Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Η δίωξη, η ποινή, εμείς και οι άλλοι!

Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ έχει δικαστική "περιπέτεια" λόγω ανάρτησης ενός εκ των διαχειριστών της (και σίγουρα όχι αυτού που δέχτηκε την ποινή) και σχολιαστών της ανάρτησης που αφορά υπόθεση που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια της ανάρτησης.
Το  δικαστήριο έκρινε ότι "θίγεται η τιμή και η υπόληψη του μηνυτή" εξ αιτίας των κρίσεων, έτσι τις χαρακτηρίζουμε εμείς,  ενός blogger και αναγνωστών ενός blog!

Συγκυβερνητικό ατύχημα !

Ο τιμητής των ... πάντων!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Πρέπει να παραδεχτούμε όλοι μας ότι κάθε εμφάνιση του κ. Πάγκαλου προκαλεί οργή για το απύθμενο θράσος του και θλίψη για το ότι ένας τέτοιος κακεντρεχής και κομπλεξικός άνθρωπος κατείχε επί σειρά ετών ανώτατα αξιώματα! Τώρα παρουσιάζεται ως τιμητής των πάντων και μάλιστα χρησιμοποιώντας απαξιωτικές φράσεις και χαρακτηρισμούς θέλει να μας περάσει την εικόνα του "άντρα"

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΛΗΣτΕ Ή ΚΑΘΗΣτΕ ΣΤ' ΑΥΓΑ ΣΑΣ...

Να' ΣτΕ καλά...!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
«Σανίδα σωτηρίας» αποτελεί για τους «προστάτες της ΒΑ Χαλκιδικής», η προσωρινή διαταγή που εξέδωσε ο πρόεδρος του 5ου τμήματος  του ΣτΕ για αναστολή κάθε υλοτομικής εργασίας της Ελληνικός Χρυσός, εώς ότου εκδοθεί η απόφαση της επιτροπής αναστολών του ΣτΕ στην σχετική προσφυγή, που μεταξύ αλλων έχει κατατεθεί  εναντίον του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας.

ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ;


Έχουμε μπει για τα καλά μέσα στο καλοκαίρι και κάθε απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Πολυγύρου συναντιούνται μπασκετόφιλοι για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα στη μια και μοναδική μπασκέτα που απέμεινε μετά την δημιουργία του γηπέδου 5Χ5. Πριν δυο χρόνια αυτή η μπασκέτα ήταν γκρεμισμένη και μετά από διαμαρτυρίες ξαναμπήκε πρόχειρα πάνω στην άσφαλτο που έμεινε μετά από παρεμβάσεις.

Aναστολή κάθε εργασίας από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στο δάσος των Σκουριών με προσωρινή διαταγή του ΣτΕ

Μεγάλη νίκη των κατοίκων της Χαλκιδικής που αγωνίζονται ενάντια στην καταστροφή του μοναδικού αρχέγονου δάσους των Σκουριών από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.
Με την Προσωρινή Διαταγή 308/2012, που εκδόθηκε την τελευταία μέρα λειτουργίας του Συμβουλίου Επικρατείας πριν από την θερινή διακοπή εργασιών, ο Προέδρος του Ε’ Τμήματος κ. Μενουδάκος ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αναστολή εκτελέσεως της υπ’ αριθμ. 7633/29-3-2012 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, κατά το μέρος που συνεπάγεται επέμβαση σε δασική βλάστηση.