Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Τέλος τα χαραρέτια; (Σιγά να μη... !)


Αχ κουβελάκι !

Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της κρατικής τηλεόρασης;

Θα μας τρελάνουν!
Μετά τον Ανατολάκη που τοποθετήθηκε πρόεδρος του ΟΑΚΑ (!!!) καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης της κρατικής τηλεόρασης, λένε, αναλαμβάνει ο Αιμίλιος Λιάτσος μέχρι πρότινος παρουσιαστής "ειδήσεων" σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι (έλεγε, δηλαδή, ποια πηδιέται με ποιον, τι φοράει η κάθε σταρ, που ξενυχτούσαν οι ντίβες και άλλα τέτοια!!!)
-Ήμαρτον Κύριε!

Μεταλλεία Χαλκιδικής: Σύντομη ιστορία ενός αντάρτικου

Μια μικρή ταινία, από την ομάδα του μηνιαίου περιοδικού UNFOLLOW, για τον αγώνα των κατοίκων της βορειοανατολικής Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία και την σκληρή αστυνομική καταστολή με την οποία το ελληνικό κράτος προστατεύει τα συμφέροντα των ιδιωτικών μεταλλευτικών εταιρειών. (ΠΗΓΗ)

Αρχές του 2015 θα παραδοθεί ο νέος δρόμος "Τμήμα Θέρμης - Γαλάτιστα"


 Αρχές του 2015 θα παραδοθεί ο νέος δρόμος "Τμήμα Θέρμης - Γαλάτιστα" όπως φαίνεται από τη σύμβαση κατασκευής του έργου.

Ευχαριστήριο


Εισαγγελέας της ντροπής


ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΟΥ - ΑΥΓΗ
Λέει το γραφείο τύπου της ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε ραδιοφωνικό σταθμό: Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνης, με σημερινές του δηλώσεις, εύχεται τη χρεωκοπία της χώρας. Λίγες εβδομάδες πριν, ζητούσε απροκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη. Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη. Τέτοιες, όμως, δηλώσεις αποτελούν ντροπή.
Δεν διευκρινίζει δυστυχώς η Ν.Δ. ποιος είναι ο μεταφραστής των επίμαχων δηλώσεων, όπως απαιτεί η λογοτεχνία -ακόμα κι εκείνη της πολιτικής φαντασίας.

Ετοίμασαν τη ...θηλιά μας!

Σχεδόν έτοιμο θεωρείται το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ που αφορά στη διετία 2013-2014 και θα βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού μέχρι την Τρίτη. Πρόκειται για το νέο πακέτο λιτότητας που εκτός των άλλων, θα φέρει επιπλέον μειώσεις και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμα και δραστικό τσεκούρι σε συντάξεις του ιδιωτικού τομέα, στα εφάπαξ, αλλά και κλείσιμο δημοσίων οργανισμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πακέτο περιλαμβάνει:

Βραδιά ελληνικής μουσικής με Ιροντίνα Κάνδραλη και Αρμενιστές του Βορρά

«Θερινά μουσικά όνειρα»
Βραδιά ελληνικής μουσικής για τις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες, με την Ιροντίνα Κάνδραλη και τους Αρμενιστές του Βορρά, την Τρίτη 21 Αυγούστου, ώρα 21:15, στη Διώρυγα του Ξέρξη, στα Νέα Ρόδα.
Τα θερινά «Αριστοτέλεια 2012» συνεχίζονται με μια βραδιά ελληνικής μουσικής από γνωστούς συνθέτες του ελληνικού κινηματογράφου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Αυγούστου, ώρα 21:15, στη Διώρυγα του Ξέρξη, στα Νέα Ρόδα.

Αντάμωμα μουσικών καλλιτεχνών Ορμύλιας, 24/8