Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ...


Κολυμβητικός Διάπλους Τορωναίου Κόλπου 2012


Έγινε χθες, Σάββατο 14-7-12, με καλές αρχικά καιρικές  συνθήκες ο 42ος Κολυμβητικός Διάπλους Τορωναίου Κόλπου 26 Χιλ. στις 7.40 π.μ.από την ακτή  της Καλλιθέας  για την Νικήτη Χαλκιδικής με 24 κολυμβητές.
Πρώτος  ο Παπαδόπουλος Χρήστος από  την Θεσσαλονίκη  σε 6 ώρες και 10 λεπτά .
 Τερμάτισαν:
1ος Παπαδόπουλος Χρήστος  Θεσσαλονίκη  6.10’

Ο ηρωικός αγώνας των απεργών Χαλυβουργών δε μπορεί να λερωθεί


Η εργοδοσία του Μάνεση, συνεχίζει να τραβάει το σχοινί της αδιαλλαξίας και της πρόκλησης απέναντι στους εργαζόμενους του εργοστασίου της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» παρά τις προσπάθειες του Σωματείου και τις υπεύθυνες προτάσεις για την επαναλειτουργία του εργοστασίου. Στην άρνηση των απεργών χαλυβουργών να γίνουν είλωτες, τις τελευταίες μέρες εξαπολύεται δριμύτατη και πολυμέτωπη συντονισμένη επίθεση που ρίχνει τις ευθύνες στο σωματείο του Ασπροπύργου, στο ΠΑΜΕ, στις διεκδικήσεις των εργατών και στην άκαμπτη στάση τους.

Έφραξαν την παραλία στην Χαλκιδική για την εμφάνιση του Μαζωνάκη.

Στην Ελλάδα κάνει ότι θέλει ο καθένας;
Η καταγγελία που έφτασε στο planet-greece είναι εξοργιστική. Σύμφωνα λοιπόν με τον αναγνώστη μας , οι υπεύθυνοι γνωστού beach bar στην περιοχή της Ηράκλειας στην Χαλκιδική έφραξαν όχι μόνο την παραλία,αλλά και την θάλασσα με ειδικό δίχτυ,προκειμένου να αποκλείσουν τον χώρο και να πραγματοποιήσουν εκδήλωση με καλεσμένο τον Γιώργο Μαζωνάκη. Η περίφραξη του χώρου έγινε προκειμένου να εισπραχθούν 15ευρώ από κάθε έναν που θα θέλει να δει τον Γιώργο Μαζωνάκη.