Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

Άννα Χαλκιά: "Ζητώ συγγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ..."


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ    ΕΛΛΗΝΕΣ
 ΧΑΛΚΙΑ  ΑΝΝΑ
Πολιτευτής  Χαλκιδικής
 ΔΗΛΩΣΗ
 Σχετικά με τη χτεσινή ανάρτηση που φέρει τον τίτλο «Ανεξάρτητοι Έλληνες Χαλκιδικής κατά ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνω  τα εξής :
 1)      Το περιεχόμενο του κειμένου  της ανάρτησης δεν με εκφράζει  και συντάχθηκε εν αγνοία μου.
2)   Στο Νομό Χαλκιδικής δεν υφίσταται  Νομαρχιακή Επιτροπή του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ως εκ τούτου η ανυπόγραφη αυτή ανάρτηση κρίνεται αν μη τι άλλο, αυθαίρετη.

Ανακοίνωση της αστυνομίας για τα επεισόδια στις Σκουριές. Να γελάσουμε ή να "κλάψουμε" και πάλι από τα γέλια


Διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τα γεγονότα στις Σκουριές και πραγματικά γέλασε μέχρι και το παρδαλό κατσίκι. Φανταζόμαστε πως αυτός που έγραφε την ανακοίνωση πρέπει να είναι σεναριογράφος τύπου  Εντ Γουντ.
Η ανακοίνωση του παραρτήματος του υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑ ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ???

Αυτό σημαίνει το "ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ";
"ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"
;;;

Έχουν ξεφύγει τα πράγματα στην Ιερισσό.  Δυστυχώς κάποιοι ζουν στον «αστερισμό» της βίας και της μισαλλοδοξίας.
 Οι «επιτυχίες» της Κυριακής σε Χονδρό Δέντρο (καμένες δασικές εκτάσεις, καμένα περιπολικά, τραυματίες αστυνομικοί, φωτιά σε όχημα της πυροσβεστικής), Μ. Παναγία (σοβαρός τραυματισμός 29χρονου ατόμου, επειδή προσπάθησε να προστατέψει έναν συνταξιούχο μεταλλωρύχο), Γομάτι (ολοσχερής καταστροφή από φωτιά πούλμαν μεταφοράς μεταλλωρύχων) και στην Ιερισσό(άσκοποι πυροβολισμοί στον αέρα, επισκέψεις εκφοβισμού σε σπίτια εργαζομένων στα μεταλλεία), έχουν δημιουργήσει κλίμα ευφορίας και υπερηφάνειας στους κύκλους, όσων έλαβαν μέρος σ’ αυτό το πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό.

Παιδική Χαρά χωρίς χαρά! (Στον Πολύγυρο)

Σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες –κι αν όλα πάνε καλά-θα έχει προστεθεί στην οικογένεια μου ένα ακόμα μέλος. Ένα αγοράκι.
Ούτε για μια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου το κλισέ:
-Μα σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου;
Μα είναι απλό:

Πυρκαγιά στο Άγιο Όρος

Δεν σβήστηκε μέχρι τώρα η πυρκαγιά που ξέσπασε, από τις 3:00 το μεσημέρι, στην περιοχή μεταξύ Ουρανούπολης και Μονής Χιλανδαρίου στο Άγιο Όρος απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα μέχρι αυτή την ώρα, στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις απ´ όλο τον Νομό αλλά και από Θεσσαλονίκη μέσω ακτοπλοϊκής σύνδεσης από το λιμάνι της Τρυπητής. Από τις 17.30 στην κατάσβεση πήραν μέρος δυο πυροσβεστικά αεροσκάφη και όλη η δύναμη της Π.Υ.  Άγιου Όρους. 
Η φωτια διακρίνεται με γυμνό μάτι από τις ανατολικές ακτές της Σιθωνιας.

Τα ονόματα στη δημοσιότητα ΤΩΡΑ...

Καλό πάλι και τούτο! Έπαιρναν (το πιο πιθανό να παίρνουν ακόμα!) μαϊμού συντάξεις ή τις συντάξεις των αποθανόντων συγγενών τους και ακόμα κανένα όνομα δε δόθηκε στη δημοσιότητα!
-Προστατεύουν ΟΛΟΥΣ αυτούς που έκλεβαν συνειδητά το κράτος, δηλαδή έκλεβαν ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ !
Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο! Κι όμως! Σ' αυτό το κράτος όλα γίνονται!
Και τελευταία... ακούγεται και τούτο:

ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΛΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ του ΑΠΘ


Η επαπειλούμενη καταστροφή της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής στη ΒΑ και μέρους της Κεντρικής Χαλκιδικής από τις εξορύξεις χρυσού επιβεβαιώνεται από τη Γεωπονική σχολή της Θεσσαλονίκης. 
Αξίζει να το διαβάσετε!
Η Γενική Συνέλευση της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με αριθμό 692/22-6-2012, μετά από αίτηση του Συντονιστικού Οργάνου των Φορέων της Ιερισσού και των πέριξ, εξουσιοδότησε Επιτροπή ειδικών, από μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού της Σχολής, να αποφανθεί για το "εάν και κατά πόσο η επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στη Β. Α. Χαλκιδική είναι συμβατή με αγροτικές δραστηριότητες όπως, η Γεωργία, η Κτηνοτροφία, η Μελισσοκομία, η Αλιεία, κ. ά.".
Η Επιτροπή αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη:

Η κόρη του και τ' αποπαίδια...

Το ανδραγάθημα του νονού του "στρατηγού άνεμου" το έμαθαν πλέον όλοι αφού ασχολήθηκαν μ' αυτό όλα τα ΜΜΕ! (διαβάστε ΕΔΩ αν δεν το γνωρίζετε)
-Ο ανθρωπάκος σε μία ώρα ως Πρόεδρος της Βουλής διόρισε την κόρη του στη Βουλή!!!
-Πότε πρόλαβε; Τι ταχύτητα διαθέτει, ούτε ο Μπολτ να ήταν!!!
Όλα αυτά στην Ελλάδα με τις στρατιές ανέργων, στην Ελλάδα της πτώχευσης και της κατάρρευσης, όπου όλοι καλούνται να βοηθήσουν στην "προσπάθεια" διάσωσής της!
Και αναρωτιέμαι εγώ ο μαλάκας της υπόθεσης:

Από το αστυνομικό δελτίο Χαλκιδικής


Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκη


Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στους Ανεξάρτητους Έλληνες Χαλκιδικής

Κάποιοι κύριοι των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», - άγνωστοι, σε αντίθεση με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που όλοι είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία - εξυπηρετώντας ποικίλα συμφέροντα στην περιοχή με ανακοίνωσή τους, δεν διστάζουν να κατηγορούν τα μέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητές των επεισοδίων στις Σκουριές και όχι την εταιρία με τους πληρωμένους μπράβους της και τους πρόθυμους πραιτοριανούς των ΜΑΤ, αποσιωπώντας ποιος προκαλεί, ποιόν και ποιος ξεκινάει έναν ιδιότυπο «πόλεμο» στην τοπική κοινωνία που αντιδρά. Δεν διστάζουν να θεωρούν τους κατοίκους της Β. Χαλκιδικής αλλά και ευαισθητοποιημένους πολίτες από όλη την Μακεδονία, τραμπούκους και ροπαλοφόρους. Και όλα αυτά, για να χαϊδεύουν τώρα, τον Μπόμπολα και την El Torado, εξαπατώντας

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8-8-2012 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Συναυλία αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία θα παρουσιάσει σήμερα ομάδα μουσικών στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου. Η εκδήλωση, που οργανώνεται από τον σύλλογο έχει σα στόχο τη γνωριμία του κοινού με τον χώρο και τους καλλιτέχνες.
Υπενθυμίζεται ότι από τις 4 Αυγούστου λειτουργεί στον ίδιο χώρο και η έκθεση ζωγραφικής της Πολυγυρινής ζωγράφου, Άννας Τοπάλη, με θέμα «Αχ Ελλάδα σ΄ αγαπώ».
Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΩΝΙΑ!

Για μια ακόμη χρονιά, την τέταρτη κατά σειρά, ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη ανοίγει τις πόρτες του και τα βιολογικά αμπέλια του στο κοινό. Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Αυγούστου, πάρτε την παρέα σας και την οικογένειά σας και ελάτε στη Νέα Γωνιά. Πάρτε ψαλίδια και πανέρια και μπείτε στο βιολογικό αμπέλι, ποικιλίας Σουλτανίνα (χωρίς κουκούτσια!). Διαλέξτε το τσαμπί που σας αρέσει και κόψτε το. Τόσο απλά!

Διόρισε την κόρη του ο Πολύδωρας! Ελλαδίτσα δε γλιτώνεις με τίποτα!

«Αμάρτησε» για το παιδί του... Ο λόγος για τον Βύρωνα Πολύδωρα. Αν και έμεινε 24 ώρες πρόεδρος της Βουλής, πρόλαβε να διορίσει σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου, μία από τις κόρες του

Σύμφωνα με την απόφαση 8581/6107/11-7-2012 που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης της 23ης Ιουλίου 2012, η Μαργαρίτα Πολύδωρα του Βύρωνα τοποθετήθηκε στο γραφείο του τότε προέδρου της Βουλής, δηλαδή του μπαμπά της. 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολύδωρας εξελέγη στη θέση για μία ημέρα, ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου.

«Ψάρεψαν» τα έργα τέχνης

Πάνω από 30 μεγάλων διαστάσεων φωτογραφίες αφαιρέθηκαν από την υποβρύχια έκθεση του Βασίλη Καρκατσέλη, στο Ποσείδι. (Ρ: ΕΔΩ σχετικά με την έκθεση)
«Βούτηξαν» έργα τέχνης που είχαν ποντιστεί στη θάλασσα, για την πρώτη υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας, του Βασίλη Καρκατσέλη, στο Ποσείδι Χαλκιδικής. Πάνω από 30 από τις 48 μεγάλων διαστάσεων

SOS Χαλκιδική


Περπατώ εις το δάσος…

antigooldgreece
Περπατώ εις το δάσος …και το βρίσκω σπαρμένο με τα χημικά δηλητήρια που μας κέρασαν σε μεγάλες ποσότητες οι δυνάμεις καταστολής της Δημοκρατίας, την Κυριακή 5 Αυγούστου στο Χοντρό Δέντρο.
Τα ίδια χημικά που έβαλαναμέτρητες φωτιές εκείνη τη μέρα, σε πεύκα, χωράφια και σε ένα πυροσβεστικό όχημα…. Κάποια από αυτά ήταν ληγμένα αφού είχαν ημερομηνία λήξης το 2001 – αλλά ποιος νοιάζεται;
Και όταν λέμε ποσότητες, εννοούμε ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ… Δείτε ένα χαρακτηριστικό βιντεάκι:

Ποιος έβαλε τις φωτιές στο δάσος και στο πυροσβεστικό;


Ιερισσός, Αύγουστος 2012: Χρησιμοποιήθηκαν και πλαστικές σφαίρες!


Η άθλια Τρόικα των Αθηνών!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Διανύουμε τον Αύγουστος 2012 και θαρρεί κανείς ότι τίποτα δεν άλλαξε από πέρσι πέρα από την ημερολογιακή αλλαγή του χρόνου.
Φυσικά μιλώ για τα εκβιαστικά διλλήματα που θέτουν και πάλι οι τωρινοί κυβερνώντες για την ανάγκη της πιστής εφαρμογής των μέτρων εξαθλίωσης μας αλλά και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας που απαιτούν οι δανειστές μας.

Καλλιθέα: Έστησαν ενέδρα και λήστεψαν τους υπαλλήλους, σούπερ μάρκετ

Άγνωστοι χθες στην Καλλιθέα Χαλκιδικής έβαλαν στο μάτι ένα σούπερ μάρκετ. Αντί όμως να μπουκάρουν μέσα, περίμεναν απ’έξω.
Γιατί προφανώς ήξεραν ότι θα έκλεβαν τα κέρδη της επιχείρησης πολύ πιο εύκολα και όλα μαζεμένα. Ειδικότερα οι δύο ένοπλοι άρπαξαν 48.000 ευρώ από τους υπαλλήλους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.