Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...


«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» = ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΤΕ

"Τις νύχτες ντύνεσαι μικρός- κάποιον θα ξεγελάσεις,
και ένα κακό που ήρθε χθές-τρέχεις για να προφτάσεις
..."
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Το 1997, ένα χρόνο πριν την ίδρυση του συνδυασμού«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» του κ. Μιχάλη Βλαχόπουλου και τέως δημάρχου Ιερισσού επί μια δεκαετία, το κορυφαίο κατά πολλούς Ελληνικό μουσικό συγκρότημα «ΠΥΞ ΛΑΞ», έβγαλε στην κυκλοφορία, το πολύ γνωστό σ’ όλους μας τραγούδι «ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ, ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ»
15 χρονιά μετά, αλήθεια, ποιος θα το περίμενε ότι αυτό το τραγούδι, θα αποτελούσε την ωδή-ταυτότητα της πολιτικής μοναξιάς,

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΡΑ 2012

Από το αστυνομικό δελτίο Χαλκιδικής

4ο Φεστιβάλ Πολυγύρου: 13 Ιουλίου, Εδώ Λιλιπούπολη


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ" - ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Από τους οργανωτές του Φεστιβάλ Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι οι δικαιούχοι του ΟΓΑ, παρότι ο ΟΓΑ δεν έχει ανοίξει ακόμη το πρόγραμμα διανομής εισιτηρίων για τη θεατρική παράσταση του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2012, «Ο παππούς έχει πίεση», μπορούν να προμηθεύονται μειωμένο εισιτήριο των 12 € είτε από το σημείο προπώλησης (Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου, ισόγειο δημαρχείου) είτε στην είσοδο του θεάτρου με απλή επίδειξη του βιβλιαρίου τους.

Γερμανική ... υποκρισία!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Εδώ και καιρό οι Γερμαναράδες μέσω των εγχώριων πολιτικών υπαλλήλων τους μας επιβάλλουν σκληρά μέτρα λιτότητας κατηγορώντας μας ως διεφθαρμένους και τεμπέληδες. Θα μου πείτε βέβαια εδώ ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός μας ο κ. Γ. Παπανδρέου στην αρχή της φρικτής θητείας του το χειμώνα του 2009-10 έκανε το ίδιο στις ανά τον κόσμο διάφορες πολιτικές επαφές του!

ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ...


Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλoνίκης καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση σήμερα, Δευτέρα 9 Ιούλη, στις 7.00μμ, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με θέμα: