Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Ε.Α.Μ.: ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


Στις 17 ΙΟΥΝΗ συνέχεια της 6 ΜΑΗ, η εργατική τάξη, ο λαός, η νεολαία, η κοινωνία της εργασίας μετά από μια εικοσάχρονη πορεία γεμάτη αντιφατικότητες, σκαμπανεβάσματα και ζιγκ-ζαγκ, έδωσε μια μεγάλη μάχη σταθμό στην νεότερη ιστορία της χώρας παγκόσμιας εμβέλειας.
Μια μάχη με βαθύτατο κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό αλλά και πολιτισμικό περιεχόμενο.

Τρέμε, Μνημόνιο!

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Με καμάρι ακούσαμε τον Αντώνη Σαμαρά να εκφωνεί όχι μόνο στα ελληνικά, αλλά και στα αγγλικά τη νικητήρια ομιλία του στο Ζάππειο. Για να καταλάβουμε ίσως οι ιθαγενείς πόσο καλά αγγλικά μιλάει. Αλλά κυρίως για να τον καταλάβουν καλά όλοι -ηγέτες, παράγοντες, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, στελέχη των ξένων ΜΜΕ, εκπρόσωποι των αγορών και των δανειστών-, οι οποίοι τον στήριξαν τόσο θερμά, με τόσες δηλώσεις και τόσες παραστάσεις τρόμου, χωρίς δυστυχώς να ομιλούν ελληνικά. Και να πειστούν ότι η επένδυσή τους έπιασε τόπο.

Κασσάνδρα: Θεατρική παράσταση "ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ"

Οι ... αναντικατάστατοι!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Φαίνεται ότι οι κύριοι Λοβέρδος και Χρυσοχοίδης θεωρούν τους εαυτούς τους “αναντικατάστατους” και βγήκαν και δηλώνουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να υπουργοποιηθούν!
Αγαπητοί "κύριοι" μήπως θα έπρεπε επιτέλους να ξεκαβαλήσετε  το καλάμι;             
Καταλάβετε πως το ότι βγήκατε βουλευτές δεν ήταν θέμα επιλογής μας αλλά θέμα λίστας!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Η "ΤΟΞΙΚΗ" ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ? (Β' ΜΕΡΟΣ)


Πόσο "τοξικές" είναι τελικά, αυτές οι πικροδάφνες;

ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Πικροδάφνες, πλατάνια και άγριες αχλαδιές είναι η πράσινη «απάντηση» της «λίμνης τελμάτων» της Ολυμπιάδας, απέναντι στις κατηγορίες, τις υποψίες και τις φοβίες, μιας μερίδας ψευτοοικολόγων της ΒΑ Χαλκιδικής. 
Ως γνωστόν, εδώ και μια δεκαετία τώρα, εξαιτίας της δαιμονοποίησης των τελμάτων της Ολυμπιάδας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν ξεγράψει περιβαλλοντικά την περιοχή.

Έγκριση χρηματοδότησης βιολογικού Πυργαδικίων

-Εντάσσεται στο ΕΣΠΑ o Βιολογικός Καθαρισμός και το αποχετευτικό δίκτυο των Πυργαδικίων.
-Χρηματοδοτείται, με προϋπολογισμό 5.108.290,00€, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013, το έργο: «Έργα συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Τ.Κ. Πυργαδικίων, Δήμου Αριστοτέλη».
Η πρόταση που υποβλήθηκε από το Δήμο Αριστοτέλη για την υλοποίηση του έργου: “Έργα συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Τ.Κ. Πυργαδικίων, Δήμου Αριστοτέλη” αξιολογήθηκε θετικά από την ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πολίτης ουδενί των άλλων ορίζεται μάλλον ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Βλέποντας το πάνελ του MEGA το βράδυ των εκλογών διέκρινες μια ειρωνεία από τους γνωστούς δημοσιογράφους (και χρόνιους αβανταδόρους του δικομματισμού) έναντι των εκπροσώπων των άλλων μικρότερων κομμάτων του κοινοβουλίου για την απώλεια των δυνάμεων τους!
Φυσικά αυτοί οι ξερόλες και παντογνώστες των ΜΜΕ ξέχασαν να μας πουν το πόσο λάσπη και τρομοκρατία εξαπέλυσαν εδώ και καιρό κάνοντας π.χ την κυρά-Μαρία και τον κυρ-Γιώργη που τους βλέπανε στα πρωινά, τα μεσημεριανά και τα βραδινά τηλεπαράθυρα, να τρέμουν για την καταστροφή που δήθεν θα έφερνε η απώλεια της εξουσίας από το δικομματισμό.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙΣ...


Να αξιοποιηθούν ...

Απ' ότι δείχνουν τα πράγματα, πιθανά κι εντός της ημέρας, θα έχουμε κυβέρνηση την οποία θα σχηματίσουν: Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !
Δεν γνωρίζουμε τι συζητήσεις γίνονται για τα πρόσωπα που θα εισέλθουν στην κυβέρνηση αλλά θεωρούμε μεγάλο λάθος να μείνουν έξω απ' αυτήν δύο ...εξαιρετικοί βουλευτές (Θεσσαλονίκης και Αχαΐας): Καραμανλής και Παπανδρέου, έστω και σε υφυπουργείο!
-Να δουλέψουν και λίγο, γιατί έτσι κι αλλιώς πληρώνονται καλά και δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Οι αστυνομικοί ψήφισαν και πάλι μαζικά «Χρυσή Αυγή»

Ο ένας στους δύο ένστολους, παρά τα κρούσματα βίας, την υποστήριξαν - Τα νέα στοιχεία από τα ειδικά εκλογικά τμήματα 

Επέμειναν οι αστυνομικοί να ψηφίζουν μαζικά «Χρυσή Αυγή» παρά τα δεκάδες κρούσματα βίας των τελευταίων εβδομάδων. 
Όπως συνέβη και στις εκλογές της 6ης Μαΐου, περίπου ο ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισε και πάλι, την Κυριακή, «Χρυσή Αυγή», δημιουργώντας πλήθος ερωτηματικών για τις πολιτικές αντιλήψεις και τις υπηρεσιακές επιλογές των ένστολων. 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY

Ο θεσμός του NORTH AREA CUP beach volley (ανδρών και γυναικών) διεξάγεται τα τελευταία πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία από τα αθλητικά καταστήματα volleystore σε άρτια συνεργασία με την ομοσπονδία του beach volley, σε διάφορες τοποθεσίες του βορειοελλαδικού χώρου.
Το φετινό καλοκαίρι θα διεξαχθούν συνολικά πέντε (5) τριήμερα τουρνουά όπου αναμένεται να συμμετάσχουν, σε κάθε τουρνουά, περισσότερες από 50 ομάδες ανδρών και γυναικών (περίπου 100 αθλητές) από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Παράνομη χωματερή στα Σήμαντρα