Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Απαράδεκτος αντιδήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη!

Ενεργοί Πολίτες Δ. Ε. Αρναίας 
Απαράδεκτο περιστατικό συνέβη εχθές Παρασκευή 1 Ιουνίου στην Αρναία με πρωταγωνιστές τον αντιδήμαρχο Μοσχόπουλο Βασίλη και δύο υπαλλήλων της καθαριότητας με έναν πολίτη του Δήμου.
Ο γνωστός σε όλους τσιφλίμαγκας Μοσχόπουλος, (τσιφλίμαγκας γιατί νομίζει έχει κάνει τσιφλίκι του τον Δήμο Αριστοτέλη και μάγκας όταν έχει μαζί 400 οργισμένους μεταλλωρύχους) χθες είχε μαζί του δύο υπαλλήλους που ξυλοφόρτωσαν και προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε πολίτη που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τη μη αποκομιδή των σκουπιδιών.

Οι κότες μου τρελάθηκαν!!!

Φαίνεται πως η φύση των Δουμπιών εμπνέει το ζωϊκό βασίλειο.
Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις ιστορικές αναρτήσεις παρουσιάζουμε σήμερα την έκπληξη που μας περίμενε στο κοτέτσι μας.
Μια κότα σε πείσμα του καιρού λιτότητας αποφάσισε να σπάσει τη μιζέρια της καθημερινότητας και να αποδείξει ότι...μπορεί και καλύτερα.
Ένα αυγό 10 εκατοστών!!!

"Κατάσταση πολιορκίας"

"Όταν οι Πολίτες σκέφτονται, η μαύρη προπαγάνδα των ΜΜΕ
πέφτει στο κενό και δικαιώνονται οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις!"

ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ντόρα: Η "συνιστώσα Siemens" της ΝΔ


Διαθεσιμότητες για εκλογικούς αντιπροσώπους


SOS από τους καρκινοπαθείς

Παράταση ενός μήνα για τις φορολογικές δηλώσεις

Παράταση μέχρι τις 16 Ιουλίου από τις 15 Ιουνίου που έληγε η προθεσμία, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων όλων των φυσικών προσώπων, εφόσον υποβάλλουν τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά. Για τις χειρόγραφες δηλώσεις η προθεσμία λήγει στις 2 Ιουλίου 2012. 
Η προθεσμία παρατείνεται ως εξής:

Προεκλογικές περιοδείες Ν.Δ. στη Χαλκιδική


Η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Χαλκιδικής και υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, θα πραγματοποιήσουν περιοδείες στο Δήμο Κασσάνδρας και στο Δήμο Ν. Προποντίδας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Προσφορά από τα "ΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ" στους αναγνώστες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ

Η "Διάβαση της Αφροδίτης" (Δείτε ΕΔΩ) θα λάβει χώρα στις 6 Ιουνίου 2012 και από την Ελλάδα θα είναι μερικώς ορατή καθώς θα έχει αρχίσει όταν ο Ήλιος δεν θα έχει ανατείλει ακόμη. 

Τα ΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ διαθέτουν ΔΩΡΕΑΝ γυαλιά για την παρακολούθηση του φαινομένου στους φίλους και αναγνώστες της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ και στις παρακάτω διευθύνσεις:
-Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 7, ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΤΗΛ. 2371023890
-ΕΘΝ. ΑΜΥΝΗΣ 18, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ. 2310277320
-ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 54, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ. 2310748898

Διάβαση Αφροδίτης 2012

Οι διαβάσεις της Αφροδίτης συγκαταλέγονται στις σπανιότερες πλανητικές ευθυγραμμίσεις. Μόλις επτά διαβάσεις ήταν ορατές μετά την ανακάλυψη του τηλεσκοπίου (1631, 1639, 1761, 1769, 1874, 1882 και 2004).
Η επόμενη διάβαση θα λάβει χώρα στις 6 Ιουνίου 2012 και από την Ελλάδα θα είναι μερικώς ορατή καθώς θα έχει αρχίσει όταν ο Ήλιος δεν θα έχει ανατείλει ακόμη.

Είναι η πρώτη διάβαση στην Ιστορία με την Αφροδίτη να διαθέτει τεχνητό δορυφόρο, το Venus Express της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας ESA. Η επόμενη διάβαση της Αφροδίτης θα συμβεί μετά από 105 χρόνια, στις 11 Δεκεμβρίου 2117.

Από το Περού ως την Χαλκιδική!


Από το μακρινό Εσπινάρ, εκεί στις πλαγιές των Άνδεων του Περού, η δική μας Χαλκιδική πήρε το μήνυμα του αποφασιστικού αγώνα. «¡Hasta la victoria siempre!» Μέχρι την παντοτινή νίκη, οι κολασμένοι της Γης αντιστέκονται. Τούτο το χώμα, τούτο το τοπίο, τούτη η πατρίδα μας, δεν μπορεί να γίνει σπέκουλα κανενός, στο βωμό του κέρδους, στην καταστροφή του περιβάλλοντος!

Εκλογές Ιούνη 2012: Σποτ ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταία μέτρηση πριν τις εκλογές


Ν.Τρίγλια: Συλλήψεις για ζωοκλοπή


'Ενα αντικαταθλιπτικό ...της εποχής!


Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ.
Κυκλοφορεί ένα φάρμακο κατά της κατάθλιψης που φέρει το όνομα του Τσίπρα.
Το όνομά του Cipralex και μεταφράζεται "Τσιπραλέξ"!
Οι δύσπιστοι ας δούνε ΕΔΩ.
-Για τους έχοντες το πρόβλημα είναι και φθηνό! Μόνο $ 0,50 ! (Δεν έχεις ανάγκη και τον ΕΟΠΥΥ)

Δρόμοι του αίματος

Καρτερός Θανάσης - ΑΥΓΗ
Tώρα μαχαιρώνουν αλλοδαπούς στον δρόμο, ή στον ηλεκτρικό μέρα μεσημέρι. Μετατρέποντας την Αθήνα σε πόλη του τρόμου όχι μόνο για τα θύματα και τα υποψήφια θύματα, αλλά για όλους. Και σε πόλη του μίσους που με χρυσαυγίτικη κουκούλα ή ναζιστικό κράνος, και επιτελάρχη τον κάθε Καιάδα και τον κάθε Παναγιώταρο (βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου!) στήνει καρτέρι να σκοτώσει αθώους.

$850.000.000 σε λογαριασμό του Τζοχατζόπουλου;Εκλογές Ιουνίου 2012


Γαλάζιες συνιστώσες