Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

"Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν!"

Νέο απόκτημα...


...της Ν.Δ. στη μεταγραφική περίοδο του Μάη!
Ανατολάκης: Από το ΛάΟΣ του αξιοθρήνητου Καρατζαφύρερ στη Ν.Δ. του Αντώνη και της Ντόρας!
-Και γαμώ τις μεταγραφές! Μιλάμε για ...πολιτικό ανάστημα!

Αξιόπιστες κωλοτούμπες

"Δεν συμμετέχω πλέον στη Δημοκρατική Συμμαχία"...

Θεόδωρος  Σκυλακάκης, Ευρωβουλευτής 
Διαφώνησε με την απόφαση της Ντόρας και αποχώρησε από τη Δημοκρατική Συμμαχία!

Η τελευταία σκόνη

Έκλεισε το συνοικιακό μαγαζάκι της...

... κατά εκατοντάδες κλείνουν καθημερινά τα συνοικιακά μαγαζάκια
Το συγκεκριμένο μαγαζάκι, της Ντόρας, επόμενο ήταν να κλείσει κι αυτό (δεν ήταν και ...γωνιακό !).
-Η κυρία "μετανάστευσε" στη Ν.Δ.! Πλέον θα ακολουθήσει την τύχη του αφεντικού Αντώνη!

Για την αυτοτελή παρουσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές συνεδρίασε χτες το Πανελαδικό Συντονιστικό


Με θέμα την οργάνωση της αυτοτελούς εκλογικής παρέμβασης συνεδρίασε την Κυριακή 20 Μάη στην Αθήνα το Πανελλαδικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η συζήτηση στηρίχτηκε στην επεξεργασία της προηγούμενης απόφασης του ΠΣ στις 13 Μάη, στις αποφάσεις των Τοπικών και Κλαδικών Επιτροπών, στις απόψεις και τη συμβολή των μελών και των φίλων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και στα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας επαφών με άλλες δυνάμεις στο πλαίσιο του καλεσματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη διαμόρφωση μιας πλατιάς εκλογικής συμπόρευσης των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής, αντιΕΕ και αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς. 

Εκλογική συνεργασία


Στα πλαίσια της εντολής που δόθηκε από την ΚΕ της Δράσης κατά την συνεδρίαση της στις 16/5/12 προς τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Μάνο και μετά από ομόφωνη απόφαση της ΔΕ του κόμματος κατά την έκτακτη συνεδρίαση αυτής στις 20/5/12, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΔΡΑΣΗ-ΦΣ συμφώνησε με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ την κοινή κάθοδο των κομμάτων μας στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Η απόφαση αυτή έλαβε υπ΄όψιν της όλες τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν μετά τις εκλογές της 6 Μαΐου και την ανάγκη στις επικείμενες εκλογές να υπάρξει ενιαίο μέτωπο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της λογικής και της δημιουργίας.

Κλείστε τ’ αφτιά σας στις εγχώριες Μegaλες και λοιπές σειρήνες! (βίντεο)


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τα πολιτικά ξόανα που μας κυβερνούν θέλοντας προφανώς να ολοκληρώσουν το θεάρεστο έργο του ξεπουλήματος της χώρας και της εξαθλίωσης μας συνεχίζουν τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία μας!
Έχοντας εξαγοράσει τα περισσότερα  ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν καθημερινά με την απειλή της χρεοκοπίας και της εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ!

Καταγγελία της Κ.Ο. Κ.Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα άνανδρη επίθεση και πρόκληση ζημιών στα γραφεία των κομματικών οργανώσεων του, Δόξας-Παπάφη και Αγίου Παύλου. 
Η επίθεση αυτή είναι αποτέλεσμα της κλιμακούμενης αντικομμουνιστικής εκστρατείας και είναι πεντακάθαρο ότι στόχο έχει την τρομοκράτηση του λαού και των κομμουνιστών, για να περνάει ανενόχλητη η πολιτική εξαθλίωσης των εργαζομένων.

Χωρίς τον Πάχτα και χείρα κίνει...

Θαυμάστε την περίφραξη
του αρχαιολογικού χώρο
της αρχαίας Ακάνθου 
 (μπέστε μουλάρια και αλέστε).
Οι Ιερισσιώτες απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν και χωρίς τον Πάχτα. Ή μάλλον επιβάλλεται... Ας το αποδείξουν άλλη μια φορά φροντίζοντας την ασφάλεια του χώρου.
Είναι ένα μεγάλο θέμα πως η βόρεια-ανατολική Χαλκιδική αφέθηκε έτσι στην μοίρα της ή μάλλον καθορίστηκε η μοίρα της και όλα (δεν) έγιναν βάσει κάποιου σχεδίου. Είναι άραγε τυχαίο, ότι σε πανέμορφες ακτές πολλών χιλιομέτρων, από τα

Βιωματικό Σεμινάριο Αυτογνωσίας