Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

4ο Φεστιβάλ Πολυγύρου: Συναυλία με τις ορχήστρες έγχορδων και πνευστών FACE


Η συνέπεια του ... εγγύηση ... για την επιτυχία του!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
"Δεν έχουμε περιθώριο να μην πετύχουμε" , δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας: "αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει τότε φοβάμαι ότι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για την χώρα και την κοινωνία".
Ο σχολιασμός …
Θα μπορούσαμε να πούμε μη χειρότερα

2ο Αντάμωμα χορευτικών-Παλαιόχωρα Χαλκιδικής


Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου ανταμώματος,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχώρας "Η Ελπίς" σας προσκαλεί στο 2ο χορευτικό αντάμωμα που θα γίνει το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 και ώρα 8:00 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Παλαιόχωρας..
Στο αντάμωμα θα συμμετάσχουν 12 χορευτικά συγκροτήματα απο τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη: Άγ. Μάμας, Ασβεστοχώρι, Γαλάτιστα,Γεροπλάτανος,Ιερισσός,Καλλικράτεια, Μ.Παναγία, Ορμύλια, Πολύγυρος, ΚΔΑΠ Ζερβοχωρίων κάθως και 1 Κρητικό και 1 Ποντιακό χορευτικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρέλαση των χορευτικών ομάδων στα γραφικά σοκάκια του χωριού συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Εκδήλωση μνήμης στα θύματα του Όσλο


"ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2012": "Φως στην Οικουμένη"

Ο Δήμος Αριστοτέλη και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, στο πλαίσιο το εκδηλώσεων «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ 2012», συνδιοργανώνουνσυναυλία “ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ”, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012, ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αρναίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της παιδικής Χορωδίας “Παραμυθία” του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μαλογιαροσλάβετς της Επαρχίας Καλούγα Ρωσίας, η οποία θα τραγουδήσει και θα χορέψει Ρώσικους και Ελληνικούς χορούς.