσης χωρητικότητας 1.100 λίτρων στους οικισμούς του Δήμου Αριστοτέλη. 

O "ειδικός" στις ΜΚΟ Σερραίος βουλευτής του γΑΠ Ε. Κουτμερίδης, ΤΩΡΑ και στο ρόλο Οικονομικού Επιθεωρητή


O "ειδικός" στις ΜΚΟ Σερραίος βουλευτής του γΑΠ Ε. Κουτμερίδης, ΤΩΡΑ και στο ρόλο Οικονομικού Επιθεωρητή
Ο Κουτμερίδης (ΠΑΣΟΚ) μετακόμισε στη Νέα Δημοκρατία ή απλώς ρουσφέτια και τακτοποιήσεις συγκυβέρνησης;
Τέτοιο ρουσφέτι ούτε οι τροϊκανοί δεν θα το κατανοήσουν
Ο κ. Κουτμερίδης ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Σερρών και όπως είναι φυσικό δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί. Συνεπώς όφειλε να επανέλθει -ως απλός δημόσιος υπάλληλος (εφοριακός)- στη ΔΥΟ Σερρών για να εξυπηρετεί τους πολίτες. Όμως η «τύχη» είναι στο πλευρό του!

Ν.Δ. προ εκλογών

Για καφέ στην Ομόνοια!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Χαλκιδικής για τον Μαρίνο

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συγχαίρουμε τον Χαλκιδικιώτη Παραολυμπιονίκη Μαρίνο Φυλαχτό, ο οποίος μας έκανε όλους υπερήφανους κατακτώντας την τέταρτη θέση στον τελικό του αθλήματος της δισκοβολίας. 
Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά της Παραολυμπιακής αποστολής, που χωρίς τις απαραίτητες υποδομές και βοήθειες από την πολιτεία, καταφέρνουν να διακρίνονται και να εκπροσωπούν επάξια την χώρα μας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Σ. ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
 Σας ενημερώνουμε ότι η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΔΟΞΑΣ Ορμύλιας για τη σεζόν 2012–13, θα αποτελεί συνεργαζόμενο μέλος των ακαδημιών ποδοσφαίρου        «PAOK ACADEMY FOOTBALL PRINTS» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης μετά από συμφωνία που επετεύχθη στις 26-8-2012 μεταξύ των συμβουλίων των ακαδημιών των δύο συλλόγων.
Η συμφωνία αυτή προέκυψε από πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον σύλλογό μας μετά τις σχέσεις που αποχτήσαμε με την διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ακαδημιών που έγινε τον περασμένο Μάιο στο γήπεδο της Ορμύλιας.

4ος στο Λονδίνο ο Μαρίνος Φυλαχτός - Η προσπάθειά του

Και πάλι παραολυμπιονίκης ο Χαλκιδικιώτης Μαρίνος Φυλαχτός

Μαρίνος Φυλαχτός
Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Μαρίνος Φυλαχτός γίνεται παραολυμπιονίκης στη δισκοβολία!
Ο Μαρίνος (κατάγεται από την Παλαιόχωρα Χαλκιδικής και ζει εκεί) συμμετείχε σήμερα για δεύτερη φορά σε παραολυμπιακούς και κατέκτησε την 4η θέση με βολή 41,63μ (ατομικό ρεκόρ) .
Έχει ως προπονήτρια-γυμνάστρια την 

Κάποια γραμμάτια ξοφλάει τώρα στους προστάτες του ο Θ. Αναστασιάδης

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Θέμος Αναστασιάδης και η φυλλάδα του είχε αναλάβει εργολαβικά να μας κάνει την «αγιογραφία» της ναζιστικής συμμορίας-κόμματος της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της. (Τους λόγους τους γνωρίζει ο ίδιος).
Σήμερα με την δημοσκόπηση που παρουσιάζει πρωτοσέλιδα στην πατσαβούρα του, εκτός του ότι πάλι κάνει αβάντα στην νεοναζιστική συμμορία, παρουσιάζοντας ανεβασμένα τα εκλογικά της ποσοστά, βιάζει βάναυσα την νοημοσύνη μας λέγοντας μας –μέσω της δημοσκόπησης που παρουσιάζει- ότι ο ελληνικός λαός αποτελείται από ένα .. μπουλούκι μαζοχιστών.

"Ένας ταλαιπωρημένος πολίτης, ένας από τους πολλούς."

Κύριοι
Είμαι ένας ταλαιπωρημένος πολίτης, ένας από τους πολλούς.
Η ώρα που γράφω είναι 4:57.
Ξέρετε γιατί σας γράφω; Γιατί δεν έχω βράδυ. Γιατί από τον Μάη δεν έχω βράδυ.
Γιατί από τον Μάη δεν μπορώ να ανοίξω τα παράθυρα να κοιμηθώ.
Γιατί από τον Μάη, κάθε μέρα ξυπνάω κουρασμένος και άϋπνος.
Γιατί από τον Μάη τα   beach bar  (που αφήνουν; χρήμα) δεν με υπολογίζουν.