Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ!


Ανοικτή επιστολή του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και μέλους της Διοίκησης της ΓΣΕΕ Φωτόπουλου Νίκου
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ
Έκπληκτος καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έβλεπα και άκουγα σε καθημερινή βάση χωρίς κανέναν ενδοιασμό διάφορους «σωτήρες του έθνους» πότε από τη Ν.Δ., πότε από το ΠΑΣΟΚ ακόμη και από τη ΔΗΜΑΡ, χωρίς καν να με γνωρίζουν, χωρίς να ξέρουν τι άνθρωπος είμαι πως σκέπτομαι, πως ζω, πως κινούμαι να αναφέρονται στο όνομά μου και να κρίνουν με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο υποτιθέμενες κινήσεις και αποφάσεις μου ,που αν αφορούσε τους ίδιους, θα είχαν καταθέσει ένα σωρό μηνύσεις.

Μία επένδυση που ταιριάζει γάντι στη ΒΑ Χαλκιδική


Το δάσος του Δήμου Γρεβενών στον κατάλογο των «προτύπων» 
Μία επένδυση που ταιριάζει γάντι στη ΒΑ Χαλκιδική.
Η υλοποίηση επίσης καινοτόμων προτάσεων γύρω από τη γεωργία, τη κτηνοτροφία και τη μεταποίηση προϊόντων, καθώς και ο αποχαρακτηρισμός της παράλιας ζώνης από την Ιερισσό ως την Ολυμπιάδα από μεταλλευτική σε τουριστική, φαντάζει μονόδρομος για την ανάπτυξή της και την αποφυγή της καταστροφής που  υπόσχεται τόσο φλύαρα, ως μόνη λύση, η εταιρία της ELDORADO!

Αντωνάκη, τι είναι αυτά που λες; Πιπέρι!

ΣΥΡΙΖΑ νερωμένος πίνεται;

Υπάρχει ένα απλό ερώτημα, που έχει τη σημασία του τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πρώτα του βήματα σε έναν νέο και άγνωστο γι’ αυτόν ρόλο: Γιατί με μια πρωτοφανή μαζικότητα, με ένα απροσδόκητο εν πολλοίς πάθος, ξεπερνώντας διλήμματα και φόβους, 1.700.000 πολίτες τον ψήφισαν; Απλώς γιατί βρήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μια διέξοδο για την οργή τους, όπως λέχθηκε κατά κόρον μετά την πρώτη εκλογική μάχη; Αν είναι έτσι, όμως, γιατί έγινε ό,τι έγινε στη δεύτερη; Θύμωσαν μερικές ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με μερικές εβδομάδες καθυστέρηση;

Η Σαμαροβενιζελοκουβελική Κυβέρνηση

Πρωθυπουργός Αντώνης Κ. Σαμαράς
 Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός Ράπανος Βασίλειος
Αναπληρωτής Υπουργός Σταϊκούρας Χρήστος
Υφυπουργός Μαυραγάννης Γεώργιος
 Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Υπουργός Μανιτάκης Αντώνιος
Υφυπουργός Βολουδάκης Μανούσος Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργός Στυλιανίδης Ευριπίδης
Αναπληρωτής Υπουργός Αθανασίου Χαράλαμπος

ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ...


Συντονιστικό Συλλόγων και Φορέων Δήμου Σταγίρων-Ακάνθου: "Αντικαταστήσαμε τις σκάλες της “Ελληνικός Χρυσός Α.Ε” με τις δικές μας"

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη μετά την καταστροφή που έγινε στις σκάλες της παραλίας, παρά τα υπέρογκα δημοτικά τέλη που επέβαλε από το 2012 προφασίζεται ότι δεν έχει χρήματα να τις αντικαταστήσει.

Πιστή στην τακτική της να θεωρεί τον Δήμο παράρτημα της Ελληνικός χρυσός «ανέθεσε» στην εταιρεία να μας «δωρίσει» τις νέες σκάλες προκαλώντας για άλλη μία φορά την κοινωνία της Ιερισσού η οποία με λόγια αλλά και με πράξεις (ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

Δήμος Ν.Προποντίδας: “ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”


ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΕΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ.
Ξεκινάμε!!!!!!! την Παρασκευή  22 Ιουνίου  την ανταλλαγή νέων μέσα απ το Ευρωπαικό Πρόγραμμα “Νεολαία σε Δράση”
Φιλοξενούμενοι μας, 30 νέοι απο Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα.
Για δέκα μέρες θα ζήσουμε μαζί θα γνωρίσουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και τον πολιτισμό μας, θα μοιραστούμε τις ιδέες μας ,τους προβληματισμούς μας θα καθαρίσουμε παραλίες απο σκουπίδια και με ότι ανακυκλωσιμα υλικά μαζέψουμε θα δημιουργήσουμε – με τη βοήθεια του ζωγράφου Νικόλα Κυριάκου- εργα απο “σκουπίδια”.

Αντιδήμαρχε Πολυγύρου...

Γνωστά προβλήματα:
1. Αδυναμία πληρωμής τελών κυκλοφορίας και απόσυρση αυτοκινήτων από την κυκλοφορία.
2. Το πρόβλημα έλλειψης χώρου πάρκινγκ στο κέντρο του Πολύγυρου.
Σκέψεις:
-Είναι κατανοητό κάποιος που έχει αποσύρει από την κυκλοφορία το αυτοκίνητό του (εξ αιτίας του 1ου προβλήματος) να το παρκάρει σε κάποιον δευτερεύοντα δρόμο της πόλης αφού δεν εμποδίζει.
-Όταν όμως είναι παρατημένο σε κεντρικό δρόμο της πόλης (λαμβάνοντας υπόψη το 2ο πρόβλημα) μήπως πρέπει να παρέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου;

Το νέο Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου το οποίο προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της 10ης Ιουνίου 2012.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Δημήτρης Ζούνης
Αντιπρόεδρος: Μάκης Βασιλάκης
Γ.Γραμματέας: Δαγκίλας Γιώργος
Ταμίας:  Ταρκάσης Ελευθέριος

Κωλοτούμπα καλοκαιρινή!

"Άντε βρε νούμερο" (summer 2012 hit)

Ο τυχερός της κλήρωσης...

Βρέθηκε ο τυχερός της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου.
Τυχερός ο Δημήτρης Καμπάνης ο οποίος κέρδισε μία τηλεόραση 32 ιντσών!
Ευχόμαστε στον Δημήτρη να είναι πάντα τυχερός και στον Λαογραφικό Όμιλο Πολυγύρου να συνεχίσει το σημαντικό έργο του και την προσφορά στον πολιτισμό.

H Eλλάδα... διαχρονικά

Άντε και καλούς απογόνους!

Πρωτοσέλιδο (21/6/2012) "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"

"Γυαλίζει το μάτι του"...

Διαβάζουμε αυτές τις μέρες στις ειδήσεις:
-Ο βουλευτής των νεοναζί Κασιδιάρης ζήτησε άδεια οπλοφορίας!!!
-Στο Προεδρείο της Βουλής θα εκλεγεί και βουλευτής των νεοναζί, γράφεται ότι θα προταθεί, από το πολιτικό μόρφωμα που εκπροσωπεί, ο Κασιδιάρης!!!
Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τον παραπάνω νεοναζί!

Ποιος θα αλλάξει το λαό και την Ελλάδα;

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012, Εθνικές εκλογές στη χώρα μας!
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου οι Δήμοι "παρέλαβαν" τις αίθουσες διδασκαλίας των μικρών μαθητών (6-12 ετών) για να χρησιμοποιηθούν αυτές ως εκλογικά κέντρα. 
Η κατάσταση των αιθουσών: Κουκλίστικες και πεντακάθαρες!
Οι Δήμοι με τη σειρά τους τις παρέδωσαν στις εφορευτικές επιτροπές: 

Θαυμάσετε την συνέπεια του … Ανδρός!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τελικά μάλλον δεν ισχύει η γνωστή φράση ότι «Η κάλπη μοιάζει με έγκυο» αλλά εγώ θα έλεγα ότι μάλλον μοιάζει με «πουτάνα» μια και την ψήφο του καθενός μας μπορεί να την πάρει ο αρχηγός του κόμματος που επιλέξαμε και να την "εκδώσει" όπου θέλει (ερήμην μας) γινόμενος ίσως ανακόλουθος αυτών που μας έλεγε για να μας πείσει να τον ψηφίσουμε!

"ΨΙΧΟΥΛΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ κ. ΙΓΓΛΕΖΗ, ΟΙ 1300 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (!!!!!) ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Αυτοί οι εργαζόμενοι κ. Ιγγλέζη, ούτε "ψίχουλα" είναι,
ούτε "ψίχουλα" παίρνουν...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Σε συνέντευξη που έδωσε το απόγευμα στο  ΤVΧαλκιδική και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαδημητρίου, επιτέθηκε για ακόμη μια φορά σε βάρος της μεταλλευτικής δραστηριότητας.
Είπε το αμίμητο..., «οι 1300 θέσεις που λέει η εταιρία, ότι θα δημιουργήσει μέσα στα επόμενα 10 χρόνια είναι ψίχουλα μπροστά στις δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, που θα χαθούν λόγω της μεταλλευτικής δραστηριότητας. Θα στερήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις, σε σχέση μ’ αυτές που θα προσφέρει». (!!!!)