Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

ΤΑ… «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ» ΜΕΤΡΑ.

Του Βασίλη Τσούγκαρη
Μετά από σχεδιασμούς, μοντέλα και ρυθμίσεις, ήρθαν τα «νέα μέτρα» με τα οποία η κυβέρνηση φιλοδοξεί να μαζέψει 11,5 δις. για να κάνει το χατίρι των αφεντικών της.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η σφαγή ξεκινά από τον απλό λαό, από τους συνταξιούχους τους μισθωτούς, από ΟΛΟΥΣ εκείνους που μέχρι και σήμερα μετρούσαν τα κομμάτια τους, και από αύριοούτε αυτά δεν θα έχουν.
Ο πρωθυπουργός είπε ότι ο κόσμος ΔΕΝ αντέχει άλλα μέτρα.

Γαλάτιστα - ΝΙΚΗ Πολυγύρου 1-1

Ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) απέσπασε η ομάδα του Πολυγύρου, στο γήπεδο της Γαλάτιστας από την τοπική ομάδα, μετά από απογοητευτική εμφάνιση.

Τα μέτρα των 11.5 δις


Συνελήφθη πρόεδρος για εκβιασμό σε ποδοσφαιριστή

Στο Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου οδηγήθηκε πρόεδρος ομάδος από τη Χαλκιδική για εκβιασμό σε ποδοσφαιριστή. 
Πιο αναλυτικά, ο 58χρονος πρόεδρος εκβίασε τον ποδοσφαιριστή ώστε να πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 2.500 ευρώ για να πάρει την ελευθέρας του από την ομάδα. Έτσι, μετά από αλλεπάλληλες πιέσεις του 58χρονου, ο παίχτης αναγκάστηκε να "κλείσει" ραντεβού μαζί του σε καφετέρια της Χαλκιδικής. 
Στο μέρος συνάντησης των δύο ανδρών, ήταν και άνθρωποι της αστυνομίας, οι οποίοι είχαν δεχθεί την καταγγελία του παίχτη

Εγγραφές και έναρξη προπονήσεων παιδικών τμημάτων Α.Ο.Σ

Από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.30 αρχίζουν οι εγγραφές και οι προπονήσεις των παιδικών τμημάτων του Α.Ο.Σημάντρων.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων θα έχει ως εξής :
Τετάρτη και Παρασκευή
Από τις 15:30 – 16:45 για τις ηλικίες 7 ως και 10 ετών και 16:45 – 18:00 για τις ηλικίες 11 ως και 14 ετών.
Από το Δ.Σ. του ΑΟΣημάντρων
-Σε φιλικό παιχνίδι: Α.Ο.Σημάντρων - Ελαιοχώρια 4-1

Τριήμερο δράσεων ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού


Το νερό νεράκι λέμε στα Σήμαντρα.

Θέλω να καταγγείλω το κοινοτικό συμβούλιο και τον πρόεδρο που δεν μερίμνησε να κάνει κάτι για το νερό στα Σήμαντρα, Θέλω να επισημάνω και κάτι πολύ σοβαρό, ο δήμος Ν.Προποντίδας ενοικίασε μια γεώτρηση στα Σήμαντρα για χρονικό διάστημα ενός έτους δείτε την απόφαση εδώ 
Δεν γνωρίζω αν ο ιδιοκτήτης έσπασε το συμβόλαιο, αν όχι τότε διαβάστε παρακάτω.

Διαχειριστές της... επόμενης χρεοκοπίας


Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Αν κάποιος παρακολουθήσει προσεκτικά τη διεθνή συζήτηση για την Ελλάδα – και όχι τους τρομολαγνικούς εκβιασμούς που η ίδια η τρικομματική συγκυβέρνηση πρακτορεύει στο εσωτερικό – θα διαπιστώσει ότι σε γενικές γραμμές υπάρχει πράγματι ένα πλάνο πάνω στο οποίο όλοι διαβουλεύονται και, πιθανότατα, διαπραγματεύονται. Η βάση της συζήτησης είναι, κατ’ αρχάς, η οικονομία, η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΚΟ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Πυκνώνουν σ' όλη την Ελλάδα πλέον, οι αντιδράσεις πολιτών εναντίον των ΜΚΟ και οικολογικών οργανώσεων. Τις καταγγέλλουν ευθέως και δημόσια για τον διαλυτικό και συκοφαντικό ρόλο, που διαδραματίζει η δράση τους με τις οικονομικές χορηγίες της επίσημης πολιτείας.
Λάβαμε ένα πολύ ενδιαφέρον δελτίο τύπου, από τον κυνηγετικό σύλλογο της Χίου, ο "Ωρίων",

Άρης και Χαλκιδική


ΜΑΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΧΤΟΣ ET3

ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΔΙΑΠΟΡΟΥ ΝΗΣΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 10 km


ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 
Με  τη συμμετοχή 35 αθλητών  με ισάριθμα σκάφη  εθελοντών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής επιχειρεί φέτος τη διεξαγωγή μιας ιδιαίτερης εκδήλωσης.
Πρόκειται για τον περίπλου της νήσου  Διάπορος, έναν κολυμβητικό αγώνα 10 km, στο Σιγγιτικό κόλπο.
Όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα έχουν μακρά εμπειρία τεκμηριώσει τη συμμετοχή τους σε αγώνες τουλάχιστον 5 km. 

"Κύριοι βουλευτές, με εξοργίζετε αφάνταστα."

Επιστολή, μέχρι πρότινος μαθήτριας και σήμερα φοιτήτριας, την οποία βρήκαμε στην εφημερίδα της Χαλκιδικής "Θέμα".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


ΟΧΙ στo ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΒΡΩΣΙΜΗΣ ΕΛΙΑΣ & στους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ των ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ
 Συνάδελφοι ελαιοκαλλιεργητές
 Τα τελευταία χρόνια το εισόδημά μας μειώνεται και αυτό είναι παραπάνω από ορατό για μας & τις οικογένειές μας . Η κατάσταση δεν έχει έρθει από το πουθενά . Φρόντισαν γι’αυτή οι αντιαγροτικές πολιτικές , που εφάρμοσαν διαχρονικά ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας τις κατευθύνσεις της  Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ στο σύνολο των αγροτικών προϊόντων της χώρας μας - χωρίς φυσικά οι Ελιές της Χαλκιδικής  να αποτελούν εξαίρεση.

Στους στραβούς κυβερνά ο … μονόφθαλμος!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
Σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου σχετικά με το αντιμνημονιακό λάβαρο που είχε σηκώσει τα δυο χρόνια που αντιπολιτευόταν τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς, απάντησε με το αποστομωτικό: "ουδείς αναμάρτητος".
Ο σχολιασμός …